inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma Giro Rascal

Kategorie: Ostatní cyklistika

Prodám dětskou helmu Giro Rascal ve výborném stavu, včetně originální krabice. Velikost M/L, 50-54 cm. Upínací systém One-Step Fit, síťka proti hmyzu ve větracích otvorech, vzadu dvě integrované blikačky. Nepatrné promáčknutí od prstu na tmavém spodním okraji.
Helma Giro Rascal
Podobné inzeráty
Prodám 2x použitou cyklo helmu GIRO HEX a rukavice
Prodám 2x použitou (jako novou) cyklistickou helmu GIRO HEX Model HEX G206 Velikost M 55-59cm Váha 275g Barva černá matná Popis Giro Hex nabízí spojení oblého moderního designu a charakteristických rysů přilby do terénu. Přilba, která má luxusní design, ale hlavně skvělé hluboké usazení díky němuž budete mít chráněný i zátylek. Konstrukce přilby jen In-mold. Do skořepiny a výztuh typu I.C.R. nebo Roll Cage uzavřených ve formě, tlakově vstřikuje pěnový EPS polystyren. Jejich spojení vyztuží oblast ventilačních otvorů a žeber. Výsledkem je kompaktní, jednolitá, lehká, bezpečná a velmi odolná přilba. Roc Loc 5 je nejmodernější upínací systém značky Giro, který umožňuje vertikální i horizontální nastavení vaší přilby. To vše zvládnete jednou rukou pomocí kolečka. Speciálně navržené Wind Tunnely na vnitřní straně přilby přivádějí chladný vzduch přední částí, vedou jej přes hlavu a odvádějí teplý vzduch ven zadními otvory. Přilba má 21 velkých větracích otvorů pro maximální ventilaci při jízdě. a Rukavice GIRO BRAVO Výplň gelová Velikost XXL Barva černá Věci jsou nevyužity! Původní cena helmy 2600Kč a rukavice 699Kč. Ceny nabídněte!
Prodám dětskou cyklo helmu Giro
Prodám dětskou cyklo helmu Giro ME2, červená / žlutá, téma kačer a husa. Velikost 48 - 52 cm.
Dětská helma na kolo ABUS Smiley 2.0 rose horse vel.M - NOVÁ
Prodám novou dětskou cyklistickou helmu ABUS Smiley 2.0 rose horse M pro obvod hlavy 50-55 cm. Běžná cena 1.200,- Kč. Dětská cyklistická helma Abus Smiley 2.0 rose horse je velmi bezpečná helma i díky in-mold technologii. Helma také nadchne vaše nejmenší cyklisty svým hravým designem s moderním designem. Není třeba dodávat, že dobře padnoucí přilba je pro bezpečnost vašich dětí na kole zásadní. Ovšem stejně důležité je i to, aby se líbila. A to vše tato helma vašim dětem splní. První cyklistické zkušenosti Přilby Smiley 2.0 nejlépe využijí ti nejmenší. Hodí se pro děti v sedačkách, cyklovozících nebo i pro získávání prvních vlastních zkušeností na odrážedle či prvním kole. Svým tvarem lépe kryje citlivé oblasti na hlavě dítěte, což napomáhá maximální bezpečnosti. Promyšlené detaily Přední větrací otvory pokrývá síťka proti hmyzu. Zalétnutí bodavého hmyzu pod helmu může totiž být velmi nebezpečné. 8 větracích otvorů zaručují odvětrání a tepelný komfort, aby se mladý cyklista v přilbě nepotil. Předsunutý kšilt lépe ochrání vaše děti před zraněním obličeje. Dokonale padnoucí helma je základ Obvod helmy jednoduše nastavíte pomocí kolečka na zadní straně. Nemusíte se tedy obávat, že by helma vašemu dítěti nepadla. Přesně padnoucí a dobře zapnutá helma je zásadní pro to, aby dobře chránila při případném pádu. Velikost M: obvod hlavy 50 - 55 cm, hmotnost 240 g
Detske kolo Rascal 14”
Ultralehke detske kolo Rascal 14 (5,5 kg!), jezdeno dve sezony. Idealni prvni bajk pro budouci cyklisticke sampiony. Bezne opotrebeni, polepy proti odreni. Plne funkcni a pripraveno k provozu. K videni v Brne-Kralove Poli.
Rascal 16
Prodám ultra lehké kolo Rascal 16,ježděno dvě sezóny, váha 5,6 kg, dcera se naučila jezdit lehce po 2,5 letech, dosáhnou i menší děti špičkami na zem. Oděrky na brzdách a rámu. Preferujeme osobní vyzvednutí.
Přilba Giro Cinder Mips-nová
Prodám nepoužitou přilbu Giro Cinder Mips velikost M. Nesedí velikost máme jí ve skříni rok. Nová stojí od 2600-3900 Kč. Možné předání na trase Klatovy-Plzeň,J.Hradec,Tábor tel.423757