inzerce, prodej, prodám, bazar

Harmonikář

Kategorie: Pořádání akcí

/ Zazpívejte a zatancujte si s námi! Nebo si nás jen tak poslechněte. S kapelou hrajeme moravské a české lidovky, šlágry a evergreeny, francouzský šanson, staropražské a hospodské písničky, písničkáře (Nohavica, Radůza, Koubek, Čechomor), židovskou, irskou, balkánskou hudbu. Stačí se domluvit.
Harmonikář
Podobné inzeráty
Harmonikář, harmonika, heligonkář
Harmonikář zahraje na večírcích, oslavách svatbách apod. Pestrý repertoár - folklor, folk, lidovky,filmové, odrhovačky, populární atd..dojezd celá Česká republika.
Harmonikář, harmonika, akordeon, heligonkář
Harmonikář zahraje na večírcích, oslavách svatbách apod. Pestrý repertoár - tzn.folklor, folk, lidovky,filmové, odrhovačky, populární atd..dojezd celá Česká republika.
Harmonikář zahraje na Vaší akci
Harmonikář zahraje lidovky na Vaší narozeninové oslavě, svatbě, firemní akci, masopustu, ve sklípku, ... Vlastní doprava.
harmonikář Václav
harmonikář nebo i diskotéka, aby se zpívalo a tancovalo, vše levně, hraji na několik hudebních nástrojů, vlastní doprava, dobrá zábava je zaručena. Ostravsko i dále.
Nabídka vystoupení harmonikáře
Harmonikář zahraje lidovky na Vaší narozeninové oslavě, svatbě, firemní akci, masopustu, ve sklípku, ... Vlastní doprava.
Francouzský šanson od Edith Piaf až po Zaz
/ Poslechnout si nás můžete u sklenky dobrého vína. Nebo si labužnicky vychutnat dobrou kávu a zákusek. Zastavit se v příjemném pozdním odpoledni, uklidnit se a zaposlouchat do melodií z dob, kdy životní tempo bývalo o poznání pomalejší. Akordeon se svým nezaměnitelným zvukem je pro tuto hudbu neodmyslitelným nástrojem, společně se zpěvačkou Eliškou Sýkorovou a kytaristou Janem Jandou jsme proto vytvořili stylové francouzské seskupení, akustické a komorní. Říkáme si francouzským jménem Chouette [šuet]. Trio lze rozšířit o housle, kontrabas nebo violoncello.