inzerce, prodej, prodám, bazar

Generátor ozonu

Kategorie: Ostatní drobné

Půjčím generátor ozonu s časovačem . 200 Kč na den .
Vratná kauce 1000 Kč

Dezinfekce interiéru a vozidel.

Kontakt email / SMS
Generátor ozonu
Podobné inzeráty
OzonAir HM-10000-TC-UV generátor s UV lampou
NOVÝ, NEPOUŽIVANÝ. Generátor ozonu dezinfekce interierů, odstranujě viry, pachy, plísně, bakterie. Vybaveno UV lampou pro větší efektivitu dezinfekce. Dálkový ovladač, digitální časovač, funkce trvalý provoz, přednastavené programy opakovaného spouštění, výkon zařízení ozonu 10000mg/h, příkon 110W, vybaveno integrovanou el. pojistkou, použití pro plochy do 200m2, prachový filtr nasávaného vzduchu. Kupováno zde:
Generátor ozonu -  výkonný (10000mg/h)
Prodám jednoduchý ale výkonný (10000mg/h) generátor ozonu. Ničí viry, bakterie, plísně, dezinfikuje spolehlivě a dokonale byt, auto, roušky, odstraňuje veškeré zápachy (např. kouř z cigaret, zápachy ze zvířat atd). Nezanechává žádné zdraví škodlivé pozůstatky (ozon se po krátké době rozpadne zpátky na kyslík), 2x použitý. 1700
Generátor vodíkové vody Lazena HB-H05M
Prodám tento plně funkčí generátor vodíku. Obohacuje pitnou vodu o vodík, snižuje oxidačně redukční potenciál a zbavuje ji chlóru, ozónu a přebytečného kyslíku. Nejvýkonnější láhev Lazena s obsahem 400 ml obohacuje vodu o vodík až na 1,8 ppm. Lahev Lazena HB-H05M obohacuje vodu o vysoké koncentrace molekulárního vodíku, očišťuje ji od chlóru a ozónu a odděluje kyslík. Obsah vodíku ve vodě je mnohonásobně vyšší než u jiných lahví fungujících na bázi samostatné elektrolýzy. Více např. zde:
Generátor ozónu Chugod, 15000 mg/hod
Generátor ozónu Chugod, 15000 mg/hod ozónové zařízení s LCD displejem, průmyslová ozónová čistička vzduchu s časovačem, efektivní a přenosná, čistí až 200 m, pravidelná dezinfekce auta/odstranění zápachu, nepravidelný úklid bytu/odstranění zápachu. funkce časovače, aby se ozonizátor mohl automaticky vypnout, jakmile je proces čištění dokončen. Ochrana proti přehřátí, když teplota překročí 80 stupňů, ozonátor se automaticky vypne. Oblasti použití: ozonizátor je ideální pro váš domov, kanceláře a pokoje, kuřácké prostory a prostory pro domácí mazlíčky, zatuchlé sklepy, auta, lodě, restaurace a bary, kuchyně, nemocnice, školy a školky, vodou a požárem poškozené prostory atd.
Měřící přístroj – generátor TR0360
Prodám 100% funkční generátor pulsů, výrobce Hiradastechnika TR-0360. Základ tvoří vysoce stabilní krystalový oscilátor 10MHz. Výstup generátoru má pevně nastavené frekvence od 1kHz do 10MHz po dekádě s možností nastavení šířky pulsů. Má dva nezávisle výstupy s řiditelnou amplitudou v kladné nebo záporné amplitudě od 0,1V do 10V a programem výstupních pulsů. Dále umožňuje generovat jednotlivé pulsy nebo periodické opakování - bursty. Generátor je vhodný nejen pro běžnou práci u elektronických zařízení ale i zejména pro ověřování funkčnosti a kalibraci osciloskopů. Funkčnost generátoru je ověřená osciloskopem. Vzhledem ke stáři generátor je mechanicky a optický ve velmi dobrém stavu. Součásti dodávky je originální kompletní servisní dokumentace se schématy a osazováky DPS.
Ozón generátor, vyvíječ ozónu, O3 generátor
Pro eliminaci bakterií, plísní a s nimi spojených pachů. Umožňuje i probublání vody, která se pak používá pro kosmetické účely nebo omývání zeleniny a ovoce pro prodloužení jejich trvanlivosti. Výkon 600 mg/hodinu. Nezdržujte se v blízkosti při běhu generátoru a po doběhnutí nastavené doby prostor vyvětrejte. Nový, nepoužitý, nepoškozený, plně funkční. Balíkovna za 75 Kč nebo možnost osobního odběru v obci Okrouhlo pár kilometrů na jih od Prahy.