inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma HEAD Joker dětská lyžařská XS

Kategorie: Lyžování

Dětská lyžařská helma, použitá 3 roky, původní cena 1499 kč, opotřebení běžné, uši volnější, funkční.
Helma HEAD Joker dětská lyžařská XS
Podobné inzeráty
BLIZ HEAD COVER MIPS Shiny White 54-58 M
Nová. PC 3990Kč. BLIZ HEAD COVER MIPS Shiny White 54-58 Lyžařská helma Bliz Head Cover Mips ve verzi Shiny White je nejen moderní a skvěle vás ochrání, nýbrž vám i padne do oka svým vzhledem v bílé barvě. Její předností je In-Mold konstrukce (X-PC + EPS), která kombinuje vysokou odolnost s nízkou hmotností. Pro maximální bezpečí vaší hlavy disponuje helma technologií MIPS, což je vložka uvnitř helmy, která při nárazu umožní mírný pohyb proti skořepině, což vyústí k pohlcení rotačních sil, které poté nepoškodí hlavu a hlavně mozek. Nezapomnělo se ale ani na pohodlí - to vám dodá integrovaná ventilace čítající 26 otvorů. Mimo to má Head Cover Mips i ergonomickou skořepinu a je vyrobena z prodyšných materiálů, jež jsou antialergické. Nechybí ani odnímatelné uši, nastavitelný podbradní řemínek a možnost odnětí samotného polstrování. Pyšní se i nastavitelnou velikostí M v rozmezí 54 - 58 cm. Klip na lyžařské brýle je samozřejmostí. Klíčové vlastnosti Bliz Head Cover MIPS Shiny White vel. M Helma Bliz Head Cover MIPS je určená pro muže i ženu Disponuje technologií MIPS a In-mold konstrukcí Obdržíte k ní i látkové pouzdro Helma splňuje ASTM F2040/CE EN1077 Její výhodou jsou odnímatelné uši a nastavitelný podbradní řemínek
Lyžařská helma HEAD SET s brýlemi HUSKY XS dětská
Dětská lyžařská helma HEAD Joker XS SET s brýlemi HUSKY KIDS G6, POUŽITÁ 3 ROKY, PŮVODNÍ CENA 1499 KČ, OPOTŘEBENÍ BĚŽNÉ, UŠI VOLNĚJŠÍ, ALE DRŽÍ, FUNKČNÍ, BRÝLE HUSKY DĚTSKÉ ZRCADLOVÉ ZATMAVENÍ PROTI SLUNCI V CENĚ 699 KČ, V DOBRÉM STAVU. Cena SET 450 KČ!
Lyžařská helma, dětská přilba s ušima, helma Blizzard Cross
Prodáme již nevyužívanou dětská lyžařská zateplená přilba, lyžařská helma Blizzard Cross Junior, ultralehká, vel. 46-53cm, "S", sportovní helma s odepínacíma ušima na suchý zip, helma s ušima, vč. uši na helmu. Málo používaná a velmi zachovalá, viz. foto. Cena je návrhem pro případnou domluvu. K zaslání či předání i podél D4, D10 a D11.
Lyžařská helma Carrera RIB 2.10 ve vysoké kvalitě.
Značková lyžařská helma/přilba Carrera RIB 2.10 . Lyžařská přilba Carrera RIB 2.10 je funkční přilba pro Vaši bezpečnost i pohodlí - a to ve vysoké kvalitě - při sjezdové lyžování nebo Snowboardingu, atd. Bezpečnost především a prvotřídní kvalita - toto je značka Carrera. Lyžařská helma Carrera RIB vyrobena z velice kvalitního materiálu, moc pěkně propracována, velmi lehka a přitom skvěla a krásna. Velikost – dle písmen – S/M (55 - 58 cm) • Adaptive Fit System (AFS) – systém velmi rychlého nastavení upnutí vaší helmy - snadné nastavitelný systém velikosti hlavy (v zadné části helmy) pro lepší přispůsobení helmy na hlavě a komfort • Odvětrací systém - větrací otvory • Klip na uchycení lyžařských brýlí • Zapínání: plastová přezka • Ambigramová grafika Kvalitní ochrana hlavy = lyžařská helma Carrera. Hmotnost: 550 g. Je párkrát použitá. Prodávám to co je na fotce. Výrobce: Carrera, Španělško. Cena 1300,- Kč. Při rychlém jednání dohoda jistá. Možno využít jako pěkný dárek!
POC helma junior 55-58 cm
Nejlepší dětská lyžařská/ snowboard helma, bohužel syn má nestandardní tvar hlavy a nesedí, používaná týden v Alpách, jako nová. PC 2800. 55-58 cm obvod. Popis: Dětská lyžařská helma POCito Obex MIPS je velmi lehká přilba speciálně navržená pro mladé lyžaře a snowboardisty. Tento model helmy je založ na velmi lehkém modelu dospělé helmy Obex Pure. Pro nejmladší lyžaře je důležité mít mimořádně lehkou helmu, aby neměli pocit, že je přilba přítěží. Helma je k dispozici pouze ve vysoce viditelných fluorescenčních barvách s reflexními prvky, díky tomu je dítě na sjezdovce nápadnější, ostatní lyžaři mají více času zareagovat a předchází se tak kolizím. Tato velmi lehká helma se hodí pro nejmladší lyžaře už od 3 let. Helma má sponu na brýle, systém nastavení velikosti a ventilační komíny pro odvod tepla zabraňující zamlžování lyžařských brýlí. Bezpečnost helmy zvyšuje technologie MIPS a RECCO systém
Dětská lyžařská helma Head
Model dětské lyžařské helmy Head JOKER z vysoce kvalitního materiálu a hezkého designu. Helma je vybavena termální ventilací, možností individuálního dotažení helmy na požadovanou velikost a odnímatelnými chrániči uší. PC. 1 399 KČ Velmi dobrý stav. Velikost: XXS/XS (49-52cm)