inzerce, prodej, prodám, bazar

Hannes Hegen Abenteuer am Bosporus 2. vydání

Kategorie: Cizojazyčná literatura

Prodám komiksovou knihu Hannes Hegen Abenteuer am Bosporus 2. vydání.

Stav viz foto. (poskozeny originalni hrbet, rohy jevi znamky pouziti, ...).

Cena 400Kč - poštou / Zásilkovnou zasílám na dobírku po úhradě POŠTOVNÉHO předem.
Hannes Hegen Abenteuer am Bosporus 2. vydání
Podobné inzeráty
Sophie: Heimliche Ausritte od Christiane Gohl
Prodám čtivou knížku pro mládež Sophie od Christiane Gohl. Vhodné zejména pro milovnice koní. Téměř nová. Možnost zaslat na pobočku Zásilkovny ve Vašem okolí - na dobírku za 75,- Kč: Ich verkaufe das Buch Sophie: Heimliche Ausritte von Christiane Gohl. Das Buch ist sehr gut lesbar mit viel Abenteuer, besonders geeignet für junge Reiterinnen und Reiter.
THE KRIEGHOFF PARABELLUM - 3. Vydání Randall Gibson, podpis
Krieghoff Parabellum od Randalla Gibsona je nyní ve třetím vydání jedním z nejobsáhlejších knih a literatury o společnosti Krieghoff a Parabellum, které zbrojovka vyrobila. Heinz Ulrich Krieghoff píše předmluvu ke knize, po které následuje podrobná historie společnosti Krieghoff v Německu. Randall Gibson nabízí čtenáři neocenitelné informace o každém z jejich modelu P08. Zahrnuje historii vývoje, technické vlastnosti, značení a pro koho byly různé Parabellum vyrobeny. Kniha ilustrovaná stovkami detailních fotografií, mnohé v živých barvách, je nutností pro každého, kdo se o P08 zajímá. Toto nejnovější vydání obsahuje „Závěrečnou kapitolu“, věnovanou limitované edici Parabellum z roku 2006, která je v současné době ve výrobě. Každá kniha je osobně podepsána a datována Dieterem Krieghoffem, čtvrtou generací zbrojařské rodiny a majitele Krieghoff International. Kniha Krieghoff Parabellum je kompletně psána v angličtině. Cena zahrnuje knihu, dopravu z USA, clo, DPH, proclení a doprava z celního úřadu. U Vás může být do 2. dne. Pozn. Lehce poškozený roh přepravní službou, možno jednat o ceně.
Eleni Livanios - Rapunzel - McDonald´s 2017 / německy /
Převyprávěla a ilustrovala Eleni Livanios - Rapunzel - zvláštní vydání pro McDonald´s 2017 vydal Dressler Verlag GmbH, Hamburg 2014. Tisk TBB, a.s., Bánská Bystrica, Slovensko. Vydání neuvedeno. Pro děti od 3 let. V NĚMECKÉM JAZYCE Klasiká pohádka bratří Grimmů v úpravě pro nejmenší. Tvrdá vazba, 28 stran. Jen málo čtená, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
Stephen King - Carrie AJ
starší vydání, anglické vydání, lehce opotřebováná, posílám přes zasilkovnu
Canterville Ghost Oscar Wilde
Knížka ve zjednodušené angličtině /zjednodušená četba Druh sortimentu Kniha - Canterville Ghost Značka Mega Books International V prodeji od 17.08.2005 Pořadí vydání 1. vydání Rozměry 13,0 x 20,0 x 0,5 cm Hmotnost 0,08 kg Počet stran neuvedeno ISBN 01-942296-6-1 EAN 9780194229661 V případě dotazů mne kontaktujte níže přes ""Kontaktovat inzerenta"" nebo zavolejte. Poštou nezasílám díky za pochopení. Neodpovídám na SMSky
Romány v angličtině
The Secret Diary of Lizzy Bennet + The Epic Adventures of Lydia Bennet - jako nové - 400 Kč za komplet Red Tigress + tři kartičky s postavami - nová - 400 Kč Fangirl speciální edice s artem na předsádkách - zadní stránka má ohyb, spodní hrana hřbetu je trochu pomačkaná a přebal je na jednom místě natržený asi 1 cm - 350 Kč Jo's Boys - starší ilustrované vydání, v pěkném stavu - 350 Kč Little Men - starší ilustrované vydání, přebal ve špatném stavu, kniha samotná pěkný stav - 350 Kč Balíkovna: 65 Kč PPL Parcelshop: 65 Kč Poštovné na adresu (za jednu knihu): 75 Kč Zásilkovna: 80 Kč Lze zaslat i přes Offero, kde je Balíkovna nad 150 Kč zdarma.