inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma na moto BOGOTTO černá

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodam novou integrální helmu na moto v cerne barve BOGOTTO, model: V 151 ve vel: XS, S. za super cenu 2.650kc. Možnost osobního předání a to ve Františkových Lázních nebo možnost zaslat na dobírku postovne 230kc. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky.
Helma na moto BOGOTTO černá
Podobné inzeráty
Dvoudílná kožená kombinéza BOGOTTO- vel. M/50
Kožená bunda BOGOTTO- vel. 50/M Délka: 58 cm Délka rukávů od podpaží: 49 cm Délka rukávů od ramen: 67 cm Šířka přes hrudník: 55 cm Šířka v pase: 41 cm Šířka přes ramena: 53 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku bundy LZE ZAKOUPIT SAMOSTATNĚ Chrániče loktů a ramen, měkký chránič zad Slidery na loktech Aerodynamický hrb (B382) Kožené kalhoty BOGOTTO- vel. 50/M, pas: 76 cm Délka: 102 cm Šířka v pase: 38 cm Délka od pasu k rozkroku: 30 cm Šířka nohavic v rozkroku: 27 cm Šířka v bocích: 54 cm Délka nohavic od rozkroku dolu: 83 cm Rozměry jsou měřeny na vnějšku kalhot LZE ZAKOUPIT SAMOSTATNĚ Chrániče kolen, kapsy na chrániče boků Slidery na kolenou Stav nového zboží (B383) (B382-B383)
BOGOTTO integrální helma na moto
Prodam novou integrální helmu na moto BOGOTTO, model: V 151 ve vel:S, M. za super cenu 2.650kc. Možnost osobního předání a to ve Františkových Lázních nebo možnost zaslat na dobírku postovne 230kc. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky.
Integrální helma na moto BOGOTTO
Prodam novou integrální helmu na moto BOGOTTO, model:151 ve vel:XS,S, M, L. za super cenu 2.650kc. Možnost osobního předání a to ve Františkových Lázních nebo možnost zaslat na dobírku postovne 230kc. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky.
Bogotto integrální helma titan/matt
Prodam novou integrální helmu na moto BOGOTTO, model: V 151 ve vel:S. za super cenu 2.650kc. Možnost osobního předání a to ve Františkových Lázních nebo možnost zaslat na dobírku postovne 230kc. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky.
Vyklápěcí helma Bogotto
Prodám úplně novou vyklápěcí helmu se zabudovaným bluetooth interkomem,velikost S.Důvod prodeje špatně zvolená velikost.Původní cena 6159kč.
Nová motokrosová helma Bogotto
Prodám tuhle novou nepoužitou helmu i s dokladem o koupi 25.5.2022 má odnímatelný přední ochranný kryt na bradu + náhradní sklo tmavé je na helmě a v krabici je i čiré, cena nové byla 3572,- specifikace: Bogotto Streetfighter SV Enduro přilba Máte rádi motokrosové akce a enduro dobrodružství a hledáte helmu, která vás bezpečně ochrání během vašich výletů přes kopec a dale? Pak je pro vás nová helma Enduro od Bogotta dokonalým společníkem! rysy: vysoce odporová termoplastická vnější skořepina nastavitelný pík čirý hledí odolné proti poškrábání integrovaný sluneční clona větrací otvory na ústech, na obočí a na zadní a horní části hlavy odnímatelná a omyvatelná vnitřní vložka Nouzový systém odstraňování lícní podložky spodní hrana s ochrannou gumou specifikace: ECE 22:05 dvojité uzavření D hmotnost (velikost M): 1530g (+/-50g) připraveno pro Pinlock obsah: