inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfový set

Kategorie: Golf

Prodám sadu golfových holí Head + bag viz foto. 2900 Kč. Mám i
Vozík+ 600 Kč.
Golfový set
Podobné inzeráty
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku.
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku Clicgear M4 tyrkysový. Vše v perfektním stavu, téměř nepoužito. Dámský golfový set nejvyšší kvality – ideální jako startovací sada a pro ženy, které mají za sebou první kroky v golfu a hledají vybavení, které pomůže dosáhnout lepších výsledků. Celá řada Kalea byla optimalizována zejména pro ženy – ultralehké šachty, mírně štíhlé hlavy a velmi příjemné měkké rukojeti dělají golf s takovým vybavením ještě zábavnějším.
Golfový set dámský včetně vozíku
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku Clicgear M4 tyrkysvý Vše v perfektním stavu, téměř nepoužito. Dámský golfový set nejvyšší kvality – ideální jako startovací sada a pro ženy, které mají za sebou první kroky v golfu a hledají vybavení, které pomůže dosáhnout lepších výsledků. Celá řada Kalea byla optimalizována zejména pro ženy – ultralehké šachty, mírně štíhlé hlavy a velmi příjemné měkké rukojeti dělají golf s takovým vybavením ještě zábavnějším.
Dětský golfový set (levák) US Golf Kids + vozík
Dětský golfový set (levák!!) US Golf Kids + vozík - LH!! - délka: 54’' - Driver, Hybrid, 7-železo, PW, SW - 56°/12°, Putter - Golfový vozík US Golf Kids 3 kolový (hrané 1 sezonu) Cena: 8.000 vč. vozíku, osobní předání Praha 10.
Prodám golfovou soupravu + golfové boty ecco vel.41 zdarma
Prodám kompletní golfový set. V setu je zahrnuto: Sada želez Titleist AP2 714 4-P; Driver Taylor Made M1; 3-wood Callaway Epic Flash; Golfový bag Wilson určený na vozík včetně deštníku; AXGLO Golfový vozík Flip n´ GO; Nabízím i možnost prodávat zvlášť
Prodloužený golfový set Wilson
Prodám golfový set Wilson Prostaff SGI (vhodný pro začínající hráče) ve složení: - driver - dřevo FW3 - hybrid 5 - železa 6, 7, 8, 9, PW, SW. Železa jsou od výroby prodloužená o palec, set je vhodný pro hráče s výškou 185+ cm. Set jsem kupoval jako nový vloni, hraný tedy jednu sezonu. Osobní předání možné kdekoliv na trase Ostrava-Karviná, jinak zaslání na náklady kupujícího.
Callaway Solaire dámský golfový set - pravý
Prodám minimálně použitý dámský golfový set Callaway Solaire - pravý. Top stav! Dřeva nepoužita. Cena + doprava (popr osobni odber Ostrava a okoli). Popis z webu: V golfovém setu Callaway Solaire, určeném pro začínající hráčky se spojila elegance s výkonností. Set byl vytvářen s jedním hlavním zaměřením - přizpůsobení dámskému švihu. Je speciálně designovaný pro začínající golfistky, které přijdou do obchodu a chtějí všechny hole, které můžou potřebovat na hřišti a přitom budou vypadat hodně stylově. Tento set se skládá z titanového driveru, fervejového dřeva z nerezové oceli, dvou hybridů č.6 a č.7, jednoho železa č.8, dvou wedží PW a SW, mallet patru a elegantního cart bagu. S těmito holemi můžete očekávat vyšší let míčku, delší vzdálenost a rovnější odpaly. Dřeva - Design který zaujme - Obrovský sweetspot - Lehká hlava hole Hybrid - Nízkoprofilový design - Vyšší trajektorie letu - Důkladný design patky Železa - Tradiční vyvážení hlavy - Obrovský sweetspot - Příjemný pocit