inzerce, prodej, prodám, bazar

Golfový set dámský včetně vozíku

Kategorie: Golf

Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku Clicgear M4 tyrkysvý
Vše v perfektním stavu, téměř nepoužito.
Dámský golfový set nejvyšší kvality – ideální jako startovací sada a pro ženy, které mají za sebou první kroky v golfu a hledají vybavení, které pomůže dosáhnout lepších výsledků.
Celá řada Kalea byla optimalizována zejména pro ženy – ultralehké šachty, mírně štíhlé hlavy a velmi příjemné měkké rukojeti dělají golf s takovým vybavením ještě zábavnějším.
Golfový set dámský včetně vozíku
Podobné inzeráty
AXGLO ruční golfový vozík + taška
Prodám nepoužitý ruční vozík značky AXGLO, v černé barvě. PC 6 380,- K vozíku je držák na deštník, držák na pití a přepravní obal na kolečka. Nový model ručního vozíku od firmy Axglo, který má otočné přední kolo o 360°, vám umožní vynikající a snadnější manévrovatelnost v jakémkoli terénu i s možností aretace předního kola. K zajištění vozíku ve svahu vám pomůže dvojitý systém brzd, který disponuje jednoduchým zabržďovacím a odbržďovacím mechanismem. Vozík Axglo si oblíbí hráči jakékoliv výšky díky nastavitelným rukojetím. Skládání a rozkládání vozíku jedním pohybem zvládne každý. Díky odnímatelným a bezúdržbovým kolům s vícebarevnými ráfky můžete ze svého vozíku udělat jedinečný model. Vozík podporuje převoz většiny golfových bagů díky stojanu na uchycení s nastavitelným popruhem pro zajištění. Součástí balení vozíku je držák na nápoje a deštník, který k vozíku dokonale sedí a byl pro něj zkonstruován. Obal na vozík není součástí balení. Tento vozík má při složení malou velikost, takže se vejde do jakéhokoliv zavazadlového prostoru a je lehce skladný a přenosný – 64x40x39 cm. Váha vozíku je pouhých 7,5kg (bez bagu), takže s přenosem a manipulací nebude mít problém žádný golfista. Přední kolo otočné o 360 stupňů; menší přední kolo než předchozí model Nabízí vynikající a snadnější manévrovatelnost Dvojitý systém brzd pro zajištění optimální manipulace Jednoduché zabrzdění a uvolnění ruční brzdy Rukojeti jsou nastavitelné tak, aby vyhovovaly preferencím každého hráče Skládání a rozkládání vozíku jedním pohybem Vyměnitelná kola s vícebarevnými ráfky učiní váš vozík jedinečným Stojan na uchycení s nastavitelným popruhem pro zajištění podporuje většinu golfových bagů různých velikostí Bezúdržbová kola Rozměry ve složeném stavu: 25,2" x 15,75" x 15,5" Malý kompaktní rozměr, který usnadňuje přenášení nebo skladování Hmotnost - 7,5 kg
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku.
Golfový set dámský TaylorMade Kalea včetně vozíku Clicgear M4 tyrkysový. Vše v perfektním stavu, téměř nepoužito. Dámský golfový set nejvyšší kvality – ideální jako startovací sada a pro ženy, které mají za sebou první kroky v golfu a hledají vybavení, které pomůže dosáhnout lepších výsledků. Celá řada Kalea byla optimalizována zejména pro ženy – ultralehké šachty, mírně štíhlé hlavy a velmi příjemné měkké rukojeti dělají golf s takovým vybavením ještě zábavnějším.
Dětský golfový set (levák) US Golf Kids + vozík
Dětský golfový set (levák!!) US Golf Kids + vozík - LH!! - délka: 54’' - Driver, Hybrid, 7-železo, PW, SW - 56°/12°, Putter - Golfový vozík US Golf Kids 3 kolový (hrané 1 sezonu) Cena: 8.000 vč. vozíku, osobní předání Praha 10.
Callaway Solaire dámský golfový set - pravý
Prodám minimálně použitý dámský golfový set Callaway Solaire - pravý. Top stav! Dřeva nepoužita. Cena + doprava (popr osobni odber Ostrava a okoli). Popis z webu: V golfovém setu Callaway Solaire, určeném pro začínající hráčky se spojila elegance s výkonností. Set byl vytvářen s jedním hlavním zaměřením - přizpůsobení dámskému švihu. Je speciálně designovaný pro začínající golfistky, které přijdou do obchodu a chtějí všechny hole, které můžou potřebovat na hřišti a přitom budou vypadat hodně stylově. Tento set se skládá z titanového driveru, fervejového dřeva z nerezové oceli, dvou hybridů č.6 a č.7, jednoho železa č.8, dvou wedží PW a SW, mallet patru a elegantního cart bagu. S těmito holemi můžete očekávat vyšší let míčku, delší vzdálenost a rovnější odpaly. Dřeva - Design který zaujme - Obrovský sweetspot - Lehká hlava hole Hybrid - Nízkoprofilový design - Vyšší trajektorie letu - Důkladný design patky Železa - Tradiční vyvážení hlavy - Obrovský sweetspot - Příjemný pocit
Elektrický golfový vozík GOLFSTREAM
Nabízím k prodeji elektrický golfový vozík značky GOLFSTREAM. Vozík je nový, nevhodný dárek. K vozíku nabízím tašku, držák deštníku a držák scorecard. PC komplet 22.500 Kč. popis z webu : - Kompaktnější po složení než většina konkurenčních vozíků - Revoluční displej Caddy White je dobře vidět i za plného slunečního svitu - Jednoduché složení/rozložení v jednom kroku - Udržuje tašku na středovém rámu bez „usazení“, aby se zabránilo jejím otřesům - Kryt předního kola - K dispozici vyměnitelné barevné součásti vozíku - Hladké pneumatiky s vysokou přilnavostí - Pneumatiky s dlouhou životností (5x delší životnost než normální EVA) - Snadné zastavení kol - Funkce řízení vzdálenosti - Zvýšení rychlosti o 0,5 stupně, aby plně odpovídala vašemu tempu - Plně programovatelné funkce, vlevo - Přizpůsobení hdispleje k zadávání jmen - Jednoduchý režim i pro ty, kteří neholdují nadstandardním doplňkům - Vysoce tichý výkonný pohon pro hru bez přerušení - Elegantní napájecí platforma pro všechny běžně používané baterie - Dodává se standardně s lithiovou baterií CaddyCell LiFePO4 - Magnetický držák pro rychlé a jednoduché přidržení - Navrženo ve Velké Británii pro jednoduchý a spolehlivý provoz
Dámský golfový set PRESTIGE
Prodám dámský golfový set pro začátečníky značky PRESTIGE, železa 5-9, PW, SW, graphite shaft L flex, pravá, hraná, driver značky RAM TOUR lady, graphite shaft L flex, hybrid TOP FLITE tour ACTION, graphite shaft L flex, putter značky Londrigde, stand pensil bag KENTON, popruh na záda, černá červená barva, velmi lehký, nožičky, vše dovezeno ze Švýcarska, kontakt pouze telefon 960825, velmi vhodné pro začínající golfistky!!!!