inzerce, prodej, prodám, bazar

Geberit Rumba tlačitko bile

Kategorie: Koupelny

Prodam Geberit Rumba tlačitko bile, plast, pro splachovani s funkci start - stop. Geberit 115.750.11.1 Alpska bila, material plast Baleni obsahuje:
- Funkčný dil start/stop
- Ovládaci tyčinka
- Nastavitelná úchytka
- Pripevňovací matériál
Geberit Rumba tlačitko bile
Podobné inzeráty
Závěsné WC Geberit Selnova zadní odpad
Dobrý den, Prodám závěsné WC Geberit Selnova 501.545.01.1 zadní odpad, objem splachování 3/6 litru. Ovládací tlačítko Geberit Sigma ocel nerez 115.889.SN.1 a Prkénko Geberit Selnova bílá 500.337.01.1 Zde odkazy: Vše je úplně nové, nerozbalené. Odvoz Smiřice. Pište SMS, budu volat zpátky.
Ovládací tlačítko WC - TECE Ambia bílé nové
Prodám nové nepoužívané ovládací tlačítko viz. reálné foto. Tlačítko je v originální krabici, otevřeno pouze pro účely focení. Tlačítko je ještě zabaleno v originální folii. TECEambia ovládací tlačítko pro WC, dvojčinné, bílé. Ovládací tlačítko pro nádržky TECE pro dvoumnožstevní splachování, s ovládáním zepředu nebo shora. Plastové ovládací tlačítko s tlačítky s pryžovými dorazy na obou stranách, vč. ovládacích táhel a montážního materiálu. Barva je bílá. Důvod prodeje, paní si nakonec vybrala jinou barvu a již nelze vrátit. Cena na internetu v Siko koupelny 1873kč nyní ho nechám za 500 kč. Není problém zaslat poštou za 75kč, nebo zásilkovnou za 79kč, vše bez dobírky.
Geberit
Prodam tlacitko Geberit Rumba.Material plast povrchnosni uprava matny chrom. Nove nepouzite,likvidace skladu.
Prodám ovládací tlačítko GEBERIT
Prodám nové nepoužité ovládací tlačítko GEBERIT pro splachování pisoárů. Mám ještě 3 ks.
WC tlačítko na splachování GEBERIT alpská bílá
Prodám Geberit tlačítko na dvojí splachování WC, alpská bílá. Koupila jsem nevhodný typ, je úplně nové jen rozbalené.Původní cena 1000,-Kč
Geberit umyvadlo 45x35 cm, s otvorem pro baterii-nove
Geberit Selnova Square umývátko 45x35 cm, s otvorem pro baterii, s přepadem,barva bílá Umyvadlo nove, v krabici, nepouzito, neposkozeno. PC 1930,- Nyni 900,- Hmotnost: 9.4 kg Značka: GEBERIT Barva: bílá Materiál: keramika Typ umyvadla: závěsné,umývátko,do nábytku Instalace: do nábytku, na stenu Otvor pro baterii: uprostřed Přepad: s přepadem Hloubka: 35 cm Šířka: 45 cm Výška: 16 cm