inzerce, prodej, prodám, bazar

Gigaset ION konferenční reproduktor USB-C™ šedá Cena 1499kč

Kategorie: Headsety

Gigaset ION konferenční reproduktor USB-C™ šedá

Cena 1499kč
Gigaset ION konferenční reproduktor USB-C™ šedá  Cena 1499kč
Podobné inzeráty
Logitech Dock - Konferenční reproduktor / mikrofon
Zařízení plní několik funkcí. Funguje jako Dokovací stanice pro notebooky s USB-C s možností nabíjení notebooku až 100W. Ale funguje i jako konferenční reproduktor + mikrofon pro Teams, Meet, Zoom a podobně. Možnost připojení přes USB-C nebo i Bluetooth (třeba k mobilu). Zkoušeno a používáno s Apple MacBookem, Windows notebookem i mobilem. Používáno asi 2 měsíce, pak jsem dostal obdobné zařízení firemní (což je i důvod prodeje). Zakoupeno a záruka je u Mironetu do 12/2024. Prodává se nové za cca 10.000 Kč.
Gigaset A690HX DECT přídavné bezdrátové sluchátko
Nový, nepoužitý, 2 roky záruka, možno doklad DPH. Cena + poštovné od 80,- Kč,- při platbě předem nebo osobně v Prostějově zdarma. NEPIŠTE SMS, JEN VOLAT NEBO E-MAIL!
Sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro
Prodám sluchátka Samsung Galaxy Buds Pro bezdrátové sluchátka • odolnost IPX7 • 11mm basový reproduktor • 6,5mm výškový reproduktor • Bluetooth v5.0 • 2 integrované mikrofony v každém sluchátku • akcelometr • senzor přiblížení • Hallův senzor • senzor dotyku • detekce vložení a vytáhnutí z ucha • kompatibilní s Android 5.0 a vyšším
Bezdrátová sluchátka O2 Pods+, černá, NOVÁ
Nová - neporušené balení. Bezdrátová sluchátka O2 pods+ černá, True Wireless sluchátka (bez kabelů), okamžité párování po vyndání sluchátek z pouzdra, režim potlačení okolního hluku (ANC), režim propustnosti, detekce sluchátek v uších přehrávání se zastaví, když je vyndáte, a spustí, když je vložíte, ovládání dotykem: přepnutí hovorů a hudby, výdrž: 7 hodin poslechu, společně s pouzdrem až 28 hodin (bez ANC), Bluetooth 5.2, možnost párování k více zařízením najednou, režim mono používejte pouze jedno sluchátko (ideální pro handsfree do auta), LED dioda, plné nabití sluchátek: 1,5h, plné nabití pouzdra: 2h, 10mm reproduktor, obsah balení: sluchátka, dobíjecí pouzdro, lehká konstrukce 4 g / sluchátko, USB-C/A kabel, návod k obsluze Zaslání po čr za +100,-
Sony Ericsson VH310 Silver Bluetooth Headset
Perfektní stav. S nabíječkou. Malý a lehký Bluetooth Headset VH310 společnosti Sony Ericsson je praktickým mobilním příslušenstvím pro pohodlné a bezpečné používání vašeho mobilního telefonu na cestách. Tato mimořádně pohodlná náhlavní souprava vám umožní díky technologii Bluetooth komunikovat bez spleti drátů a vaše ruce zůstanou volné pro jinou činnost. Headset Sony Ericsson VH310 je vybaven bezdrátovou technologií Bluetooth a nabízí kompatibilitu nejen s telefony Sony Ericsson, ale také se širokou škálou mobilních telefonů ostatních výrobců. Komunikační vzdálenost mezi telefonem a headsetem může dosahovat až 10 metrů a je napájen Li-Ion baterií s výdrží až 11 hodin hovoru a 500 hodin pohotovostního režimu. Včetně náhradních dílů a manuálu.
Bluetooth Hlasity HF - NOVY
1.The Newest bluebooth version: V4.1 + EDR,low power consumption,superior performance 2.Support caller number voice broadcast 3.The operating frequency range: ISM band(2.4-2.48GHZ) 4.Wireless range up to meters 5.Support hands-free,support SIRI,support music,support audio fiction 6.Support two phones simultaneously (unique technology supports two phones connect online at standby) 7.Equipped with hig-definition 2W speaker,and high sensitivity microphone 8.Battery type: li-ion,3.7v,650mah call time: 20hours standby time: up to 1000 hours charging time: 2-3 hours 9.size:130mm (long)*49mm (width)*15mm (h)