inzerce, prodej, prodám, bazar

Gramofon Tesla NC 452

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám tento nádherný gramofon Tesla NC 452.
Je v originálním stavu v nádherném ořechovém dřevě.

Originální přenoska v zánovním stavu.
V takovém stavu nesehnatelný!!

Nové signálové kabely se zemnícím vodičem.
Vše plně funkční, bezproblémové nastavení otáček.
Gramofon je promazán, vyčištěn a nastaven.
Je to klasický gramofon z produkce TESLA, který zaujme nejen svým vzhledem, ale díky kvalitní přenosce i zvukem.
Gramofon pyšnící se označením Hi-Fi, se vyráběl okolo roku 1988 v Litovelském závodu Tesla. Disponuje rychlostí otáček 33 1/3 a 45, koncovým fotoelektrickým vypínáním přenosky, synchronním motorkem SMR300 s řemínkovým pohonem subtalíře a talíře, optickou kontrolou zapnutí, zvolených otáček a potenciometrem na jemné doladění otáček.
Tyto staré stroje časem jen získávají na hodnotě a v tomto stavu se moc nevyskytují.
Mrkněte i na mé další inzeráty, například dobové reproduktory k tomuto gramofonu.
Nejlépe osobní odběr s předvedením a plným odzkoušením.
Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat.
Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný.
Soukromý prodej.
Děkuji za pochopení.
Gramofon Tesla NC 452
Podobné inzeráty
Gramofon Tesla NC 500 TOP
Prodám tento gramofon Tesla NC 500 v nejlepším možném stavu.. Dnes již v takovém stavu nesehnatelný. Gramofon je promazán, vyčištěn a nastaven k bezproblémovému provozu. Popis: Stereofonní přístroj vyšší třídy, bez zesilovače. Na tuhém nosném soklu je upevněna přenoska, talíř a pružně zavěšený synchronní motor. Základní otáčky talíře (33 ot. /min.) lze ručně přeřadit na 45 ot/min po sejmutí talíře. Trubková přenoska s magnetodynamickou vložkou je vybavena ručně ovládaným zvedáčkem, antiskatingem a protizávažím. Bez koncového vypínání. Jedná se o jedno z nejlepších gramosaší z produkce Tesla. Velmi jednoduchá, ale precizní konstrukce s použitím kvalitních materiálů, designu na světové úrovni + výborná cena udělali z NC500 gramofon, který se stal i základem pro legendární gramofony Pro-Ject, které se momentálně vyrábějí v bývalé TESLA Litovel. NC 500 začala vyrábět v roce 1988. Základem je sokl z dřevotřísky, ve starších verzích dýhovaný imitací dřeva, později stříkaný černým strukturovaným lakem. Ramínko přenosky je z duralu, držák přenosky z tvrdého lisovaného plastu. Celé ramínko je uloženo v kloubu se safírovými hroty umožňujícími neobvykle lehký pohyb ramínka. Moznost nastavení svislé síly na hrot a nastavení antiskatingu. Talíř je ze zinkové slitiny, dynamicky vyvazován. Hnany je přes subtanýr poháněného od synchronního motoru plochým řemínkem. Ovládání je manuální, motor se pustí vychýlením ramínka směrem k desce, přenoska se na plotnu spustí pomocí packy a kapalinového tlumice. Gramofon není vybaven automatickým zastavením ani zvednutím ramínka. Výstup je vyveden na pevnou šňůru osazenou konektorem 5-DIN, vložka přenosky je magnetodynamická, typu VM2102. Video s funkčností. Dohoda na ceně. Mrkněte i na mé další inzeráty, například dobové reproduktory k tomuto gramofonu. Nejlépe osobní odběr s předvedením a plným odzkoušením. Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat. Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný. Soukromý prodej. Děkuji za pochopení.
Nabídka rádií 70-80let 20.století,TESLA,RFT a nověj.věží
Nabízím novější kombinované věže rádio-kazetové s Cd mechanikou, mini věž je zachovalá, reproduktory hrají a jsou v pořádku, Samsung MM-B7 i s repro bedýnkami a možností i s malou na-pojitelnou anténou-věž je funkční, jen nefunkční Cd-netočí se(převody nebo elektro-motůrek-lze opravit),cena mini věže Samsung 399 Kč, dále nabízím hifi věž Watson CO-1920, věž je plně funkční, načítá i Cd, hraje rádio a kazetová mechanika taky hraje-cena za věž Watson 549 Kč, další mini věže a přenosná rádio-kazetová s Cd a i bez Cd k dispozici na dotaz, dále nabízím retro tranzistorová stolní rádia z minulého století 70 až 80 let Tesla,RFT,změna nabídky-prodej rádia vždy poznamenaná za typem rádia,ze z hora podle typu TESLA GALAXIE 440A,TOMIS S-TE,RFT PROMINENT DE LUXE 214,EUROPHON TB prodáno,BRUINS RC-941 HIFI,TESLA ALTO 445A-měl jsem dvě,jedno rádio vlevo druhé už prodáno,vlevo dole jedno rádio s hodinami po levé straně s otevíracími dvířky pro nastavení hodin TESLA FORTE 461A- prodáno,první plastové rádio vpravo TESLA ALTO 445A chybí hmatník ladění vpravo,nad červeným rádiem je rádio TESLA DUETTO 444A-podobné rádio jako TESLA ALTO 445A nad ním,pod nimi je jediné červené plastové rádio vpravo dole TESLA EURIDIKA 441A-prodáno,ostatní rádia jsou funkční a některá v zachovalém stavu,jen jedno plastové šedivé rádio s hodinami nehraje-špatné repro,pro další informace pište na email nebo volejte na telefon,ceny od 250 Kč za plastové rádia a více,do 549 Kč podle domluvy za rádia ve dřevě,rádia jsem zkoušel,nešlo jen jedno,k dispozici více foto k rádiům,bez záruky na funkčnost,rádia jsou určeny k renovaci,vyčištění,bez většího důkladnějšího vyčištění,požádání na e-mail,napište a nabídněte,domluvou,děkuji.
Lenco / Tesla 452
Gramofon Tesla Lenco 452. Gramofon je ve slušném stavu s talířem a subtalířem v pěkném stavu.
Gramofon Tesla NC 580
Prodám tento nádherný gramofon Tesla NC 580. Je po kompletní renovaci v nádherném ořechovém dřevě. Na renovaci je použita kvalitní silnovrstvá lazura a tvrdý parketový lak. Nové plexi, nová kvalitní a suprově hrající přenoska Ortofon. Nové kvalitní signálové kabely se zemnícím vodičem. Provedeno pospojování kostry kvůli brumu. Gramofon je promazán, vyčištěn a nastaven k bezproblémovému provozu. Je to klasický gramofon z produkce TESLA, který zaujme nejen svým vzhledem, ale díky kvalitní přenosce i zvukem. Tyto staré stroje časem jen získávají na hodnotě a v tomto stavu se moc nevyskytují. Příslušenství na foto není součástí prodeje. Mrkněte i na mé další inzeráty, například dobové reproduktory k tomuto gramofonu. Nejlépe osobní odběr s předvedením a plným odzkoušením. Na přání a zodpovědnost kupujícího, mohu dobře zabalené poslat. Prosím kontakt jen na mail - telefon není platný. Děkuji za pochopení.
Gramofon TESLA NC452
Prodám gramofon Tesla NC-452 jako zdroj náhradních dílu nebo na opravu,pouze to co je na fotu,gramofon svítí,motorek se točí,subtalíř je zvlněný-popraskaný,černá dyha je bez poškození. Prosím volejte na tel.,pouze osobní předání Praha a okolí.
automatický gramofon Technics SL-BD3
Dobrý den, prodám Gramofon značky Technics SL-BD3. Jde o plně funkční automatický gramofon. Gramofon je v dobrém technické stavu. Vizuálně odpovídá fotkám. Gramofon je odborně seřízen. V ceně veškerou kabeláž včetně středícího puku na malé desky. ype: fully automatic turntable Platter: 312mm aluminium alloy Speeds: 33 and 45rpm Motor: frequency generator, servo control Wow and flutter: 0.045% WRMS Rumble: -70dB Tonearm: static balance, straight tonearm with plug-in connector Effective length: 230mm Overhang: 15mm Stylus pressure: 1.25g (fixed) Cartridge: moving magnet Replacement stylus: EPS-30CS Dimensions: 430 x 100 x 375mm Weight: 3.8kg Za poplatek mohu gramofon odborně zabalit a poslat na vaši adresu. Za poškození při dopravě neručím. pro jakékoliv další informace pište, nebo volejte.