inzerce, prodej, prodám, bazar

Golddust Yorkshire Terrier (Jorkšírský terier)

Kategorie: Krytí

Nabízím ke krytí velmi úspěšného, zdravého, zkušeného pejska - našeho mazlíčka.

Karamel Bunny von Golden Sun
Golddust Yorkshire Terrier
Otec: Karamel Smiling Dog
Matka: Beatrice Pearl von Golden Sun
Datum narození: 14.3.2018
Výška: 22 cm
Váha: 2,4 kg

Jugend Champion
Inter. Jugend Champion
Nationales Junghund Champion
Nationales Champion
Inter Champion

BIS 2. Platz
BIS 3. Platz
BOB 2. Platz
BOC 1. Platz
BOC 2. Platz
BOC 3. Platz
CAC
CACIB
VN1 - 6x
V1 - 5x
SG1 - 10x

LP: 0/1

Bunnýsek je skvělé vyrovnané pohavy, úspěšný na výstavách, uchovněný.

Kontakt: Simona.meriova@, tel.:
Golddust Yorkshire Terrier (Jorkšírský terier)
Podobné inzeráty
jorkšírský terier s PP FCI pejsek
Nabízím ke krytí zkušeného pejska yorkshire terrier pouze pro uchovněné fenky s PP FCI. má zdravé potomky, kryje spolehlivě..vrhy většinou jsou po 4 miminkách... Váží 3,20kg. Pravidelně očkovaný a odčervovaný. kryje i nezkušené fenečky.Chomutov V případě zájmu zavolejte na tel.
krytí jorkšírský teriér
Krytí Biewer Yorkshire Terrier s PP - zkušený chovný pes s PP, výstavně úspěšný, zdravý, vyšetření patel 0/0, klidná a přátelská povaha. Na posledních fotografiích jsou některá z jeho štěňat. Cena za krytí 4000 Kč. Jsme z Vysokého Mýta.
jorkšírský terier s PP FCI pejsek
Nabízím ke krytí zkušeného pejska yorkshire terrier pouze pro uchovněné fenky s PP FCI. má zdravé potomky, kryje spolehlivě..vrhy většinou jsou po 3 miminkách... Váží 3,20kg. Pravidelně očkovaný a odčervovaný. kryje i nezkušené fenečky.Chomutov V případě zájmu zavolejte na tel.
Jorkšírský teriér, Biewer yorkšírský teriér krytí,připuštění
Nabízím ke krytí tři zkušené pejsky jorkšírského teriéra. Dva jsou klasický jorkšíři a třetí je biewer jorkšír s golddust genem. Kryjí spolehlivě. Váží 2,5 - 3 kg, jsou pravidelně očkovaný a odčervovaný. Nakryjí větší i nezkušené fenečky. Po dohodě za fenečkou přijedeme do 150 km od Příbrami. V případě zájmu zavolejte na tel. .
Jorkšírský teriér
BIEWER Jorkšírský teriér (mini) Nabízím krytí tímto pejskem jménem CHARLIE po papírových rodičích. Pejsek je malinkého vzrůstu 1,6 kg, zdravý, s hustou srstí. Zatím si poradil s každou fenkou.
Krytí Yorkshire teriér Biewer
Nabízím ke krytí pejska s milou povahou co má rád děti.Pejsek je bez PP narozen 22.12. 2019, pravidelně očkovaný.Pejsek váží 4,5 kg. Bylo by to jeho první premiéra:-)...