inzerce, prodej, prodám, bazar

harmonikář Václav

Kategorie: Pořádání akcí

harmonikář nebo i diskotéka, aby se zpívalo a tancovalo, vše levně, hraji na několik hudebních nástrojů, vlastní doprava, dobrá zábava je zaručena. Ostravsko i dále.
harmonikář Václav
Podobné inzeráty
Harmonikář, harmonika, heligonkář
Harmonikář zahraje na večírcích, oslavách svatbách apod. Pestrý repertoár - folklor, folk, lidovky,filmové, odrhovačky, populární atd..dojezd celá Česká republika.
Harmonikář, harmonika, akordeon, heligonkář
Harmonikář zahraje na večírcích, oslavách svatbách apod. Pestrý repertoár - tzn.folklor, folk, lidovky,filmové, odrhovačky, populární atd..dojezd celá Česká republika.
Harmonikář
/ Zazpívejte a zatancujte si s námi! Nebo si nás jen tak poslechněte. S kapelou hrajeme moravské a české lidovky, šlágry a evergreeny, francouzský šanson, staropražské a hospodské písničky, písničkáře (Nohavica, Radůza, Koubek, Čechomor), židovskou, irskou, balkánskou hudbu. Stačí se domluvit.
Harmonikář zahraje na Vaší akci
Harmonikář zahraje lidovky na Vaší narozeninové oslavě, svatbě, firemní akci, masopustu, ve sklípku, ... Vlastní doprava.
Nabídka vystoupení harmonikáře
Harmonikář zahraje lidovky na Vaší narozeninové oslavě, svatbě, firemní akci, masopustu, ve sklípku, ... Vlastní doprava.
Francouzský šanson od Edith Piaf až po Zaz
/ Poslechnout si nás můžete u sklenky dobrého vína. Nebo si labužnicky vychutnat dobrou kávu a zákusek. Zastavit se v příjemném pozdním odpoledni, uklidnit se a zaposlouchat do melodií z dob, kdy životní tempo bývalo o poznání pomalejší. Akordeon se svým nezaměnitelným zvukem je pro tuto hudbu neodmyslitelným nástrojem, společně se zpěvačkou Eliškou Sýkorovou a kytaristou Janem Jandou jsme proto vytvořili stylové francouzské seskupení, akustické a komorní. Říkáme si francouzským jménem Chouette [šuet]. Trio lze rozšířit o housle, kontrabas nebo violoncello.