inzerce, prodej, prodám, bazar

Gauč s úložným prostorem

Kategorie: Křesla a gauče

Nabízím rohovou sedačku + křeslo(zdarma) z důvodu stěhování.
Pořizovací cena 20tis. stav gauče je dobrý, barva modrá. Rozměry-rozkládací část 180x80, část s úložným prostorem 190x85. Lze odebrat i jednotlivě. Při rychlém jednání možná sleva!
Osobní odběr. p.Malá
Gauč s úložným prostorem
Podobné inzeráty
Pohodlný gauč s úložným prostorem + 2 taburety
Prodám gauč v dobrém stavu s velkým úložným prostorem. Součástí prodeje jsou také 2 taburety, které také disponují úložným prostorem. Gauč je zcela čistý, zachovalý, má mírné standardní známky používání. Možnost přidání polštářků zdarma. Rozměry (delka, šířka, výška): 200cm x 90cm x 100cm. Stáří 2 roky. Důvod prodeje: koupě nového většího gauče.
2x křeslo + stůl + gauč - 70 a 80 léta
Prodám konferenční stolek s 2-mi židlemi (sada) někdy ze 70-tých let a k tomu rozkládací gauč, který je z 80-tých let. Vše je přečalouněno před rokem do stejné barvy. Gauč je rozkládací na plnohodnotné lůžko s úložným prostorem. Cenu neumím stanovit, samotný gauč bych odhadl tak na 1.000 Kč. Stolek s křesly je prý nějaká již zajímavá sada z pohledu designu, takže spíše prosím nabídku ceny. Stolek i křesla můžu přivézt po Praze a okolí. Gauč bohužel ne. Ale jde rozebrat na 3 části a odvézt i kombikem.
Rozkládací gauč s úložným prostorem
Rozkládací gauč s úložným prostorem Prodám zachovalý gauč
Rozkládací gauč s úložným prostorem
Prodám cca 5 let starý gauč. Gauč je rozkládací s úložným prostorem. Cena + vlastní odvoz. Pro jakékoli dotazy jsem k dispozici na telefonním čísle.
Moderní rozkládací gauč s úložným prostorem
Rozkládací gauč s uložným prostorem. Kůže je na některých místech už lehce opotřebená. Gauč je třeba si vyzvednout Plzeň-Radčice.
Nový rozkládací gauč s úložným prostorem
Z důvodů stěhování prodám nový a nepoužívaný gauč. Gauč lze rozložit a udělat z něj dvojlůžko. Gauč má také úložný prostor. Rozměry: viz foto Barva: šedá K vyzvednutí na Pankráci