inzerce, prodej, prodám, bazar

Grisham John - Lobbista

Kategorie: Drama

Pouze jednou přečtená kniha. Cena 50,00 Kč. V ceně není dopravné. Zásilkovnou nebo poštou. V Praze osobně dle domluvy.
Grisham John - Lobbista
Podobné inzeráty
Set 4 ks knih John Grisham
Dobrý den. Prodám set 4 ks knih John Grisham, stav na fotkách. Poslední vůle, Trenér, Předvolání, Partner. Velmi čtivá literatura. Po 1 ks neprodávám. Pouze osobní odběr, poštou jen komplet a jen platbou předem. Více informací sms nebo e-mailem, volejte odpoledne po 16h, o víkendu celý den. Děkuji.
Grisham John - Klient
Pouze jednou přečtená kniha. Cena 50,00 Kč. V ceně není dopravné. Zásilkovnou nebo poštou. V Praze osobně dle domluvy.
Josh Grisham Calico Joe
Prodám výše uvedenou knihu, cena 90, zasilkovna
Prodám jednou čtené knihy (3)
Prodám knihy ve vynikajícím stavu, jsou to: B. Traven - Loď mrtvých / John D. MacDonald - Uragán Ella / Patrick White - Sukně z listí / Michael Palmer - Diagnóza: K smrti odsouzen / Sheila Hailey - Vzala jsem si bestsellera / Erich Segal - Gentlemani z Harvardu / Pierre La Mure - Moulin Rouge / Jane Austenová - Emma / Patrik Hartl - Okamžiky štěstí / C.J. Carver - Mrazivé echo /. Cena kniha od knihy. Sleva v případě odběru více kusů knih, kabelek nebo čehokoliv jiného, co nabízím v ostatních inzerátech. Odesílám přes Zásilkovnu.
Mrtvá zóna – King Stephen
Román Mrtvá zóna překonává hranice žánru hrůzy! Když John Smith jako malý chlapec upadne na ledě, netuší, že se právě změnil celý jeho život.
KNIHA DOLIČNÁ John Banville
Nová kniha v krásném zeleném přebalu o 240 stranách ve tvrdé pevné vazbě. Příběh a zpověď člověka, který si užívá života až mu dojdou peníze. Dopouští se vraždy a současně se dostává na očistnou, slastně ponižující cestu sebepoznání. Vydáno 1999. Osobní odběr Havířov. Možné zaslání Českou poštou nebo Zasilkovnou. V nabídce dalších 50 knih za jedno poštovné.