inzerce, prodej, prodám, bazar

Hamaka Ticket to the moon + příslušenství

Kategorie: Turistika, horolezectví

Single hamaka Ticket to the moon 800,-
Karabiny + smyce 1,6cmx120cm 400,-
Dohromady 1100

Decathlon samonafukovací karimatka 200,-
Husky ultralight spacák 400,-

Hamaka v super stavu, karimatka a spacák víc používaný, ale pořád slouží dobře.

Ideální kombo na bikepacking
Hamaka Ticket to the moon + příslušenství
Podobné inzeráty
sbalitelná hamaka pro 2 osoby, 300x200cm, 250 kg, 980 g NOVÁ
Zcela nová sbalitelná hamaka pro 2 osoby. Rozměry 300x200 cm, hmotnost jen 980 gramů, nosnost 250 kg. Pevná a odolná padákovina, poctivé trojité stehy. Po sbalení zabere zhruba stejně místa jako sbalitelná bunda (cca 22x13 cm). Barva tmavě šedá + červená. Extra rychlá manipulace - snadné rozložení i složení, doslova bleskové zavěšení díky 2 plochým popruhům o délce 3 metry s téměř 20 oky pro zacvaknutí rychlokarabiny. Obal je dostatečně velký, není problém do něj po sbalení dostat hamaku zpátky. Kvůli práci zpravidla nemohu brát telefon, prosím pište SMS nebo e-mail. DOPRAVA - Balíkovna nebo Zásilkovna dle tarifu. Dobírka pouze při úhradě poštovného předem na účet. Předání osobně Praha Letňany.
Ultralehký jednomístný stan SMD Lunar Solo 2019
Prodám ultralehký jednomístný stan SMD Lunar Solo 2019. Nějaké review třeba zde: Cena 5 600 Kč za celý komplet nebo 5 000 pouze za samotný stan, pokud už příslušenství máte. Kdyby někdo chtěl ke stanu jen něco, domluvíme se a zbytek si nechám. Samotné příslušenství bez stanu prodávat nechci. - Zakoupeno v září 2019 v Nalehko, použil jsem jej asi 10x. - Stavba zabere pár minut i poslepu. - Vše je bez vad, bez plísně (vždy vysušený), podlážka je nepoškozená, vždy pod ní byl ještě tyvek. - Švy jsem zatíral sám a do stanu nikdy neteklo, naposledy na jaře 2021. Pár tahů silikonem je uvnitř na podlážce, jezdila mi v tom vzduchová matrace. Může být potřeba obnovit. - Nouzově jej lze použít pro dvě osoby do 180 cm, vlastní zkušenost. Stan: - SMD Lunar Solo, vč. originálního obalu, návodu a origo záplaty (740 g) Příslušenství: - 6 duralových kolíků Gossamer (1 extra) (6 x 10 g) - 2 šňůry Mountainsmith Guyline Reflective (2 x 10 g) - SMD skládací duralová tyčka 124 cm (90 g) Osobní předání na Mělnicku, případně poštou +150 Kč nebo Zásilkovnou +80 Kč a pod podmínkou platby předem na účet – omlouvám se, ale na dobírku neposílám.
Hamaka s moskytiérou
Lehká. Po sbalení velice malá. 2krát použitá.
Hamaka DD HAMMOCKS Frontline MK.7 - OLIVE
Použitá cca 7x, zánovní stav bez poškození , pouze SMS nebo e-mail
Vojenský stan 6,4 x 9,8m
stan vojenský ZS-2 humanitární 6,4 x 9,8m I.kategorie - stan kompletní, mírně použitý-celtovina mírně vybledlá Rozměry: 6,4 x 9,8 m. Výška: 3,3 m uprostřed a 1,75 m na krajích Příslušenství ke stanu : - kolíky,podpěry,lana Vojenský stan zdravotnický ZS2 - stan o rozměru 6,4 x 9,8 m , výška v místě hlavní podpěry je 3,3 m a 1,75 m u bočních podpěr. Je opatřen dvěma vchody. Vojenský stan je možno vybavit soupravou oteplovacích vložek pro použití v zimním období. Základním materiálem vojenských stanů je tkaná impregnovaná lněná plachtovina, podpěry jsou vyrobeny z dřevěné kulatiny opatřené kováním.Souprava vojenského stanu neobsahuje prvky podlahy. Osobní vyzvednutí stanu pouze po telefonické domluvě dva dny předem! tel. +420 Foto ilustrativní !!!!!
Taška,vojinska 50x50 cm
Vojinska velka sumka na odev_ se zipem. Taška je vyvinuta společně s příslušníky speciálních sil. Je určena pro přenos zbraní, příslušenství ke zbraním, munice, balistické ochrany, další výstroje a materiálu. Dobré vnitřní uspořádání pomocí vložených kapes. Rychle otevíratelná boční kapsa s vazbou MOLLE pro připnutí dalšího materiálu. Schopnost nést tašku v ruce nebo na zádech. Vyšší vodě odolnost materiálu na spodní straně tašky.