inzerce, prodej, prodám, bazar

Grafický tablet Wacom Intuos 5 Touch

Kategorie: Tablety, E-čtečky

Prodám používaný grafický tablet Wacom Intuos 5 Touch velikost S

Zakupován v roce 2018, původní cena 5000 Kč
K dispozici veškeré vybavení tabletu, bohužel krabici už nemám
Na tabletu jsou známky užívání, funkcionalita tabletu je však na 100% :)

Osobní předání Praha/Břeclav
Při domluvě však možné zaslat Poštou/ Zásilkovnou
Grafický tablet Wacom Intuos 5 Touch
Podobné inzeráty
GRAFICKÝ TABLET
GRAFICKÝ TABLET Wacom Intuos Bluetooth M, černá PC 4 800,- Tablet jsem si pořídila a vyzkoušela, vše je v originálním balení a naprosto bez známek. Mohu ho jen doporučit skvělý když začínáš ale i pro pokročilé. Piš na tel. Pokrokový grafický tablet, se kterým je kreslení snazší než kdy jindy U nové generace tabletu Wacom Intuos M Bluetooth Black vsadil výrobce na zachování stejné aktivní plochy, ovšem podařilo se mu ubrat na rozměrech a celkové hmotnosti. Pro kreslení je k dispozici pero Wacom Pen a s poutkem a nově i žlábkem na jeho odložení. O 60 % si polepšila i životnost baterie. Nechybí ani konfigurovatelná Express Keys tlačítka, jejichž úkolem je zjednodušit práci v grafických aplikacích. Klíčové vlastnosti grafického tabletu Wacom Intuos M Bluetooth Black Model s rozhraním Bluetooth Velká aktivní plocha 216 × 135 mm při zachování nižších rozměrů a hmotnosti tabletu Pero Wacom s vylepšenou ergonomií a pogumovanou přední částí O 60 % delší životnost baterie (až 15 hodin provozu) Celkem 4 096 úrovní přítlaku Žlábek na odložení pera Připojení dodávaným USB kabelem (1,5 m) nebo přes Bluetooth Grafický software ke stažení zdarma
Grafický tablet Huion Inspiroy Ink H320M
Grafický tablet Huion Inspiroy Ink H320M s víceúčelovým designem funguje z jedné strany jako grafický tablet a z druhé strany jako psací LCD tablet. Tenká a lehké konstrukce vám umožní realizovat své grafické nápady kdykoliv a kdekoliv. Čtyři protiskluzové gumové nožičky zajišťují stabilitu a vytvoří mezeru mezi tabletem a stolem, takže zabrání poškrábání LCD povrchu. Pro LCD desku i grafický tablet je k dispozici bezbateriové pero Stylus PW100 s 8192 úrovněmi přítlaku, rozlišením snímací vrstvy 5080 LPI, podporou náklonu ± 60 ° a rychlostí odezvy 220 PPS. Klíčové vlastnosti grafického tabletu Huion Inspiroy Ink H320M Tablet Huion Inspiroy Ink H320M s oboustranným víceúčelovým použitím Grafický Pen tablet, nebo kreslicí LCD tabulka Lehký a tenký design Bezbateriové pero Stylus PW100 s 8192 úrovněmi přítlaku Jedenáct 11 přizpůsobitelných programovatelných tlačítek Připojení k počítači přes USB-C Kompatibilní s Windows, macOS, Android a běžnými designovými softwary Huion Inspiroy Ink H320M - kreslicí LCD deska, nebo grafický tablet Obnovte pracovní prostor na straně psacího LCD tabletu Huion Inspiroy Ink H320M jedním stiskem tlačítka a využijte jej pro psaní poznámek nebo kreslení. V tomto režimu funguje LCD psací tablet na baterii. V režimu grafický tablet lze využít 11 přizpůsobitelných programovatelných tlačítek pro spuštění často používaných funkcí. K počítači připojíte Huion Inspiroy Ink H320M rozhraním USB-C. Můžete využít podporu otáčení zobrazení o 0°, 90°, 180° a 270°. Grafický tablet je kompatibilní s Windows, macOS, Android a běžnými designovými softwary jako jsou PS, Ai, Painter,Sai, GIMP, CLIP Studio, Krita, ibis Paint.
Wacom Paper Clip + Wacom Finetip Pen tužka
Prodám nepoužitý držák papírů Wacom Paper Clip pro Wacom Intuos Pro a párkrát použitou tužku Wacom Finetip Pen. Jedná se o sadu, která byla součásti Wacom Intuos Pro Paper Edice. Tužka má 8192 úrovní přítlaku, průměr stopy 0,4mm. V ceně jsou 3 náhradní náplně a textilní pouzdro. Možný osobní odběr v Brně nebo zaslání přes Zásilkovnu (doprava 100 Kč).
Grafický tablet Grafický tablet Wacom Intuos Pro L (vel. A3)
Prodám nevyužitý grafický tablet Wacom Intuos Pro L Paper Edition, včetně pouzdra, náhradních hrotů a příslušenství. Tablet byl použit pouze jednou, od té doby pro něj nemám využití. V původním balení.
Grafický tablet Wacom Intuos Pro L Paper Edition
Prodám grafický tablet Wacom Intuos Pro L Paper Edition Včetně pouzdra na tablet, náhradních hrotů, náplní do inkoustového pera, veškerého příslušenství a původní krabice. Tablet minimálně využívaný, byl to dárek, ale není pro něj využití, mám ještě jiný tablet. Záruka do 04/23 - fakturu předám při koupi. PC 16 700,- Osobní převzetí možné v Praze (Běchovice, případně dle dohody).
Grafický tablet Wacom
Prodám grafický tablet Wacom intuos Pro M . Plně funkční, nepoužívaný. V originálním balení. Důvod prodeje - Nemám pro něj využití.