inzerce, prodej, prodám, bazar

Hauck postýlka pro 2 panenky

Kategorie: Hračky

Fajn stav.. Mohu případně po domluvě dopravit do Svitav, Vysokého Mýta, Chocně, Pardubic.
Hauck postýlka pro 2 panenky
Podobné inzeráty
Domeček pro panenky Barbie Kidkraft, panenky, Barbie auto
Prodám dřevěný domeček pro panenky Barbie Kidkraft. Domeček má tři patra, balkon a výtah. Součástí je veškeré vybavení, panenky a Barbie auto tak jak vidíte na fotkách. Rozměry 75x32cm, výška 117cm. V dobrém stavu viz foto. Možný osobní odběr Vestec, Praha Chodov, Brno, Uherské Hradiště nebo kdekoliv na trase mezi těmito městy. Nabízím také k prodeji: - Domeček pro panenky Barbie Kidkraft, panenky, Barbie auto - Barbie Chelsea auto s karavanem od Mattel - Barbie rozkládací obytný vůz - karavan snů - Vtech Kidi Super Star - hudební centrum a karaoke - Roztomilý jednorožec Mila - Dětská digitální pokladna v češtině s mikrofonem Více po kliknutí na "Všechny inzeráty uživatele"
Domeček LOL omg
Domeček pro panenky OMG od LOL Surprise! je plný překvapení. Měří 122 cm na výšku a 122 cm na šířku a má 4 patra a 10 pokojů. Domeček pro panenky obsahuje ložnici, koupelnu, plně vybavenou kuchyni, obývací pokoj, bazén, střešní terasu, kino, restauraci a mnoho dalšího. V každém z 10 zcela zařízených pokojů si můžete hrát se všemi módními panenkami OMG a panenkami LOL Surprise. Nechte své panenky zabydlet v tomto domečku a dopřejte jim okouzlující život, jaký dosud nepoznaly. Vychutnejte si interaktivní světýlka ohniště na střešní terase a vyzkoušejte funkční výtah nebo myčku nádobí v kuchyni. Domeček má také točitou skluzavku a výtah, do kterého se vejdou 2–3 panenky. Vaše panenky LOL Surprise! a OMG tak budou mít přístup do všech pater tohoto 4podlažního domečku na hraní. Nábytek lze navíc přeměnit a pokoje prohodit, čímž odhalíte další funkce! Naplňte bazén vodou a užívejte si horkého léta. Domeček pro panenky nabízí také možnost drive-in nebo zaparkování v garáži.
Kočárek pro panenky Hauck, panenka Bayer - nové
Kočárek pro panenky značky Hauck Gini Lief. Kočárek je kupovaný nový, vybalený, skoro nepoužívaný, doma nám ležel, občas se s ním projelo po obýváku. Pro panenku do velikosti 43 cm. Rozměry složeného kočárku 67×38,5×16 cm. Hmotnost je 1,4kg, rozložený kočárek má velikost 59,5×36×50 cm. Interaktivní panenka Bayer Design My Piccolina 38 cm je kupovaná nová, pouze rozbalená, nepoužívaná, jen nám tu ležela. Interaktivní miminko nabízí až 26 funkcí. Při stisknutí bříško, uslyšíte skutečné dětské zvuky. Pokud jí dáte její láhev, pohne ústy a vydá skutečné zvuky pití. Dejte jí její dudlík a poslechněte si zvuky sání. Miminko Součástí balení je láhev a dudlík. Panenka je vysoká 38 cm. Panenka má mrkací oči. Baterie: 2× LR6. Vhodné pro děti od 2 let. Ke kompletu přidám náhradní oblečení pro panenku 38-43 cm (žlutozelený komplet viz. foto). V ceně kompletu je kočárek, panenka s příslušenstvím a náhradním oblečením. Osobní odběr v Berouně, po dohodě v Praze 2. PROSÍM KONTAKTUJTE MĚ přes OKNO POD INZERÁTEM! Děkuji
Postýlka pro panenky + nosítko pro panenky
Dětská postýlka pro panenky, dřevěná, 56×33 cm v pěkném stavu. K tomuto nosítko na panenky. Osobní odběr.
Prodám - cestovní postýlka pro panenky Maxi-Cosi
Skládací cestovní postýlka/kolébka pro panenky Maxi-Cosi od Smoby. Snadno se skládá i rozkládá. Rozložená je stabilní. Postýlka je s tenkou "matrací". Určeno pro panenky do cca 40 cm. Plně funkční, nepoškozená, bez vad.
Mattel Barbie Dům snů se světly a zvuky GRG93
Na prodej Mattel Barbie Dům snů se světly a zvuky GRG93, je nový, nerozbalený. Snad každá holčička má doma alespoň jednu panenku Barbie. Pokud i vaše dcerka miluje úžasný Barbie svět, jistě bude mít velkou radost z jubilejního domečku ze série k 60. výročí této ikonické hračky. Hrací sada Barbie 60th Celebration DreamHouse potěší všemi nejoblíbenějšími prvky snového domečku pro barbíny, a navíc překvapí ještě dalšími zcela novými funkcemi a svěží barevným schématem se třpytivými povrchy. Ve třech podlažích Barbie 60th Celebration DreamHouse nabízí dům celkem 10 obytných prostor. V sadě pro děti od 3 let naleznete také dvě panenky a úžasný růžový kabriolet. Klíčové vlastnosti domu pro panenky Barbie 60. výročí domu snů Snový domeček pro panenky k 60. výročí této ikonické hračky Celebration DreamHouse má všechny oblíbené prvky původního snového domečku a ještě spoustu doplňků navíc Prémiové povrchové úpravy a bazének se změnou barev Ve třech podlažích naleznete celkem 10 úžasných přizpůsobitelných obytných prostor Sada Barbie 60th Celebration DreamHouse obsahuje více než 100 doplňků Domeček má funkční výtah Skluzavka z druhého patra přímo do bazénu Párty místnost s DJ kabinou zpříjemní každou oslavu S domácími mazlíčky, kteří mají vlastní hřiště s bazénkem a skluzavkou Součástí balení Barbie 60. výročí domu snů jsou dvě originální panenky Růžový kabriolet pro ještě více možností zábavy Balkon s přemístitelnou houpačkou Hračka vyžaduje 3 alkalické baterie AA, které nejsou součástí balení Snový domeček pro Barbie je určen dětem od 3 let Dům pro Barbie je jako stvořený k pořádání oslav Zcela nový domeček snů k výročí panenky Barbie obsahuje více než 100 skvělých doplňků a naleznete v něm vše, co byste chtěli mít ve svém vlastním dokonalém domově. DreamHouse s přizpůsobitelnými prostory nadchne například výtahem, skluzavkou z druhého patra přímo do bazénu, balkonem s houpačkou nebo hřištěm pro domácí mazlíčky s bazénkem a skluzavkou. Úžasné doplňky umožní panenkám užít si do sytosti zábavy, neboť obsahuje spoustu vychytávek s tématem oslav včetně párty místnosti s DJ kabinou. Hrací sada Barbie 60. výročí domu snů vyžaduje 3 alkalické baterie AA, které nejsou součástí balení.