inzerce, prodej, prodám, bazar

H-spinn trenažér, rotoped, spiningove kolo

Kategorie: Fitness, jogging

Rychle jednani SLEVA!
H-spinn trenažér 3 je vybaven 6 funkčním computerem s pěti displeji, pulsem a možností nastavení odpočtu času/vzdálenosti. Díky robustní konstrukci vhodný pro zátěžová cvičení.Ideální do fitness a tělocvičen. Díky patentovanému hybridnímu brždění je přístroj bezúdržbový.
PC 25tis
H-spinn trenažér, rotoped, spiningove kolo
Podobné inzeráty
Magnetický rotoped HS-2070 Onyx modrý, téměř nový
Prodám téměř nový magnetický rotoped HS-2070 Onyx modrý. Kupoval jsem ho v únoru 2022 a byl použit asi 2x. Rotoped má displej, který zobrazuje rychlost, vzdálenost, čas, spálené kalorie a srdeční frekvenci. Pod displejem je držák na tablet nebo telefon pro sledování filmu nebo pouštění muziky. Je možné nastavit výšku sedadla. Zátěž se nastavuje otočným manuálním knoflíkem. Rozměry 41x90x120 cm. Rotoped má malé kolečka pro snadnější přesun po místnosti. Bližší informace viz. odkaz, kde jsme rotoped koupil: .Původní cena rotopedu 4 890 Kč. Nabízíme rotoped za cenu 3 500 Kč.
Kettler Skylon 10, profi orbitrek ((eliptikal), záruka
Prodám tichý profi elyptický trenažér na domácí cvičení německého výrobce Kettler, nejvyšší model Skylon 10. Původní cena 52 000 Kč Trenažér je ještě 1 rok v záruce, přidám fakturu. Možný dovoz a sestavení po domluvě. V ceně DEMO verze tréninkového SW Kettler World Tour, ale trenažér má dost svých programů. Trenažér je v dobrém stavu, používán pouze 1 osobou. V ceně hrudní pás pro měření tepové frekvence. Mnoho programů i programů řízených podle srdeční frekvence. Trenažér má bluetooth Zátěž ovládána elektromagneticky. Nezatěžuje klouby, je maximálně tichý, vhodný i do bytů - veškerý pohyb přes ložiska. Trenažér se dá částečně sklopit, nezabírá tolik místa. Je s ním velmi dobrá a jednoduchá manipulace. Délka kroku je pevná a nehrozí tak poškození či rychlé opotřebování dílů jako v případě trenažérů s nastavitelnou délkou kroku. Trenažér je vhodný jak pro vyšší tak i nižší osoby díly ergonomickým madlům. Další info na telefonu. Specifikace výrobce zde Nejedná se o insportline, gorilla fitness, technogym, finlo, incondi, bh fitness, panatta
-NOVÝ- Pedálový trenažer SEDCO CX-AB201
Chcete zlepšit pohyb, procvičit nebo zesílit svalstvo? Potřebujete se zase dostat do formy po dlouhé době nečinnosti nebo po úrazu? Pedálový trenažér je ideální pro domácí rehabilitaci a cvičení. Co s pedálovým trenažerem procvičíte? - horní končetiny – při tomto cvičení je trenažer na stole a vy sedíte - dolní končetiny – seďte v klidu na židli nebo na křesle, sledujte televizi a dělejte něco pro své svaly. Snadným cvičením tak zvýšíte hybnost kloubů a svalů. O nic se nestarejte a nechte trenažer, ať se postará o vše potřebné. Pro koho je rehabilitační pedálový trenažer určen Tento trenažer je ideální pomůckou pro každého, kdo má potřebu posílit svalstvo, zlepšit prokrvení končetin a celkovou koordinaci s tělem. Technický popis: - výrobce Sedco - váha 2 kg - šlapadlo není určeno pro použití ve stoje - LCD displej - rozměry: 50×41×28 cm - výborná skladovatelnost - jednoduché složení - materiál konstrukce: Ocel + PP Více info zde: Původní prodejní cena: 660 Kč Prodám za: 499 Kč Stroj je nový, pouze rozbalený. Osobní odběr v Brně-Komárově.
Eliptický trenažér KETTLER UNIX E SLEVA
Eliptický trenažér KETTLER UNIX E v bílošedém provedení. Trenažér je minimálně používán, najeto pouze 122 hodin, výborný stav. Je vybaven 10 tréninkovými programy, indukčním brzdným systémem a dokonalou ergonomií ovládacích prvků. Cvičení, ať už zaměřené na fitness, nebo na spalování tuků, v těchto módech trenažér automaticky reguluje zátěž, na základě požadované tepové frekvence. Trenažér má podsvícený LCD displej, který lze nastavovat podle výšky postavy. Eliptický trenažér KETTLER UNIX E navíc disponuje komunikačním rozhraním pro snadné připojení k uživatelskému PC. Díky tomu si lze trénink zpestřit například využitím specializovaného počítačovému programu nebo připojením k on-line komunitě závodníků. Eliptický trenažér je německé výroby a tato tradice Made in Germany již léta reprezentuje špičkovou kvalitu a spolehlivost.
crossový trenažér Eliptical, Orbitrek, fitness trenažer
Eliptical (Orbitrek, fitness trenažér) Eliptical Vám doma nahradí rotoped, běžecký pás, stepper i další pomůcky .... Magnetický eliptikal (crossový trenažér) REEBOK i-trainer je menší, sportovně orientovaný trenažér příjemného vzhledu z řady i-series firmy REEBOK. Díky malým rozměrům je tento eliptikal vhodný i do menších bytů. Tento crosstrainer disponuje mnoha kvalitními prvky, které jej řadí k nejkvalitnějším výrobkům v této cenové kategorii. Technický popis: Tuhý a robustní rám z pevných profilů zátěžové kolo 17kg Elektronická regulace zátěže ve stupnici 1 - 16 M-FORCE direct drive system - elektromagnetická brzda Výkon v rozmezí 25W - 400W nastavitelný v 5W intervalech Computer zobrazuje: tréninkový čas, tréninková vzdálenost, spotřeba energie, frekvence šlapání RPM, rychlost, vzdálenost Možnost předvolby cílových hodnot měřic pulsu v rukojetích 4 programy: test kondice, cílový čas, kalorie, vzdálenost Nepropustná foliovaná klávesnice Plochý, drážkovaný Poly-V řemenový pohon pro absolutně bezhlučný trénink a optimální přesnost přenosu síly Kvalitní konstrukce pro zajištění vysoké stability a bezpečí Přepravní kolečka Vyrovnávací mechanismus nerovností podlahy v zadní noze Rozměry po sestavení (d x š x v): 139 x 58 x162 cm Nosnost 120 kg kategorie HB (dle normy EN957) pro domácí použítí. původní cena 13.000 Kč návod k dispozici. zachovalý, málo používaný
Trenažer bruslení (klouzavá podložka)
Klouzavá podložka (trenažer bruslení) Heavy Weight 230 cm je další tréninková pomůcka, která tě posunu zase o level výš při kondičním i silovém tréninku. Horní vrstva tvoří skluzová část pro samotný kondiční čí "bruslení" a spodní část je protiskluzová část, která přilne k povrchu (podlaze), aby nedocházelo k pohybu podložky po podkladě. Pro bruslení (pohyb) po horní vrstvě slouží návleky na boty, které jsou součástí balení. Náš nejdelší regulovatelný trenažer bruslení (klouzavá podložka) má regulovatelnou délku od 0-230 cm, což umožňuje různý typ bruslení či jiného pohybu. Kratší délka například pro bruslení ve sprintu a delší pro pomalejší bruslení. Šírka kluzké plochy již už je stabilní a to cca 50 cm. Ačkoliv se klouzavá podložka používá nejčastěji jako trenažer bruslení používají jej jak muži, tak i ženy třeba i pro trénink ve skupinách, specifický trénink pilates popřípadě kruhový kondiční trénink. Celkově s touto sportovní pomůckou posilujete celé tělo, ne jen nohy jak se může zdát. Ačkoliv trenažer bruslení (klouzavá podložka) je známá jako trénink s vlastní váhou, tak se pro posílení efektu současně používá zátěžová vesta Heavy Weight. Díky zátěžové vestě se celý trénink posune na vyšší úroveň, protože se zvýší vaše tělesná hmotnost a díky tomu musíte vyvinout mnohem větší úsilí v tréninku, což vede k rychlejšímu spalování či většímu posílení svalstva. Takže lze použít zátěže na ruce Heavy Weight nebo zátěže na kotníky Heavy Weight. Výhody: používáno nejlepšími světovými sportovci regulovatelná délka kluzké plochy nejdelší varianta klouzavé podložky zlepšení fyzické kondice i posílení svalstva spolupráce s profesionálními sportovci univerzální využití pro různý pohyb trenažer pro pohyb bruslení i v létě. DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč.