inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfové hole Wilson s Vozíkem

Kategorie: Golf

Prodám nevyužité , Hole s vozíkem tak jak je na fotce. Cena Dohodou. Osobní odběr.
Golfové hole Wilson s Vozíkem
Podobné inzeráty
Golfové hole pro leváky juniorské
Golfové holé pro juniory. Golfové holé jsou pro leváky.. Golfové hole jdou taky s Begem. Počet golfových holí je v začátečnické výbavě. V sadě je 5,7,SW,dřevo, putter a driver.
Golfove hole Taylormade Rbladez 6-L
Dobrý den prodám golfove hole Taylormade Rbladez na graphitovém shaftu R. Složení setu 6,7,8,9,P, wedge 50(A), 55(S),60(L). Hole jsou v krásném stavu pouze 7 a 9 jsou nahrazeny Wilson Deep Red. Možnost pregripovat kompletní set za zvýhodněnou cenu. (Standard/Midsize) K setu mohu nabídnout i hybridy 3,5 a 3 dřevo(RBZ vše), putter, vozíček (elektricky PowaKaddy, clickgear nebo Fastfold), ci Bag dle výběru. V případě jakéhokoliv dotazu mě neváhejte kontaktovat.
Sada golfovych zelez Wilson CI9
V sade hole 4, 5, 6, 7, 8, 9, P, S. Vysoce hodnocena zeleza Wilson CI9, na ocelovych shaftech wilson uniflex, hole jsou hrane, ale uderova plocha ve vybornem stavu, gripy take. Standardni delka.
JICAD BAG SET WILSON STAFF DRIVER DŘEVO HYBRID ŽELEZA 3-PW
Prodam znackove panske hole od Wilson Staff (neplest se znackou Wilson pro zacatecniky). Set je ve slozeni driver, 3 drevo a 4 hybrid D100 na regularu vcetne coveru. Dale pak zeleza v super stavu FG62 3-PW na oceli Stiff. Hole jsou hrane, ale stale v naprosto super stavu (jen sedmicka ma maly skrabanec na patce). Jeste dlouho poslouzi. Top sada za super cenu. K tomu spickovy bag Jucad v super stavu vcetne krytu a plastenky. Samotny bag se porad prodava za 5 tisic. Pouze osobni predani v Praze a plati do smazani.
Golfové hole
Prodám 2 golfové hole. Wilson Vector P, levá. Chipper oboustranný. Cena za jednu 400,-Kč. Za obě 750,- Kč.
Golfové hole Prestige, levé
Prodám golfové hole Prestige (putter Wilson), viz. fotografie.