inzerce, prodej, prodám, bazar

GoPro Floaty (HERO8 Black)

Kategorie: Brašny a pouzdra

Prodám plovací pouzdro na kameru GoPro Hero 8 Black.
Minimálně používané, bez známek jakéhokoliv poškození či opotřebování.
Plovák je snadno spozorovatený, udrží kameru HERO8 Black na hladině. Design umožňuje přístup k tlačítkům kamery, dotykovému displeji a sklápěcím nožičkám pro snadné uchycení.
GoPro Floaty (HERO8 Black)
Podobné inzeráty
Kryt na vodní pouzdro GoPro, Session - Nový.
Nové pouzdro pro Domeport - GoPro - Pro více informací prosím s dotazy do zpráv - email/telefon - volat. Odesílání možné přes Českou Poštu/Zásilkovna; dobírka, platba předem nebo osobně k vyzvednutí.
Kryt pro gopro
Prodam novy,nerobaleny originalni obal pro kamery gopro 5,6,7.K potápění do hloubky až 60m.v baleni nahradni dvirka pro lepsi zaznam zvuku. Prodavam protoze jsem se rozhodl pro novejsi kamerku. Puvodni cena 1750,-
Pouzdro na akční kamery .. GoPro..
praktické pouzdro pro organizaci vašeho vybavení. Uvnitř je vyřezaný pěnový prostor pro uložení vaší GOPRO kamery a příslušenství, jako je rukojeť, plovák, baterie, paměťové karty, kabely a další. vnější rozměry: 220 x 170 x 68 mm, Pružná kapsa ve víku na kabely a jiné příslušenství.
Prodám pouzdro na Outdoorové kameru
pěkně provedené vypolstrované pouzdro na kameru (GoPro Hero, atd.). Zcela nové, bez poškození. Rychlé a solidní jednání s možností odeslaní přes Zásilkovnu.
Brašna Olympus PEN Black like my dress
Krásná kožená fotobrašna / kabelka Olympus "Black like my dress", ideální pro Olympus PEN, skvělý stav, minimálně používaná, vč.původního látkového sáčku. Osobně Praha Uhřívěves, případně možno zaslat přes PPL nebo Zásilkovnu (+85,--, platba na účet)
Peak Design Everyday Sling 6L V2 black
Prodám fotobrašnu Peak Design Everyday Sling 6L V2 black - nenošená 100%, přidám doklad se zárukou