inzerce, prodej, prodám, bazar

glock 19 pažba

Kategorie: Myslivost, lov

Predám teleskopickú pažbu na Glock 19 alebo vymením za nadpažbie na vz.24 alebo kovania.
50€
glock 19 pažba
Podobné inzeráty
KYDEX POUZDRA NA ZBRANE
Ponukam na prodej kvalitni kydexova pouzdra podle osobitnich požadavek zakaznika. V ponuke všechny modely na zbrane a zasobniky Glock , CZ, HK, Walther, Beretta, Sig Sauer atd.. Vnejsi, vnitrni, sluzobni a stehenni pouzdra za bezkonkurencni ceny. Taky so svitilnami Streamlight, Olight, Inforce.. v ponuke ruzny barvy. Doruceni na dobirku DPD nebo DHL. Ceny se liší od modelu, vic info emailem nebo telefonicky. Dodaci doba cca 1 tyden, na modely Glock 17, Glock 19, Glock 43, Glock 43X, CZ P10C, CZ P10F, atd mame pouzdra skladem a odesilame ihned. Pro objednani nas prosim kontaktujte emailem.
Flobert pistole ZORAKI 917 /Glock 17/ cal. 6mm
Flobert pistole GLOCK 17 cal. 6mm Kategorie D - bez registrace na PČR Nabízím k prodeji raritní kousek, pistoli Glock 17 cal. 6mm Flobert. Zbraň byla pouze min. použitá, vše plně funkční, bez oděrek, či jiného poškození. Nabízená pistole GLOCK 17 6mm Flobertje předělávkou pistole Zoraki 917 což je plynová pistole odvozená od Glocku 17. Tělo zbraně je z polymeru závěr je kovový. Aby se dalo střílet municí do flobertek. Musí se jednotlivé flobertové náboje vsadit do redukcí.Dále byla na zbrani měněna hlaveň. Zbytek zbraně je původní plynovka. Hlaveň je drážkovaná a na ústí je závit. 1ks redukce Včetně opaskového Fobus pouzdra Další redukce lze dokoupit, cca 220 Kč za kus/kontakt sdělím/ Náboje mohu také dodat, balení 100ks/400 Kč. Zašlu na dobírku po celé ČR, poštovné 200 Kč. Prosím pouze vážný zájemce, cena je pevná
Botky Glock
Originální botky Glock pro dvouřadé zásobníky. Zvyšují kapacitu +2. Kupoval jsem je na Glock 26, ale nesedí mi úchop. Předání Valmez-Rožnov pořípadě zásilkovna.
pouzdra na zbraně Glock 19 a pod.
pouzdra velikosti pro Glock 19 1-Glock 17/19/22/23/31 Kydex + 2x zásobník
Plynová pistole MiniGap replika Glock 30
Prodám poloautomatickou plynovou pistoli Bruni MiniGap se systémem střelby Single Action. Je to středně velká zbraň, která působí drsným a robusním vzhledem. Jedná se o repliku pistole Glock 30. Pistole je v zachovalém stavu, v původním balení, prodává se včetně všeho co je nafoceno, kartáč na čištění, odpalovací nástavec na světlice, imbus na rozebírání, 10ks poplašných nábojů. Tato zbraň je prodejná bez ZP, ale pouze osobám starším 18 let. Koupí tohoto zboží stvrzujete, že je Vám více než 18 let. Zbraň byla uvedena na trh před 30. lednem 2021 a ověřena podle zákona č. 156/2000 Sb., takže zůstává zbraní kategorie D a NEPODLÉHÁ REGISTRACI. Nebude ji nutné registrovat ani v budoucnu při prodeji zbraně. Cena včetně poštovného při platbě předem 2500Kč, na dobírku pouze při zaplacení poštovného předem na účet. Osobní předání možné.
zavírací nůž Glock s klipsou
Nabízím zavírací nůž Glock celokovové provedení s ocelovou sponou. Celá Délka: 19 cm Délka čepele: 9 cm Čepel šířka: 2,5 cm Tloušťka čepele: 2 mm Ocel čepele: 440C Tvrdost: 57HRC Zámek: Line lock Čistá hmotnost: 120 g