inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma na motorku NOX PREMIUM REVENGE, vel. XL

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám integrální retro helmu na motorku NOX PREMIUM REVENGE, vel. XL (61-62cm), barva: černá matná, velmi příjemné polstrování, včetně krabice a origo vaku na helmu. Neježděná, nevymačkaná, na levé straně malý opravdu malý škrábanec - viz poslední foto. V obchodě 6680kč.

integrální retro přilba se vzhledem 70´let,
materiál přilby: karbon/sklolaminátová skořepina,
plně odnímatelná a pratelná výstelka,
interiér z jemné kozí kůže,
antifog plexi s fixací zavřené polohy pomocí druků,
ventilační otvory v bradové části - zavírání z vnitřní strany,
poutko na brýle v zadní části přilby, retro lemování helmy v chromu, povrchová úprava proti poškrábání plexi,
zapínání pomocí DD kroužků,
hmotnost přilby ±1300g

Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Helma na motorku NOX PREMIUM REVENGE, vel. XL
Podobné inzeráty
Helma na motorku skútr, NOX PREMIUM, vel. L
Prodám otevřenou helmu na motorku, skútr. NOX PREMIUM HERITAGE, vel. L, barva: šedá matná. Nepoužitá, neježděná. Velmi pohodlný a příjemný interiér z jemného mikrovlákna! Přilba je vyrobena z polykarbonátu. Interiér z jemného mikrovlákna a polyesteru. Čiré plexi s úpravou proti poškrábání. Plexi je snadno a rychle vyjímatelné bez nutnosti použití nářadí. Integrovaná výsuvná sluneční clona. Široké poutko na brýle v zadní části přilby. Plně odnímatelná a pratelná výstelka. Zapínání přilby mikropřezkou. Hmotnost 1300 g (+/- 50 g). Homologace ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Otevřená helma na motorku skútr NOX PREMIUM, vel. L
Prodám otevřená helmu na motorku skútr, NOX PREMIUM HERITAGE, vel. L, barva: šedá matná. Nepoužitá, neježděná. Přilba je vyrobena z polykarbonátu. Interiér z jemného mikrovlákna a polyesteru. Čiré plexi s úpravou proti poškrábání. Plexi je snadno a rychle vyjímatelné bez nutnosti použití nářadí. Integrovaná výsuvná sluneční clona. Široké poutko na brýle v zadní části přilby. Plně odnímatelná a pratelná výstelka. Zapínání přilby mikropřezkou. Hmotnost 1300 g (+/- 50 g). Homologace ECE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Přilba na motorku Nox N302S
Prodám přilbu na motorku NOX N302S, velikost S, kupovaná v dubnu tohoto roku. Jako nová. Příprava na PINLOCK. Pratelný vnitřek helmy. Popis produktu integrální přilba Nox N302S Fast Line matná/černá/zelená - polykarbonátová skořepina - sluneční clona - odnímatelný aerodynamický spoiler součástí balení - plexi s přípravou pro folii Pinlock Original (folie není součástí balení) - plně odnímatelná a pratelná výstelka - odnímatelný nosní a bradový deflektor - zapínání řemínku mikrometrickou přezkou - čiré plexi - hmotnost přilby ±1500 g S – 55/56cm Pošlu i na dobírku na náklady kupujícího.
PŘILBA (HELMA) STRATOS, NOX PREMIUM (BÍLÁ) 2022
Výklopná přilba STRATOS - nový model výklopné přilby NOX PREMIUM s možností překlopení bradové části dozadu. Velikost XL, použitá byla jednou. - polykarbonátová skořepina - bradovou část lze překlopit dozadu o 180° - zapínání pomocí mikrometrické přezky - dvojí homologace skořepiny P/J pro otevřenou a integrální přilbu - vnitřní sluneční clona s ovládáním na hraně helmy - snadný systém výměny plexi bez použití nářadí - povrchová úprava proti poškrábání plexi - tmavé, chromové, či iridiové plexi jako dokoupitelné příslušenství - ventilační systém Anti-fog pro optimální proudění vzduchu Interiér - plně odnímatelná a pratelná hypoalergenní výstelka - příprava pro Bluetooth headset - hmotnost cca 1,6 kg V případě zájmu pište prosím SMS, díky.
Enduro helma na motorku NOX, vel. XXL
Prodám enduro helmu na motorku NOX N312 BLOCKTITANIUM 2022, vel. XXL, barva: šedo-černo-titanová. Včetně krabice a vaku na helmu. Nová, neježděná, nepoužitá. Polykarbonátová skořepina přilby s použitím vysoce odolných materiálů. Plně odnímatelná a pratelná komfortní výstelka. Čiré plexi s přípravou pro protimlžící fólii (není součástí balení). Plexi je ošetřeno povrchovou úpravou odolnou vůči poškrábání. Vnitřní sluneční clona s ovládáním na straně helmy. Snadno ovladatelný ventilační systém v úrovni brady, horní a zadní části přilby. Spodní část skořepiny má optimalizovaný tvar, který částečně nahrazuje chránič krku. Bradový a nosní deflektor. Lícnice s přípravou pro umístění sluchátek komunikátoru. Zapínání pomocí mikrometrické přezky. Odnímatelný kšilt. Hmotnost: 1630 g (+/- 50 g). Homologace CE 22.05. Osobní předání po tel domluvě, odeslání Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.
Helma na motorku NOX N918 Bloom, vel. S
Prodám integrální helmu na motorku NOX N918 Bloom, vel. S. Nepoužitá, neježděná sportovně cestovní přilba se sluneční clonou, která je tvořena polykarbonátovou skořepinou s použitím vysoce odolných materiálů. Skořepina polykarbonátová skořepina zapínání pomocí mikrometrické přezky hmotnost přilby ±1550 g Plexi vnitřní sluneční clona s ovládáním na hraně helmy snadný systém výměny plexi bez použití nářadí čiré plexi ve standardu s povrchovou úpravou proti poškrábání fixace spodní polohy plexi tmavé plexi - možnost jako doplňková výbava příprava pro pinlock Ventilace ventilační systém pro optimální proudění vzduchu ventilace v úrovni brady, horní části přilby a zadní části ventilace jde jednoduše ovládat i v rukavicích Interiér plně odnímatelná a pratelná komfortní výstelka bradový deflektor - odnímatelný nosní deflektor - odnímatelný příprava pro Bluetooth Osobní předání po tel domluvě, nebo Zásilkovnou po zaplacení poštovného předem.