inzerce, prodej, prodám, bazar

Held moto oblečení

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Dejte rozumnou nabídku a možná se dohodneme ;)
Dobrý den,
nabízím k prodeji moto Held bundu a k tomu Held kalhoty. Společně je lze propojit zipem. Do bundy do kapsy na zádech pro vložení CE chrániče páteře byl chránič extra dokoupen.
Oblečení je jako nové cca 15 x na sobě. Teď už nevyužiji, leží mi to doma.
Případné dotazy ráda zodpovím. Velikost M.
Osobní předání a případné vyzkoušení je možné po domluvě všude poblíž Domažlice, Klatovy, Plzeň a nebo zašlu poštou s platbou předem na účet.
Zde odkaz na vše, ať máte konkrétní popis a víte co přesně nabízím.

Held moto oblečení
Podobné inzeráty
Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza L 42
Veľkosť bundy aj nohavíc je 42 alebo L. Ideálna na výšku 164-172cm, váhu medzi 64-70kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 44cm Hrudník: 50cm Rukáv z vnútra: 47cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 58cm Nohavice pás: cca 80-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 69cm celková dĺžka nohavíc: 99cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Held SPEED 1 HRD dámska kožená moto kombinéza. Športový strih bundy aj nohavíc. Farebné prevedenie je čierna, biela a strieborná koža, čierne strečové textilné časti. Kvalitné pevné HELD CE protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Dlhý okruhový zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Bunda má športový strih, 2 vnútorné vrecká. Elastický pás, reflexné prvky, perforované časti pre lepšie vetranie Nohavice majú strečové časti, reflexné prvky, suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je vvo výbornom stave, bola málo nosená. Kvalita od značky HELD, pôvodne stála vyše 600€.
Bunda Held Shina vel.46
Prodám dámskou koženou bundu Held Shina vel.46 (L-XL) jako nová 3 krát na sobě. Bunda má chrániče. Původní cena byla dost vysoká.
Motocyklová helma Held
Prodám motocyklovou helmu Held RUNE 7680 vel.L 59cm. Nebouraná, bez poškození, na jedné straně z venku jen drobná oděrka. Held Rune je otevřená přilba určená pro jízdu na skútru. Pořizovací cena: 2200
Held Stint HRD pánska kožená moto kombinéza 50 M
Pôvodne stála kombinéza 900€, v top stave. Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M. Ideálne sa hodí na výšku do 175-182cm, váhu asi 72-77kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 53cm Rukáv z vnútra: 51cm Rukáv zvonka: 63cm Celková dĺžka bundy: 64cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-90cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 65cm celková dĺžka nohavíc: 92cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Špičková dvojdielna pánska kožená kombinéza Held Stint. Farebné prevedenie je čierna koža, textilné strečové časti. Prevedenie je masívna koža, vnútro je 100% antialergický polyester. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťka. Bunda má navyše aj vyberateľnú termovložku na chladnejšie dni. Kvalitné pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Vložený je aj pevný chránič chrbtice. Vonkajšie protektory na ramenách, dvojitá koža v úrazových zónach. Airvent vetráky pre komfort aj v lete. Bunda má krátky športový strih, má 2 vonkajšie a 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové aj reflexné časti. Štýlovo sa hodí k takmer všetkým druhom moto. Kombinéza je v perfektnom stave, bezchyná. Je to špičková racingová kombinéza, podobná ako dainese či alpinestars. Pôvodne stála kombinéza 900€.
Rukavice  Held - kevlar
Prodám tenké kevlarové rukavice Held ve vel. L. Původní cena byla 4 000. Rukavice jsem použil párkrát, jako vlastně i celou moto. Důvod prodeje: končím s moto
Moto jeans Held
Prodám pánské moto jeans Held D3O, velikost 32/32. stav nových (pouze jeda vyjížďka). Cena 2500Kč