inzerce, prodej, prodám, bazar

Hannah bunda, rok 1998, 90.léta

Kategorie: Sportovní oblečení

Prodám bundu Hannah, větrovka.

Retro bunda Hannah zakoupená v roce 1998.

Ležela léta ve skříni, čistá, vypraná, zakoupená. Nošená, ale hezká.

Spíše pro někoho, kdo má rád tuto značku.
Cenu nabídněte.
Hannah bunda, rok 1998, 90.léta
Podobné inzeráty
Hannah nové sportovní kalhoty vel. 38 PC: 999,- Kč
Prodám úplně nové nikdy nenošené, pouze vyzkoušené kalhoty zn.: HANNAH, PC: 999,- Kč, v pase pružná guma - vel. 38, ale přizpůsobí se postavě. Cena 200 plus poštovné. POPIS: Hannah Vera jsou lehké, prodyšné a na dotyk příjemné dámské kalhoty pro volný čas ze směsového materiálu bavlna/polyamid s úpravou Washed, která propůjčuje oděvu unikátní vzhled. Ozdobné dvojité štepování, dvě kapsy na předním dílu, pásek částečně stažený do gumy s možností jeho regulace pomocí stahovací šňůrky a krásné barevné odstíny jistě přispějí k tomu, aby jste se v těchto kalhotech cítila spokojeně. Hlavní přednosti dámských kalhot Hannah Vera: pro volný čas lehké kalhoty pásek částečně do gumy Washed úprava materiálu 2 kapsy
Pánská sportovní mikina HANNAH XL
Prodam novou panskou sportovni mikinu Hannah ve velikosti XL. Pánská sportovní mikina Hannah je vyrobena z lehkého a pružného materiálu, který se snadno udržuje. Je dokonale prodyšná a umožňuje rychlý odvod potu. Nijak neomezuje v pohybu a tak je ideální pro aktivní sport i outdoorové aktivity. Mikina je vybavena pevnou kapucí lemovanou gumou, ochrannou krytkou brady a 2 kapsami se zipy. Rukávy s otvory na palce i spodní okraj jsou lemované pružnou gumou. -ultralehký materiál -přiléhavý střih -pevná kapuce lemovaná gumou -ochranná krytka brady -2 kapsy se zipy -rukávy s otvory na palce lemované gumou -spodní okraj lemovaný pružnou gumou -bezpečnostní reflexní potisk Využití: sport turistika volný čas Material:Polar Stretch Složení materiálu 90% polyester, 10% elastan V pripade zajmu me kontaktujte.
Prodám lyžařskou bundu Hannah Andreas
Prodám lyžařskou bundu Hannah Andreas, vel. XXL, ve velmi pěkném stavu. Minimálně nošená, kupovaná v sezóně 2017/2018 a použitá cca 5-krát. Specifikace viz níže: ://
Dámská lyžařská bunda Hannah L
Téměř nová bunda Hannah Climatic vel.40/L,stretch materiál, voděodpudiva,vodni sloupec 15 000 mm,krásná jahodová barva,sněžný pás,kapsy na permice.Jak nová,nošená týden na horách.
Lyžařský set (bunda + kalhoty) Hannah
Lyžařský set (bunda + kalhoty) Hannah Sportswerr velikost 164/170. Využívaný jednu sezonu.
Dámská lyžařská bunda Hannah, vel.: 36
Okouzlete tímto ryze ženským kouskem. Hannah Galantene Lady, Vintage, 36 se systémem Duratherm Pro. Jde o vysoce kvalitní polyesterové rouno, které má speciálně upravenou tloušťku a i přesto si zachovává výborné termoizolační vlastnosti. Bezpečně zaručí optimální tepelný komfort a funkčnost i za vlhka. Produkty s touto výplní se čistí a udržují běžným pracím cyklem na nižší teploty. Bunda má elastické manžety na rukávech a sněhový límec v pase. Její velikost se dá regulovat pomocí pásku, který dodává m´ódní a dámský vzhled. Top stav. Uvedená cena nezahrnuje dopravu.