inzerce, prodej, prodám, bazar

Genius Speed ​​Wheel 5 PC + PS3 volant

Kategorie: Herní zařízení

Tento cenově dostupný volant SpeedWheel 5 firmy Genius je vhodný pro ovládání většiny závodních her. K dispozici u tohoto modelu máte 4 plně programovatelná tlačítka. Akceleraci i brždění samozřejmě můžete ovládat dvojicí pedálů.

Volant se připojuje k PC či Playstation 3 přes port USB. S pomocí dodávaných ovladačů a software si můžete nastavit profily, tlačítka a další parametry pro jednotlivé hry.
Genius Speed ​​Wheel 5 PC + PS3 volant
Podobné inzeráty
Volant k PC, Genius Vibration Speed wheel 3
Prodám volant k PC, Genius Vibration Speed wheel 3
Volant + pedály Genius speed wheel 3
Prodám herní volant a pedály Genius speed wheel 3. Herní set je v perfektním stavu, použito asi 5x. Důvod prodeje je nevyužití a válí se mi ve skříni. Set se připojuje pomocí klasického USB.
PS3 Move set + SHARP SHOOTER
Prodám Sony PS3 Motion controller + PS3 Navigation controller + útočnou pušku PS3 SHARP SHOOTER Vše v perfektním stavu nových kusů, originální příslušenství... PS3 Motion controller ... 1000Kč (odzkoušen i na PS4 a PS5, vhodny do VR setu) PS3 Navigation controller ... 500 Kč PS3 SHARP SHOOTER ... 500Kč Jako komplet za cenu 1800 Kč
Genius Speed Wheel Formula
Prodám kompletní sadu herního volantu a pedálů Genius Speed Wheel Formula, český manuál, plně funkční, připojení PC Gameport. Pouze osobní odběr.
Pedály Genius: Speed Wheel Formula
Zdravím, prodám pedály Genius: Speed Wheel Formula. Po domluvě lze zaslat i poštou na dobírku. Podívejte se prosím i moje další inzeráty, třeba vás něco zaujme. V případě zájmu mě prosím kontaktujte přes kontaktní formulář nebo SMS, cizí čísla nezvedám.
Volant Genius Wheel 3 MT
Nabízím na prodej tento volant s pedály Genius Wheel 3 MT, volant má feedback funkci, pogumované povrchy, programovatelná tlačítka. Volant je v dobrém stavu, bohužel nejspíš nepodporuje nejnovější Windows operační systém.