inzerce, prodej, prodám, bazar

Gauč k prodeji

Kategorie: Křesla a gauče

Dobrý den,

prodáváme gauč viz obrázky.
Nebudu popisovat barvu atd. protože je vše vidět ale na dotaz samozřejmě rád odpovím.
Gauč má lehké poškození, viz druhý obrázek (když bude u zdi tak to ani není vidět) + lehké prosezení viz 4 obrázek (nemá to v zásadě vliv při sezení/ležení.
Gauč k prodeji
Podobné inzeráty
Šedý gauč ve tvaru U SLEVA, SPECHA
Velký šedý gauč ve tvaru U, velmi kvalitní potah, vysoce odolná latka, kvalitní vypln a pruziny, gauč není prosezeny, nemá jiné vady. Polohovatelne opěrky na hlavu, není rozkládací a nemá úložný prostor. Rozměr 345x260/175. Modulový gauč - lze vytvořit i menší gauč ve tvaru L.
Robustní kožená pohovka, gauč
Na prodej bytelný gauč, pohovka, trojsedák. Povrch - broušená kůže. Gauč je z 1 kusu, je poměrně těžký, poctivý. Gauč je již připraven a uskladněn v garáži. Rozměry 210x85 cm gauč, pohovka, sedačka,
2x křeslo + stůl + gauč - 70 a 80 léta
Prodám konferenční stolek s 2-mi židlemi (sada) někdy ze 70-tých let a k tomu rozkládací gauč, který je z 80-tých let. Vše je přečalouněno před rokem do stejné barvy. Gauč je rozkládací na plnohodnotné lůžko s úložným prostorem. Cenu neumím stanovit, samotný gauč bych odhadl tak na 1.000 Kč. Stolek s křesly je prý nějaká již zajímavá sada z pohledu designu, takže spíše prosím nabídku ceny. Stolek i křesla můžu přivézt po Praze a okolí. Gauč bohužel ne. Ale jde rozebrat na 3 části a odvézt i kombikem.
Šedý gauč ve tvaru L
Velmi kvalitní potah, odolná látka, kvalitní vypln a pruziny, gauč není prosezeny, nemá jiné vady. Rozměr 256x170. Polohovatelne opěrky na hlavu. Není rozkládací, nemá ulozny prostor. Modulový gauč - lze vytvořit i gauč ve tvaru U přidáním dalších modulu.
Kožený gauč + podnožka, krémová barva
Prodám pěkný, pohodlný gauč a taburet - podnožku, oboje ve velmi pěkném stavu, bez poškození, bez fleků, z nekuřáckého prostředí. Materiál z pravé kůže. Rozměry; Gauč: 160 šířka x 90 hloubka x 90 výška Podnožka: 66 šířka x 57 hloubka x 42 výška Vzhledem k rozměrům pouze osobní předání v Praze. Gauč jsem nyní přesunul do garáže kvůli nedostatku místa, jinak byl samozřejmě doma. Inzerát je platný do smazání.
Zánovní gauč
Prodám zánovní gauč (koupen před pár měsíci) s velkým taburetem. Gauč je v komnbinaci šedé tkaniny a dřevěných kožiček. Je rozkládací a ke gauči dostanete v ceně i velký taburet. Taburet i gauč mají velký úložný prostor. Ke gauči patří velké 3 polštáře. V případě rychlého jednání možná sleva! PC: 30 000Kč