inzerce, prodej, prodám, bazar

H plus SON Archetype

Kategorie: Silniční kola

Nová kola, plášťová, pro ráfkové brzdy. Velice odolná kola.
Ráfky H plus SON Archetype, náby Shimano RS400, paprsky Sapim Race, niple Sapim Polyax.
Počet paprsků: 28/28
Typ brzdy: ráfková brzda
Rozměry (ETRTO): 17-622
Vnitřní šířka: 17 mm
Vnější šířka: 23 mm
Výška: 25 mm
Materiál ráfku: Alu slitina (G609)
Povrchová úprava: "hard anodized grey"
Velmi tuhé, pevné a lehké ráfky (váha ráfku 450 g).
Celková váha zapletených kol 1800 g. Osobní předání HradecKrálové, pošta nebo přepravní služba...
H plus SON Archetype
Podobné inzeráty
Hybridní kolo SCO Premium Traveler (vyrobeno v Dánsku)
Prodám vynikající hybridní kolo (aka performance road bike / adventure bike). SCO Premium Traveler 8, originál od dánského výrobce SCO Zakoupené nové v Dánsku. Rám vel. 23" na výšku 180-190 cm, kola 28" Jde o extrémně stylové městské (stejné ideálně vhodné i pro cykloturistiku) kolo s lehkým snadným ovládáním. Ideální pro každodenní pohyb po městě, do prací či na rekreační výlety do přírody po zpevněných cestách. Pneumatiky s hladkým městským vzorkem a vysoké ráfky poskytují jemnou jízdu. Reflexní bočnice slouží ke zvýšení noční viditelnosti. Kolo je vybaveno jedinečnými světlami dánského výrobce iFlash Duo Plus, které nevyžadují zadinou výměnu baterie (proud je generován bezkontaktním elektromagnetem při otáčení kol). Silné kotoučové brzdy zajišťují vaší bezpečnost na rušných městských cestách. Velikost Kol: 28 Palců Typ: Hybrid / Městské Barva: stříbrná metalíza Rám: dural Vidlice: Pevná vidlice Brzdy: Kotoučové brzdy Brzdová páka: Hliník Systém řazení: 8-rychlostní Shimano Přední náboj: Shimano Zadní náboj: Shimano Světla: iflash Duo Plus led reflektor (batteryless) Řídítka: Městská pohodlná geometrie Stojanek: Hliníkový stojanek Sedlo: Selle Royal comfort sedlo Sedlovna: Hliníková sedlovka Nosič: Hliníkový zadní nosič Blatníky: Plastové Blatníky Další vlastnosti: zámek na rámu Trelock RS430, vyrobeny z kalené oceli se značkou kvality ART2. Kolo je jako nové, ujelo do 100 km. Plně funkční. Původní cena 550 eur. Ideální osobní předáni Praha. Lze poslat po domluvě a platbě předem.
retro  prilba i na kolo   nove  plus bryle top
retro helma na kolo perfektni retro styl neprehlednutelna plus bryle nove nenoseno ,,,levne velka velikost
Mibo Revoo
Prodám jednu z prvních koloběžek Mibo Revoo pod přezdívkou modrý tygr. Je to jeden z prvních vyrobených rámu (možná i dokonce první). Jedná se o onu těžší verzi. Osazeno kvalitními a lehkými komponenty Přední kolo mavic cosmic s pláštěm Tufo Calibra plus (carbon hliník) 4500 (nová ložiska) Zadní kolo vision trimax 40 s pláštěm Tufo Calibra plus (carbon hliník) 4500 (nová ložiska) Vidlice Pells rf22 - 2500 Řidítka vision tt 200g + brzdové páky 55g - 4000 Velmi kvalitní hlavové složení od mortop - 1000 Brzdy Shimano Ultegra přední a 105 zadní - 1300 Samotný rám Mibo revoo (4,4 kg)- 3500 který je velmi pohodlný na dlouhé trasy. Masivní konstrukce zajišťuje velmi dobré pohlcování vibrací od asfaltu a také tuhost rámu ve všech směrech. Jedinou nevýhodou celé stavby je již starší lak, který by si zasloužil udělat, ale určitě to není něco co je potřeba (a nechci to dělat aby si případně nový majitel mohl udělat barvu podle svého gusta) Původní cena okolo 27000 (jen cena kol je někde okolo 8000 za kus). Nyní ma koloběžka okolo 8,4 kilo, ale s tím, že jsou na ní doplňky o váze zhruba 0,5 kg tedy po sundání je okolo 7,9 kil. Jedná se o výbornou koloběžku na dlouhé výlety nebo i začátečnické závody.
Alcyon Remerx zadní+přední kolo+Tufo calibra plus+kazeta
Dobrý den, prodám náhradní kola, která již nevyužiji. Alcyon Remerx zadní + přední kolo Pláště Tufo calibra plus 25 Duše Mitas light Kazeta Shimano 10s 11-28 Hmotnost: 1565g /pár kol najeto cca 500 km. Výborný stav. Cena 4 500 kč
Záhradná elektrická trojkolka nová a nepoužívaná
Kto má záujem o túto fantastickú vec -elektrická trojkolka. Je úplne nová a nepoužívaná.Určená hlavne pre menej mobilných ľudí. Má to veľmi kvalitné 6DZM20 SLA baterky, 12V ,20Ah/2h.Má to tri rýchlostí plus spiatočku .Má to 16" silné hliníkové kolesá -elektróny,odpružená vidlica, kvalitné bubnové brzdy .Veľmi pohodlné a posuvné kreslo s polohovateľnymi rukovaťmi s kompletnou výbavou prístrojovej dosky.Zadný kvalitný a pevný košík v cene plus šikovný odkladací priestor. Veľmi spoľahliví stroj samozrejme ako pre dospelých tak aj pre deti od 12 rokov. Nosnosť to má okolo 150 kg, dojazd okolo 55 km. Poznámka -- nejedná sa o žiadnu haraburdu. Kto má záujem určite bude s ňou spokojný.Jedinečný kus na Slovensku. Cena 1380 €.Poznámka :fotka trošku skresľuje jej veľkosť. Skutočnosti je mohutnejšía.Servis a súčiastky zabezpečené.
Cannondale Synapse Hi-Mod Black Inc.Disc vel. L
najeto do 1000 km. Zakoupeno 2018. Na elektrice Shimano Ultegra Di2, propojení přes BT do mobilu nebo do cyclocomputeru Garmin s informací o zařazené stupni a možnost ovládání garmina z páček kola. Propojení přes BT jednotku do telefonu nebo do cyklocomputer Garmin, viz. Poslední fotografie. Baterie vydrží nabitá celou sezónu. Nabijite minimálně nebo vůbec. Perfektní směs syrové síly a celodenní vytrvalosti. Synapse Carbon je kolo prověřené na závodech. Kolo s vytrvalostní geometrií, které je lehké a vysoce pohodlné. I proto je volbou teamových jezdců v rámci jarních klasik, stejně jako sběratelem ocenění „Kolo roku.“ Je to zkrátka nejvšestrannější silnice jakou jsme kdy stvořili. Stačí jedno svezení a dáte nám za pravdu. Rám Synapse Disc, BallisTec Hi-MOD Carbon, Di2 ready, SAVE PLUS, BB30a Vidlice Synapse Disc, SAVE PLUS, BallisTec Hi-MOD Carbon, 1-1/8" to 1-1/4" tapered steerer Kliky Cannondale HollowGram Si, BB30a, w/ OPI SpideRing, 50/34 Pedály N/A Středové složení FSA BB30 Bearings Přesmykač Shimano Ultegra Di2, braze-on Přehazovačka Shimano Ultegra Di2 GS Kazeta Shimano Ultegra, 11-32, 11-speed Řetěz Shimano HG701, 11-speed Řazení Shimano R785 Di2, hydraulic disc Brzdy Shimano R785 hydraulic disc, 140/140mm Brzdové páky Shimano R785 Di2, hydraulic disc Ráfky Cannondale Hollowgram SL, Carbon Clincher Disc,19mm inner, 35mm deep, tubeless compatible Náboje Cannondale Hollowgram SL Disc, 24h front / DT Swiss 240 Disc 28h rear Dráty DT Aerolite Pláště Schwalbe ONE, folding, 700x28c Řidítka Cannondale Escape Carbon Compact Představec Cannondale C1 Ultralight, 2014 Alloy, 31.8, 6 deg. w/ integrated Garmin Mount Hlavové složení Synapse Si, 1-1/4" lower bearing, 25mm carbon top cap Sedlo Fabric Scoop Shallow Ultimate Sedlovka Cannondale SAVE Carbon, 25.4x350mm Extra Headset topcap w/super bright LED - flash and fixed modes (Regular topcaps included - 30mm carbon and 5mm flat) Cannondale Garmin mount Barvy Satin Black w/ Gloss Black and Cashmere (BLE)