inzerce, prodej, prodám, bazar

harmonium Tuček

Kategorie: Klávesové nástroje

Nabízím harmonium Tuček Kutná Hora, nástroj je po částečné rekonstrukci, jsou opravené měchy, klávesy nově potaženy jilmovým dřevem. Vice informací rád podám telefonicky.
Možná výměna za jiný hudební nástroj.
Cenu nabídněte.
harmonium Tuček
Podobné inzeráty
harmonium ...KDO PRENECHA DO KAPLE STARE HARMONIUM
harmonium ...KDO PRENECHA DO KAPLE STARE HARMONIUM ,svate obrazy,sosky,mrize,krize, atd...dekuji
Harmonium  J.C. Päsold r. 1881
Prodám historické harmonium J.C. Päsold zur LYRA FLEISEN Bohemia ( Plesná okr. Chomutov) r. 1881. celkový servis bude nutný. Ji Prodám historické harmonium J.C. Päsold zur LYRA FLEISEN Bohemia ( Plesná okr. Chomutov) r. 1881. celkový servis bude nutný.
Harmonium pedálové, varhany
Prodám dvoumanuálové harmonium s pedálem. Stáří minimálně 100 let. Harmonium je v nálezovém stavu a bude potřebovat opravu. Plně mechanický nástroj. Možno připojit ventilátor (není součástí). První manuál má hlasy 16´, 8´. Druhý manuál 8´, 4´. V pedálu 16´. Manuálová spojka a oktávová spojka....
Indicé Harmonium Sundaris Kalkata Portable 2.5 Okt
Profesionální malé přenosné harmonium Sundaris, kufříková verze s rozsahem 2.5 oktávy. Toto harmonium je vyráběno v Kalkatě. Kalkatské nástroje se vyznačují jemným tónem a vytříbenou mechanikou. Velkým benefitem harmonií tohoto typu je, že se vrchní deská dá snadno odklopit a je možné se okamžitě dostat do vnitřního prostoru nástroje kde jsou umístěny vzduchové komory, klapky a ozvučné kovové jazýčky. Tento nástroj má celkem 5 mechanických táhel. 2 vzduchové páčky přepínají oktávy, 3 slouží jako doprovodné hlasy. Další vlastností harmonia je postraní měch a možnost hrát pravou i levou rukou. Nástroj je ve skládacím kufříku, ze které ho se dá vysunout a opět zasunout zpět. Dále je pak ke kufru ještě pevný látkový obal. Rozměry: 49 x 34 x 18 cm. Hmotnost: 10 kg.
Harmonium
Prodám harmonium.
Harmonium historické.
Prodám zachovalé funkční pedálové harmonium jistě 100 let staré-k vidění a odzkoušení v muzeu motocyklů Lesná.