inzerce, prodej, prodám, bazar

HARRY HARRISON

Kategorie: Sci-fi, Fantasy

Prodám knihy HARRY HARRISONNA

PRVNÍ PLANETA SMRTI 80,-
DRUHÁ PLANETA SMRTI 80,-
TŘETÍ PLANETA SMRTI 80,-
ZROZENÍ OCELOVÉ KRYSY 80,-
OCELOVÁ KRYSA 80,-
OCELOVÁ KRYSA SE MSTÍ 80,-
STROJ ČASU ZN. HOLLYWOOD 50
ZAJATÝ VESMÍR 50
ZPÁTKY NA ZEMI 60
VÁLKA S ROBOTY 50
OCELOVÉ VIZE 60
GALAKTICKÉ SNY 50

HARRY HARRISON
Podobné inzeráty
Harry Potter Box - Sedm let v Bradavicích (NOVÉ)
Nabízím k prodeji box Harry Potter: Sedm let v Bradavicích (Albatros). Box je zcela nový - knihy jsou nečtené, vše ve 100% stavu. Box obsahuje tyto knihy: 1. Harry Potter a Kámen mudrců 2. Harry Potter a Tajemná komnata 3. Harry Potter a vězeň z Azkabanu 4. Harry Potter a Ohnivý pohár 5. Harry Potter a Fénixův řád 6. Harry Potter a princ dvojí krve 7. Harry Potter a Relikvie smrti Osobní odběr (vítán) v Hradci Králové, případně mohu zaslat.
HARRY POTTER - komplet - PRVNÍ VYDÁNÍ (kromě 1. dílu)
Joanne Rowling HARRY POTTER - KOMPLET HARRY POTTER A KÁMEN MUDRCŮ (1.) - 2001, Albatros, výborný stav, druhé vydání HARRY POTTER A TAJEMNÁ KOMNATA (2.) - 2000, Albatros, velmi dobrý stav, první vydání HARRY POTTER A VĚZEŇ Z AZKABANU (3.) - 2001, Albatros, velmi dobrý stav, první vydání HARRY POTTER A OHNIVÝ POHÁR (4.) - 2002, Albatros, velmi dobrý stav, zkosený hřbet, první vydání HARRY POTTER A FÉNIXŮV ŘÁD (5.) - 2004, Albatros, výborný stav, první vydání HARRY POTTER A PRINC DVOJÍ KRVE (6.) - 2005, Albatros, výborný stav, první vydání HARRY POTTER A RELIKVIE SMRTI (7.) - 2008, Albatros, výborný stav, první vydání = cena za CELEK: 2890,- Kč ‼ Osobní předání možné: Pardubice Posílám skrz Českou poštu, Balíkovnu, či Zásilkovnu. Pro jakékoliv dotazy mne kontaktujte, rád odpovím: richhor@
Harry Harrison - Druhá planeta smrti - 1991
Harry Harrison - Druhá planeta smrti ( v orig. Deathworlds 2 ) - vydalo vydavatelství AF 167, Brno 1991. Překlad Jana Novotná. Ilustrace Karel Soukup. Vydání první. Druhá kniha z trilogie samostatných příběhů o planetách smrti. Dobrodruh a hráč Jason dinAlt se neplánovaně ocitl na neznámé planetě. Civilizace zdegenerovala tak, že stroje jsou předměty náboženského uctívání. Jednolivé rody si střeží své kusé vědomosti, a pro získání technologie jiného rodu jsou ochotny rozpoutat krvavou válku. A teď se objevil člověk, jehož znalosti jsou klíčem k ovládnutí celé planety… Měkká vazba, 208 stran. Čtená, velmi pěkný stav. Osobní odběr po dohodě, zasílám po platbě předem na účet, Balíkovnou za 65,- Kč, Českou poštou klasicky za 75,- Kč, nebo Zásilkovnou za 80,- Kč. Při více kusech jedno smluvní poštovné, na dobírku zvolené poštovné + 60,- Kč.
Green, Harrison
Prodám knihy: Simon R. Green - Stráž proti potupě (prodáno) Simon R. Green - Vlk v ovčím stádu (kniha je čtená, ale v dobrém stavu.) Cena je 500,- Kč Harry Harrison, Ant Skalandis - Pátá planeta smrti (komplet) (knihy jednou čtené. Ráj pirátů je jako nový, u Pekla pirátů lehce zkosený hřbet.) Cena je 500,- Kč Pokud by měl někdo zájem o komplet všech knih, cena by byla 800,- Kč. Osobní předání možné v Plzni, jinak můžu zaslat přes Zásilkovnu či poštou (takže cena plus poštovné).
Mrtvá čarodějka přichází; Hodný, zlý a nemrtvý -Kim Harrison
Prodám knihy od Autorky Kim Harrison. Mrtvá čarodějka přichází: pevná vazba s přebalem, top stav. Hodný, zlý a nemrtvý: pevná vazba s přebalem, top stav, nová - nečtená. Prodám každou knihu za 120Kč vč dopravy po ČR nebo obě za 200Kč. Platba převodem.
Harry Potter
Harry Potter a Tajemná komnata z r. 2000 za 1200,- Kč Harry Potter a Ohnivý pohár z r. 2003 za 300,- Kč Harry Potter a Fénixův řád z r. 2004 za 400,- Kč