inzerce, prodej, prodám, bazar

Golf, dětské golfové boty č. 40

Kategorie: Golf

Dvakrát na treninku, jak nové dětské golfové boty, ze zdravotních důvodu víckrát nepoužité velikosti EUR 40, doprava dle dohody nejlépe zásilkovna. Původní cena 1200,- nyní 700,-Další info
Golf, dětské golfové boty č. 40
Podobné inzeráty
Golfové hole pro leváky juniorské
Golfové holé pro juniory. Golfové holé jsou pro leváky.. Golfové hole jdou taky s Begem. Počet golfových holí je v začátečnické výbavě. V sadě je 5,7,SW,dřevo, putter a driver.
Prodám nové golfové gripy GOLF PRIDE MCC MIDSIZE
Prodám nové pánské gripy GOLF PRIDE MCC BLUE, vel. MIDSIZE, Core size: 60. Nejlepší gripy na golfové hole současnosti "Golf Pride Multi Compound Cord", jedná se o hybridní grip se širší spodní částí, skládající se z kordové a gumové části. Cena 250, -Kč/ks. Poznámka: Po dohodě mohu hole i přegripovat (včetně eventuelního podmotání např. dvěma páskami, atd.). Přegripování by bylo paušálně za 500, -Kč/sada. V přípdě podžadavku na prodloužení holí se lze domluvit individuálně. Poděbrady.
PRODÁM ZÁNOVNÍ BAG NA NOŠENÍ - CALLAWAY FAIRWAY 14 - KOMOR
Původní cena 6.000, - Golfový bag na nošení Callaway Fairway 14 14ti dílný organizér na golfové hole 6 kapes na zip 1× velká kapsa na golfové oblečení 1× kapsa na cennosti (fleece) 1× kapsa na pití 1× kapsa na golfové míčky 2× menší kapsa na příslušenství kryt proti dešti držák na deštník a ručník polstrované popruhy přes rameno Váha: 2.5 Kg
Dětské golfové boty FJ
Prodám dětské golfové boty vel.35, stav nových. PC 1890 Kč., nyní 300 Kč. plus zásilkovna.
Prodám dětské golfové boty FOOTJOY - vel.36.
Prodám dětské golfové boty FOOTJOY - vel.36.
Dětské golfové boty FJ vel. 34
Prodám dětské golfové boty zn. Footjoy, velikost 34, minimálně nošené, spiky zánovní. Po dohodě mohu dovézt na trase Teplice - Praha.