inzerce, prodej, prodám, bazar

Gril nad ohniště

Kategorie: Kempink

Po domácku vyrobený gril nad ohniště. Je to rameno, kde se posouvá řetízek a zaháčkuje za očko v požadované výšce. Rošt koupíte v "Kutilovi" jako rošt do trouby, kovové tyčky jsou pro ustálení, aby se rošt neotáčel/nehoupal. Na háčky si můžete zavěsit i kotlík na guláš. K prodeji rameno a řetízek.
Pouze osobní odběr na adrese.

Podívejte se i na moje další inzerce.
Gril nad ohniště
Podobné inzeráty
Prodám gril
Malý rozkládací gril vhodný na rybY nebo kempovani
DYMOK polní kuchyně NOVÉ gril podivej se TOP
Nabízím polní kuchyň DYMOK,která je výborná na stanování kempovaní chatu chalupu rybaření táboření či na zahradu. Vhodné i do kempu,kde není možnost otevřeného ohně. Můžu říct,že to je multifunkční výrobek. Kuchyň je v malém složeném stavu,která má vlastní topeniště gril pečící mísu poklici jehlice komín rošt...vše co je k tomu potřeba.. Dají se připravit špízy,guláše,polévky,ale třeba i kuře na zelenině,bifteky,klobásy,masa,burgry topinky a další.. Vše je složené do jednoho! Nevezete nic navíc.. Více info na LINYKUCHAR kde je už od roku 2021 vyprodáno a nezaskladněno. Je to nové nepoužité prodám za cenu 9500kč za co jsem koupil.Mezi Prahou 8 a Mladou Boleslaví dovezu. Top výrobek nové..
Cattara souprava na gril
Souprava na gril, 30 ks. Nová nepoužitá.
Retro stan Technolen Lomnice nad Popelkou ČSSR
Prodám Retro stan Technolen Lomnice nad Popelkou ČSSR, byl použit jen párkrát, skladován v suchu. Stan je pro 2-4 osoby, vnitřní závěsná ložnice má přibližný rozměr 2 x 2,5m, základna stanu 2,80 x 3,80 m, výška cca 2m.
Autostan pro 2-3 osoby S 9540 sklolaminát 210x140x29 cm Pano
Samonosný stan určený spíše pro větší automobily se šířkou 140 cm. Její největší výhoda jsou nová panoramatická okna s 270 stupňovým výhledem, která Vás vtáhnou do přírody jako nic jiného. Skořepina vyrobená ze sklolaminátu, kde se vyspí i 2-3 osoby. Jeden z největších autostanů z našeho sortimentu opravdu uspokojí ty náročnější zákazníky. Otevření stanu mají na svědomí nově konstruované opravdu kvalitní teleskopické vzpěry, které drží tvar Vašeho stanu nezměněný i když nenajdete úplnou rovinu. Dno stanu máte vyztužené hliníkovým rámem, aby autostan držel tvar i za těch nejhorších podmínek. Odolnost obstará materiál prověřený po desetiletí, skvělá barevná stálost a odolnost vůči otěru i UV paprskům! Vzhledem ke své šířce vhodný zejména na dodávky a větší automobily. Teleskopický žebřík a LED svítilna je součástí autostanu. Dále máte k dispozici stříšku nad vstupem z každé strany a kapsu na boty k uchycení na bohu stanu. Rozměry: 210x140x29cm (95cm výška otevřeného stanu) Váha: 65 Kg, Nosnost: 300 Kg. Materiál: sklolaminát, hliník, Barva: černá/bílá/silver grey
Robens Trace Underquilt - zateplení k hamace
Původní cena 1800,- Robens Trace Underquilt - zateplení k hamace - na jedné straně je zašitá stahovací gumička - nijak není omezená funkčnost. Osobní předání v Liberci nebo v Jablonci nad Nisou, případně posílám zásilkovnou, poštovné hradí kupující.