inzerce, prodej, prodám, bazar

Gold Collagen forte

Kategorie: Zdraví a krása

Nabízím úplně nové nerozbalené balení Gold Collagen forte. Dostala jsem to jako dárek, ale nevyužiji. Trvanlivost do 7.7.2024 viz foto. Lze poslat zásilkovnou nebo osobní předání na Praze 9 - Horní Počernice.
Gold Collagen forte
Podobné inzeráty
FARMSTAY Ampulové sérum na obličej Collagen&Hyaluronic Acid
Collagen&Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule namísto tisíců hydratačních masek. Korejská značka FarmStay vyvinula pleťové sérum, které obsahuje mnohem více prospěšných složek než jiné kosmetické přípravky. Má opravdu vysokou koncentraci účinných látek. Kyselina hyaluronová intenzivně hydratuje, zabraňuje odpařování vlhkosti a udržuje ji při tom uvnitř. Kromě toho podporuje hojení ran, chrání pokožku před předčasným stárnutím, chrání před negativními faktory vnějšího prostředí. Kolagen má okamžitý liftingový účinek, zvyšuje pevnost a pružnost pokožky, zabraňuje její deformaci a ochablosti. Poskytuje stálou hydrataci, absorbuje a zadržuje vlhkost v podkožní vrstvě. Svou objednávku na 10 hydratačních masek můžeš zrušit, máš teď přece Collagen&Hyaluronic Acid All-In-One Ampoule.
DuoLife Beauty Care Collagen Body Butter tělové máslo 200 ml
Dobrý den, prodám zcela nový a nepoužitý DuoLife Beauty Care Collagen Body Butter tělové máslo 200 ml DOPRAVA ZDARMA! Popis: Máslo na tělo DuoLife Collagen Beauty Care je výjimečným spojením tří forem kyseliny hyaluronové, jejíž působení bylo potvrzeno vědeckými výzkumy uzavřenými v revolučním složení HyalTri 24/7 Nutri-Form™ ;. Inovativní forma křížové kyseliny hyaluronové se silnými vlastnostmi absorbujícími vodu, může působit jako lokální „vyplňovač kůže“, čímž se přičiňuje k zvýšení její pružnosti a elasticity.
DuoLife Beauty Care Collagen Face Mask 50 ml
Dobrý den, prodám zcela nový a nepoužitý DuoLife Beauty Care Collagen Face Mask 50 ml DOPRAVA ZDARMA! Popis: DuoLife Beauty Care Collagen Face Mask je regenerační noční pleťová maska s hydratačním, zpevňujícím a protivráskovým účinkem. Bohatá formule je založena na 12 aktivních složkách, které mají hydratační, liftingové, uklidňující, anti-agingové a nutriční vlastnosti. Speciálně vybrané složky přírodního původu zlepšují stav pokožky obličeje a poskytují okamžitý účinek proti vráskám.
Exkluzivní dárková kazeta dekorativ. kosmetiky Giordani Gold
Prodám jedinečnou a nesehnatelnou dárkovou sadu dekorativní a pečující kosmetiky Giordani Gold od Oriflame. Produkty nikdy nevytažené z krabice. Nevhodný dárek. Set obsahuje: ● Rozjasňující bronzer v perličkách Giordani Gold 25 g (prodejní cena 529 Kč) Dvoubarevné rozjasňující perličky dokonale rozzáří vaši pleť díky směsi Frozen Shimmer, vytvářející ledově třpytivý efekt. Perličky, ručně vyráběné zkušenými řemeslníky v Itálii, obsahují minerály zvané La Eleganza, díky nimž pleť získá hedvábný a prozářený vzhled. ● Omlazující make-up Giordani Gold 30 ml, odstín Ivory Cool (PC 469 Kč) Make-up s vícerými účinky, obohacený o posilující probiotické sérum a zklidňující výtažek z lotosového květu. Prebiotické sérum pomáhá udržovat v pleti vláhu, zhebčuje ji, vyhlazuje a zpevňuje a zároveň zlepšuje její texturu a má původ v přírodním mořském ekosystému a svou schopností optimalizovat kvalitu kožních buněk a strukturu pleti přispívá k posílení kožní bariéry. Vrstvitelné střední až plné krytí, které vydrží až 8 hodin a snižuje viditelnost vrásek způsobených přibývajícím věkem. Sjednocuje tón pleti a kryje nedokonalosti. Výsledkem je přirozený, zářivý vzhled, který odráží světlo, díky čemuž pleť vypadá mladší. Díky přírodnímu výtažku z lotosového květu pomáhá vytvářet sametově hebkou texturu pleti a přispívá k výživě a celkovému dobrému stavu pleti. ● Podkladová báze s tónovanými perličkami Giordani Gold 30 ml (PC 599 Kč) Historicky první podkladová báze s perličkami měnícími barvu od Giordani Gold. Lehké, gelové složení této podkladové báze s vysokým obsahem vody pleť osvěží, povzbudí a projasní ještě před nanesením make-upu. Z každé perličky se při rozetření po pleti uvolní zdokonalující barvivo v pleťové barvě, které na pleti vytvoří jas, opticky vycházející zevnitř pleti. S obsahem kyseliny hyaluronové pro hydrataci, hebkost, vyhlazení a vyváženost pleti. Perličky měnící barvu od Giordani Gold jsou malé kulaté částečky, ponořené do průhledného gelu. Tím, že při kontaktu s pletí uvolňují pigmenty zabalené v pouzdře, právě ony ukrývají tajemství této báze, která se na pleti přeměňuje na tělovou barvu. Touto jemnou barevnou proměnou se pleť opticky probudí a získá svěží vzhled. Perličky jsou ideální pro světlé až středně tmavé tóny pleti. ● Objemová řasenka Giordani Gold Fortemente 8 ml (PC 299 Kč) Exkluzivní kartáček řasenky Fortemente, která se pyšní luxusním složením obsahujícím komplex Lash Reveal, vytvoří na vašich řasách harmonickou rovnováhu mezi elegantním objemem, natočením a nadzdvižením, a to okamžitě i dlouhodobě. Obohacena o zpevňovač řas, který navíc řasy okamžitě po nanesení i dlouhodobě posiluje a vyživuje. ---- Celk. hodnota 1.896 Kč. Os. odběr Zlín nebo + pošta po platbě předem 65 Kč do Balíkovny. KONTAKT PROSÍM
Collagen +8 s CBD
100% přírodní složky a ještě k tomu český výrobek :) Jeden z nejkvalitnějších kolagenů, který je na trhu k dostání. Collagen +8 je výjimečný nejen množstvím aktivních látek, ale také svým unikátním složením. Vhodné jak pro mladší, tak určitě i pro starší, odzkoušeno se skvělými výsledky :)
NuSkin - Beauty Focus Collagen ‼️ AKCE 5 + 1 zdarma
Beauty Focus Collagen+ Top produkt na celulitidu! Pro husté, dlouhé vlasy a pevnou pleť! 1 balení - 30 porcí, při větším odběru sleva! Při nákupu 5 balení je 6 balení ZDARMA! Vše nové, original zabalené. Odstartujte svou cestu k nádherné pleti bez vrásek! Pomáhá udržovat elastin a kolagen v pleti Zachová normální strukturu pleti a rozjasní pleť Snižuje množství vrásek v okolí očí a kolem úst Zmenšení celulitidy a pevnější kůže na těle Rychlý růst a zahuštění vlasů! Anti-ageing benefity pro mladistvý vzhled pleti Přírodní složení plné antioxidantů Dokonalá pomerančová chuť. Bez cukru a chemie! Vše nové, originál zabalené. Balíčky odesílám ihned přes Zásilkovnu. Informace a objednávky prosím na e-mail: barbora.beauty@