inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfové míčky, 2 kusy

Kategorie: Golf

Golfové míčky, 2 kusy
Nikdy jsem s nimi nehrál golf, ale používal jsem je k masáži (napětí v zádech).
12kč za 2,
7 za 1 kus.
Golfové míčky, 2 kusy
Podobné inzeráty
Hranné Golfové míčky 50-300ks
Golfové míčky až 300ks použité ( 7kč/ks) Minimum 50ks za 400,- Kvalita A / A- Naprodej jsou jen za málo hranné míčky. Míčky jsou umyté. A je to mix všech nebo dle domluvy. Různé značky: Titleist, Callaway, Bridgestone, Srixon, Wilson, TaylorMade  Osobní převzetí a určitě se domluvíme.
Golfové míčky Barevné mix 57 ks
Barevné golfové míčky - Mix barev - A kvalita - Míčky v A kvalitě, mohou se na nich objevovat loga značek nebo značky od fixu. Případně se mohou objevovat menší známky předešlé hry. Kvalitní míčky vhodné pro všechny, kdo mají rádi barvy.Možno poslat na dobírku(poštovné si hradí kupující + předem na učet na poštovné 150,-Kč). Možno zaslat přes zásilkovnu na Vámi zvolenou pobočku za 79,-Kč při platbě předem na účet.Cena 600 kruna Preferovaný kontakt: SMS, Whatsapp nebo e-mail (přes níže uvedený formulář „Kontaktovat inzerenta“)
Zelené golfové míčky - Mix značek
Prodám 100ks zelené žluté golfové míčky. Jedná se o mix prémiových značek, některé s logem. Míčky maji minimální známky použití. Cena: 15,-Kč/ks. Osobní převzetí v Praze 10 Možno poslat na dobírku(poštovné si hradí kupující + předem na učet na poštovné 150,-Kč). Možno zaslat přes zásilkovnu na Vámi zvolenou pobočku za 79,-Kč při platbě předem na účet.
Barevné golfové míčky - Mix barev
Prodám 50ks barevné golfové míčky. Jedná se o mix prémiových značek, některé s logem. Míčky maji minimální známky použití. Cena: 15,-Kč/ks. Osobní převzetí v Praze 10 Možno poslat na dobírku(poštovné si hradí kupující + předem na učet na poštovné 150,-Kč). Možno zaslat přes zásilkovnu na Vámi zvolenou pobočku za 79,-Kč při platbě předem na účet.
Hrané golfové míčky - mix 100 ks
Prodám hrané golfové míčky různých značek (Top-Flite, Pinnacle, Dunlop, Precept a další) přesně dle fotografie. Kvalita A/B. 100 ks + 7 zdarma :) Cena 750 Kč + poštovné na dobírku (PPL ParcelShop/ParcelBox 90 Kč, PPL na adresu 140 Kč, Balíkovna 85 Kč) Preferovaný kontakt: SMS, Whatsapp nebo e-mail (přes níže uvedený formulář „Kontaktovat inzerenta“) Hranými míčky šetříte přírodu i Vaší peněženku ;)
Hrané golfové míčky - Top-Flite/Top-Flite Strata 100 ks
Prodám hrané golfové míčky značky Top-Flite/Top-Flite Strata přesně dle fotografie. Kvalita A/B. 100 ks + 7 zdarma + dřevěná týčka 24 ks zdarma :) Cena 800 Kč + poštovné na dobírku (PPL ParcelShop/ParcelBox 90 Kč, PPL na adresu 140 Kč, Balíkovna 85 Kč) Preferovaný kontakt: SMS, Whatsapp nebo e-mail (přes níže uvedený formulář „Kontaktovat inzerenta“) Hranými míčky šetříte přírodu i Vaší peněženku ;)