inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfove gripy 10ks

Kategorie: Golf

Nabizim kvalitni nové gripy na golfové hole. Bohužel žena chtěla růžové tak zbyly
Golfove gripy 10ks
Podobné inzeráty
Prodám nové golfové gripy GOLF PRIDE MCC MIDSIZE
Prodám nové pánské gripy GOLF PRIDE MCC BLUE, vel. MIDSIZE, Core size: 60. Nejlepší gripy na golfové hole současnosti "Golf Pride Multi Compound Cord", jedná se o hybridní grip se širší spodní částí, skládající se z kordové a gumové části. Cena 250, -Kč/ks. Poznámka: Po dohodě mohu hole i přegripovat (včetně eventuelního podmotání např. dvěma páskami, atd.). Přegripování by bylo paušálně za 500, -Kč/sada. V přípdě podžadavku na prodloužení holí se lze domluvit individuálně. Poděbrady.
Golfové hole pro leváky juniorské
Golfové holé pro juniory. Golfové holé jsou pro leváky.. Golfové hole jdou taky s Begem. Počet golfových holí je v začátečnické výbavě. V sadě je 5,7,SW,dřevo, putter a driver.
Golfové gripy- v dobrom stave
Prodám golfové gripy, některé jsou nové, některé již používané, cena od 40kč/kus
PRODÁM ZÁNOVNÍ BAG NA NOŠENÍ - CALLAWAY FAIRWAY 14 - KOMOR
Původní cena 6.000, - Golfový bag na nošení Callaway Fairway 14 14ti dílný organizér na golfové hole 6 kapes na zip 1× velká kapsa na golfové oblečení 1× kapsa na cennosti (fleece) 1× kapsa na pití 1× kapsa na golfové míčky 2× menší kapsa na příslušenství kryt proti dešti držák na deštník a ručník polstrované popruhy přes rameno Váha: 2.5 Kg
Golfové železa Titleist
Golfové hole pro praváka, železa značky Titleist, L-flex shaft, gripy v perfektním stavu. Cena za všech 6 holí 4 000,- cena za jednu hůl 1 000,- Prosím kontakt sms.
Golfové hole Power Play Caiman X2 pro leváky
Nabízím k prodeji hrané golfové hole pro leváky. Sestava 5-PW. Hole dobré pro zlepšování. Gripy Golf Pride a železa regular a shafty KBS Tour FST. Zdarma přidám používaný stand bag.