inzerce, prodej, prodám, bazar

Gauč s elektrickým vysouvání

Kategorie: Křesla a gauče

Prodám gauč s elektrickým vysouváním Braven.
Používaný pár měsíců - důvod prodeje stěhování do menšího bytu, kde se nevejde.
Velmi prostorný, pohodlný
Potah dělaný na zakázku. Netradiční design.
Rozměry viz odkaz na prodejnu.
osobní odběr.
Při rychlém férovém jednání domluva na ceně možná.
Gauč s elektrickým vysouvání
Podobné inzeráty
Šedý gauč ve tvaru U SLEVA, SPECHA
Velký šedý gauč ve tvaru U, velmi kvalitní potah, vysoce odolná latka, kvalitní vypln a pruziny, gauč není prosezeny, nemá jiné vady. Polohovatelne opěrky na hlavu, není rozkládací a nemá úložný prostor. Rozměr 345x260/175. Modulový gauč - lze vytvořit i menší gauč ve tvaru L.
Robustní kožená pohovka, gauč
Na prodej bytelný gauč, pohovka, trojsedák. Povrch - broušená kůže. Gauč je z 1 kusu, je poměrně těžký, poctivý. Gauč je již připraven a uskladněn v garáži. Rozměry 210x85 cm gauč, pohovka, sedačka,
2x křeslo + stůl + gauč - 70 a 80 léta
Prodám konferenční stolek s 2-mi židlemi (sada) někdy ze 70-tých let a k tomu rozkládací gauč, který je z 80-tých let. Vše je přečalouněno před rokem do stejné barvy. Gauč je rozkládací na plnohodnotné lůžko s úložným prostorem. Cenu neumím stanovit, samotný gauč bych odhadl tak na 1.000 Kč. Stolek s křesly je prý nějaká již zajímavá sada z pohledu designu, takže spíše prosím nabídku ceny. Stolek i křesla můžu přivézt po Praze a okolí. Gauč bohužel ne. Ale jde rozebrat na 3 části a odvézt i kombikem.
Šedý gauč ve tvaru L
Velmi kvalitní potah, odolná látka, kvalitní vypln a pruziny, gauč není prosezeny, nemá jiné vady. Rozměr 256x170. Polohovatelne opěrky na hlavu. Není rozkládací, nemá ulozny prostor. Modulový gauč - lze vytvořit i gauč ve tvaru U přidáním dalších modulu.
Kožený gauč + podnožka, krémová barva
Prodám pěkný, pohodlný gauč a taburet - podnožku, oboje ve velmi pěkném stavu, bez poškození, bez fleků, z nekuřáckého prostředí. Materiál z pravé kůže. Rozměry; Gauč: 160 šířka x 90 hloubka x 90 výška Podnožka: 66 šířka x 57 hloubka x 42 výška Vzhledem k rozměrům pouze osobní předání v Praze. Gauč jsem nyní přesunul do garáže kvůli nedostatku místa, jinak byl samozřejmě doma. Inzerát je platný do smazání.
Zánovní gauč
Prodám zánovní gauč (koupen před pár měsíci) s velkým taburetem. Gauč je v komnbinaci šedé tkaniny a dřevěných kožiček. Je rozkládací a ke gauči dostanete v ceně i velký taburet. Taburet i gauč mají velký úložný prostor. Ke gauči patří velké 3 polštáře. V případě rychlého jednání možná sleva! PC: 30 000Kč