inzerce, prodej, prodám, bazar

Haynes servisni manual BMW E46

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodam knihu Haynes servisni manual BMW E46, super stav.
Haynes servisni manual BMW E46
Podobné inzeráty
Haynes Citroen GS
Prodám 2ks Haynes Owners Workshop manual pro Citroen GS. První je z roku 1977 a je pro modely 1971-1976. Druhý je z roku 1983 a je pro všechny modely 1971-83 vč. GSA. Obě knihy jsou v angličtině, nepoškozené, kompletní, jen místy ohmatané stránky. Cena 550Kč/ks, popř. 1000Kč za obě. Dohoda možná
BMW E46 Jak na to H. R. Etzold
Prodam knihu Jak na to BMW E46, super stav.
Škoda FELICIA popis údržba seřizování opravy -  manuál
Prodám knihu - manuál Škoda FELICIA – technický popis, údržba seřizování, opravy. Velký manuál – třetí rozšířené vydání – 528 stran . V publikaci se dozvíte kterak a jaké závady na vašem voze lze opravit svépomocí. Kniha přináší informace o modelech a modifikacích mladoboleslavských automobilů Škoda Felicia, (Felicia Combi, Felicia Vanplus, Pickup. Popisuje všechny motory montované do Felicií (Š 1,3, Š 1,3 MPI, VW 1,6 MPI, VW 1,9 D) . V knize najdete informace o seřizování, údržbě a případných opravách automobilu. Obsah knihy autorizovala Škoda Auto a. s. Z obsahu: Úvodní slovo autora 1. Co má majitel – řidič vědět o svém automobilu Škoda Felicia 2. Co má řidič vědět, než usedne za volant 3. Karoserie 4. Antikorozní ochrana vozu 5. Hnací agregát 6. Motory automobilu Škoda Felicia 7. Akumulátor, alternátor, spouštěč motoru 8. Chladicí a topná soustava 9. Řemen alternátoru 10. Spojka 11. Převodovka 12. Úplné řazení 13. Kloubové hnací hřídele 14. Úplná pedálová konzola 15. Přední náprava 16. Postavení kol – geometrie 17. Zadní náprava 18. Brzdy 19. Odpružení 20. Vozová kola 21. Motory Š 1,3 MPI. Odlišnosti oproti motorům s jednobodovým vstřikováním BMM 22. Automobil Škoda Felicia model 1998 Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet poštovné +70,- Poštovné zásilkovna : poštovné na dobírku +105,- nebo při platbě předem na účet poštovné +80,- Poštovné Česká pošta : poštovné na dobírku +150,- nebo při platbě předem na účet poštovné +85,- Kontakt níže e-mailem přes formulář.
VAZ ŽIGULI LADA 2101 2102 2103 - manuál dílenská příručka
Prodám dílenskou příručku – manuál na opravu automobilů VAZ 2101 2102 2103 a jejich modifikací v češtině . Originální příručka – Autoexport SSSR Moskva . Tato dílenská příručka je určena opravářům jako základní pomůcka pro řádné provádění kontroly, demontáží a montáží. Velký manuál - 367 stran, velký formát cca. 225x295 mm . * * * Poštovné balíkovna (pobočky České pošty + výdejní místa) : poštovné na dobírku +95,- nebo při platbě předem na účet poštovné +70,- Poštovné zásilkovna : poštovné na dobírku +105,- nebo při platbě předem na účet poštovné +80,- Poštovné Česká pošta : poštovné na dobírku +150,- nebo při platbě předem na účet poštovné +85,- Kontakt na inzerát níže e-mailem přes formulář
Toyota - Servis & záruka - servisní knížka v češtině
Nabízím použitou českou servisní knížku pro vozidla Toyota - Servis & záruka . Knížka má vyplněné údaje o vozidle a servisní prohlídky . Do knížky si můžete zapisovat pravidelné servisní prohlídky atd. Jsou zde také informace co provádět při servisních intervalech . / / / / / Cena je i s poštovným, platba jen předem na účet ! Kontakt na inzerát přes formulář níže e-mailem .
Renault - „ servisní knížka „ -  sešit pro záruku a údržbu
Prodám použitou českou servisní knížka pro vozidla Renault - sešit pro záruku a údržbu . Knížka má vyplněné údaje a servisní prohlídky . Do knížky si můžete zapisovat pravidelné servisní prohlídky a kontroly atd. Jsou zde také informace co provádět při jednotlivých servisních intervalech . / / / / / Cena je i s poštovným, platba jen předem na účet ! Kontakt na inzerát přes formulář níže e-mailem .