inzerce, prodej, prodám, bazar

Garážová vrata a branka

Kategorie: Dveře, vrata

Dobrý den, prodám rámy garážových vrat a branky. Rozměry křídel vrat 105x200cm,branka 89x200cm. Možno i jednotlivě. Cena za vrata 4000,- za branku 1000, Vrata už nejsou k dispozici je
pouze branka.
Garážová vrata a branka
Podobné inzeráty
Garážová vrata Hörmann 5000x2250 originál zabalené
Garážové vrata nové originál zabalené. FOTKY ILUSTRAČNÍ ----SKLADEM---- Garážová vrata Hormann 5000 x 2250 Planar CH 7016 mat antracitová šedá s pohonem Garážová sekční vrata Hörmann RenoMatic s drážkou L v provedení Planar matná deluxe CH 7016 antracitová šedá se stropním pohonem SupraMatic E4 popis: Dvoustěnné ocelové lamely s izolací o tloušťce 42 mm pro vysokou tepelnou izolaci, dobrou stabilitu a příjemně tichý chod. Vnější strana s povrchem Planar matná deluxe, vnitřní strana vrat a koncový úhelník jsou stříbrně pozinkované a ošetřené ochranným lakem-povrch Stucco. Optimální dlouhodobá ochrana zárubně díky umělohmotné patce. Bezpečná ochrana proti vypáčení mechanickým zajištěním proti zvednutí. Sada obsahuje: garážová sekční vrata ve zvoleném rozměru kování pohon garážových vrat SupraMatic E4 vodící kolejnice: FS10
Garážová vrata
Prodám sekční garážová vrata značky Kružík 230(vrata garážová Flat s hladkým designem).Na stavební otvor š-2580mm,v-2300mm a h-160 mm. Venkovní úprava RAL 9006 a vnitřní úprava RAL 9010. Stropní pohon DOOR-Matic 800N s nylonovou dráhou. Vrata jsou použitá, rozložená a nepoškozená. Foto ilustrativní, ale jsou stejný design. Důvod prodeje přechod na dvoukřídlá vrata.
Garážová sekční vrata zn. Lomax
Dobrý den, prodám kompletní, tzn vč. motoru, garážová sekční vrata značky Lomax o rozměru - šířka 233cm, výška 208cm, barva zlatý dub, zevnitř bílé.Vrata zakrývají otvor o velikosti 230cmx206cm. K vratům jsou tři dálkové ovladače a venkovní ovládací klíč.Ten nebyl nikdy zabudován do zdi. Vrata nebyla vůbec využívána, před nimi jsou stará železná vrata, která je celou dobu chrání před veškerými vnějšími vlivy. Vrata mají celkový stav jako nové.Jsou stále namontována, aby si zájemce mohl popisovaný stav a funkčnost ověřit na místě. S demontáží samozřejmě pomohu. Pořizovací cena 30 tis. Nějakou rozumnou cenu mi nabídněte. Zavolejte a určitě se dohodneme ku spokojenosti všech. Volejte na . Děkuji.
Prodej garážových vrat
Prodám nová sekční garážová vrata, barva hnědá ořech, rozměr 2500x2280. Špatně zameřený otvor vrat a vrat jsou malá. Vrata jsou bez elektrického pohonu. Původní cena 20 000.
Sekční garážová vrata s dveřmi
Z důvodu změny rozměru stavebního otvoru nabízím nová nepoužitá sekční garážová vrata s integrovanými dveřmi, s elektrickým pohonem viz. foto. Rozměr 3380 X 2810 mm. Vrata je možné ihned vyzvednout nebo po dohodě dodáme vrata i s montáží. Cena za vrata bez montáže - 47.250Kč bez DPH.
Prodám vrata Vrata garážová vrata
Garážová vrata Prodám zachovalá mahagonová vrata na ocelovém rámu bez futer, rozměr cca 295 x 220. Zevnitř odborně zateplená molitanem a látkou potažená čalovníkem. Důvod prodeje je přestavba RD.