inzerce, prodej, prodám, bazar

Giants Fishing Prut Deluxe Feeder MH 3 m 90 g

Kategorie: Rybaření

Prodám nový Giants Fishing Prut Deluxe Feeder MH 3 m 90 g .Zcela nová řada prutů Deluxe Feeder, byla pečlivě vyvíjena pro uspokojení náročných požadavků moderního rybáře. Proto jsou pruty postaveny na tenkém blanku, který je výkonný, ale přitom velmi citlivý při zdolávání. Jsme moc rádi, že se nám povedlo udělat prut, který vyhoví široké škále feederové techniky rybolovu. Blank prutu je vyroben z „High Modul“ uhlíkových vláken s označením 30T, který má středně rychlou akci MH. Proto tyto pruty s přehledem zvládnou odhazovat i větší krmítka. Prut je osazen moderními SIC očky ve tvaru písmene „K“ cena 1000 Kč
Giants Fishing Prut Deluxe Feeder MH 3 m 90 g
Podobné inzeráty
prut Savage Gear Prut MPP2 Spin
prut Savage Gear Prut MPP2 Spin Savage Gear Prut MPP2 Spin 7' 3'' 2,21m 20-60gr Dvoudílný. Párkrát použitý, velmi dobrý stav. Moderní univerzální prut pro lov dravců. Ucelená série prutů MPP2 pokrývá všechny typy moderního rybaření – vertikální přívlač, jerkování, vláčení s gumovými nástrahami, trolling s velkými nástrahami… Blank z HM uhlíku má perfektní akci pro mnoho způsobů lovu. očka CCS SiN sedlo Savage Gear Gold Label DPS R/S blank HM z vysoce modulovaného uhlíku EVA rukojeť luxusní obal Ready to Fish, který pojme i prut s navijákem vláčecí prut prut na vláčení prut na přívlač podobné jako: Shimano, Penn, Quantum, Daiwa, Fox Rage, Sportex
Teleskopický prut
Prodám prut Giants Fishing Black Power tele 3,50m 80-150g.Prut je NOVÝ nepoužitý.P.C. 1399kč.Řada kvalitních teleskopických prutů, které jsou vyrobeny z prvotřídního grafitu IM6. Prut má grafitovou barvu s transparentním lakováním. Tyto pruty mají široké využití a jsou vhodné jak pro začínající, tak pokročilé rybáře. Prut je osazen kvalitními dvojitými SIC očky a má ergonomické DPS grafitové sedlo. Rukojeť je vyrobená z prvotřídního Portugalského korku v AA kvalitě.
Browning Shpere - feeder.prut nejvyšší kvality.
Prodám pro mne nevhodný dar, nový, nikdy nechytaný - luxusní feeder prut Browning Shpere medium (trojdíl) 360/80g včetně 4 náhradních špiček. Hmotnost prutu 160g. Současná cena je 12 000 Kč. Stejně jako všechny ostatní Sphere pruty byly feederové modely Sphere vyvinuty na základě nejkvalitnějších grafitových vláken a komponentů, které jsou v současnosti na trhu pro stavbu prutů k mání. Každý aspekt prutu jsme pečlivě analyzovali a naši inženýři optimalizovali, aby pruty byly jednoduše perfektní. Pruty Sphere Feeder jsou ultralehké, ultraštíhlé a vybavené speciální ergonomicky tvarovanou rukojetí, která dokáže rybáři zprostředkovat daleko více citu, než kdy bylo možné. Tyto feederové pruty snů jsou vybaveny superhladkými Skelett SiC očky, jež jsou nejlehčí a nejlepší, jaká současný trh nabízí. Díky příkladné kvalitě Sphere blanků bylo možné vyrobit menší sérii feederových prutů, se kterou lze pokrýt nejrůznější situace, které při lovu na feeder mohou nastat. Vysoká kvalita karbonových materiálů zpracovaných v blanku přináší důležité extra metry při náhozech a zlepšuje přesnost nahazování, přičemž minimalizuje postranní ohýbací síly působící při plné zátěži prutu. Blanky jsou i tak dostatečně citlivé, aby bylo možné bezpečně zdolávat bílé ryby s měkkými tlamkami jako například cejnky malé bez toho, aniž bychom se museli bát vyříznutí háčku. Dodává se komplet se čtyřmi špičkami, které se postarají o citlivé rozpoznání záběrů a také o pevnost při nahazování.
Feederový prut
Prodám feederový prut Giants fishing CPX carp feeder, 3,00 m, 50 - 100 g. Kupován v srpnu 2022, u vody cca 10x, celkové dobrý stav, prodávám z důvodu redukce výbavy. Je to prut s parabolickou akci, bez problémů zvládá ryby přes 60 cm, ve složeném stavu 106 cm. Upřednostňuji osobní předání, jsem z Plzně.
2x rybářský dvoudílný prut s navijákem
Prodám dva málo používané rybářské pruty s navijáky. ZFISH PRUT BLACK STALKER 10FT/3LB + DAIWA BLACK WIDOW 25A Pruty: Prut v černém provedení s luxusními a kvalitními očky americké značky sea guides a extrémně štíhlou celo-duplonovou rukojetí. Prut je vyroben z prvotřídního karbonu 30T. Prut je osazen vysoce kvalitními očky, kde naváděcí očko je velikosti 40 mm a špičkové 12 mm. Prut má taktéž vysoce kvalitní sedlo navijáku značky FUJI. Jedná se opravdu o doposud nepřekonaný prut ve své cenové kategorii. Délka: 3,00m Testovací křivka: 3,00 lb Počet dílů: 2 Počet oček: 6 Velikost špičkového očka: 12 mm Velikost naváděcího očka: 40 mm Transportní délka: 157 cm Průměr blanku nad sedlem navijáků: 11 mm Hmotnost: 260 g Navijáky: Naviják DAIWA Black Widow 25A s 25mm cívkou je určen především pro lov kaprů na středně dlouhé vzdálenosti a lov u břehu. Na tento druh rybolovu je ideální kapacita cívky 270m/0.35mm , která nabízí i dostatečnou rezervu. Tento naviják je velmi odolný proti zničení.
SIGNALIZÁTORY ZÁBĚRU - LEVNĚ
K prodeji dvě sady: Cena není uvedena - nechám dohodou (levně) Vše plně funkční s možností vyzkoušet v HK. Zájemci klidně více nafotím pop.pište na e-mail. 1) Monster MF-214c V3 sada 4+1 2) Gigants Fishing Deluxe Radio Carp sada 3+1 odkaz: