inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma No Fear na brusle, skateboard nebo kolo

Kategorie: Ostatní cyklistika

No Fear Unisex Skate Helma Safety Cycling Skating Skateboard Kolo větrané velikosti S (obvod hlavy 53-55cm).
Nošená 2 roky, bez jakéhokoliv poškození, jako nová.
No Fear Skate Helmet je vyrobena s odolnou tvrdou skořepinou pro dodatečnou ochranu při pobytu ve skateparku. Tato helma nabízí pohodlné nošení s popruhem na bradu a zapínáním na přezku s větracími otvory nahoře pro větší prodyšnost.
Potvrzuje normu EN1078.

Mimo zaslání na adresu mohu doručit v Brně nebo po cestě mezi Brno- Velké Meziřičí.
Helma No Fear na brusle, skateboard nebo kolo
Podobné inzeráty
Dětská helma  NO FEAR
Prodáme dětskou helmu NO FEAR velikost S na kolo, bmx, koloběžku, in line brusle a SK8 prkno.. Helma je málo jetá Za 350,-
Safe- Tec Tyr 3 Black chytrá helma na kolo
Prodám novou,nepoužívanou smart helmu na kolo včetně veškerého příslušenství (kabel, ovladač, držák na kolo a látkový obal). Helma nebyla nikdy používána, takže stav je jako nový, jen od ní nemáme papíry, tudíž není v záruce. Všechny funkce odzkoušené a fungují. Bluetooth propojení s telefonem na hovory a poslech hudby, směrovky i svícení plně funkční. Popis výrobku: Chytrá bluetooth helma Safe-Tec TYR 3 na kolo s LED světelnou signalizací a inovativním řešením MIPS pro lepší ochranu hlavy a větší bezpečnost. Světla jsou ovládána dálkovým ovladačem, který lze snadno umístit na řídítka. Helmu lze navíc spojit s jakýmkoliv mobilním telefonem podporujícím bluetooth a díky vestavěným stereo reproduktorům využívajícím přenos zvuku po kosti si můžete během jízdy bezpečně užívat vaší oblíbenou hudbu a přitom perfektně slyšet veškerý ruch okolí. Na popruhu pod bradou je pak umístěný mikrofon pro pohodlné hands free telefonování za jízdy. Odkaz na produkt: Dávám přednost osobnímu předání. Možnost předání Malé Svatoňovice, Úpice, Trutnov a Červený Kostelec. Zasílám pouze přes zásilkovnu (79,-) při platbě předem.
Dětská helma na kolo ABUS Smiley 2.0 rose horse vel.M - NOVÁ
Prodám novou dětskou cyklistickou helmu ABUS Smiley 2.0 rose horse M pro obvod hlavy 50-55 cm. Běžná cena 1.200,- Kč. Dětská cyklistická helma Abus Smiley 2.0 rose horse je velmi bezpečná helma i díky in-mold technologii. Helma také nadchne vaše nejmenší cyklisty svým hravým designem s moderním designem. Není třeba dodávat, že dobře padnoucí přilba je pro bezpečnost vašich dětí na kole zásadní. Ovšem stejně důležité je i to, aby se líbila. A to vše tato helma vašim dětem splní. První cyklistické zkušenosti Přilby Smiley 2.0 nejlépe využijí ti nejmenší. Hodí se pro děti v sedačkách, cyklovozících nebo i pro získávání prvních vlastních zkušeností na odrážedle či prvním kole. Svým tvarem lépe kryje citlivé oblasti na hlavě dítěte, což napomáhá maximální bezpečnosti. Promyšlené detaily Přední větrací otvory pokrývá síťka proti hmyzu. Zalétnutí bodavého hmyzu pod helmu může totiž být velmi nebezpečné. 8 větracích otvorů zaručují odvětrání a tepelný komfort, aby se mladý cyklista v přilbě nepotil. Předsunutý kšilt lépe ochrání vaše děti před zraněním obličeje. Dokonale padnoucí helma je základ Obvod helmy jednoduše nastavíte pomocí kolečka na zadní straně. Nemusíte se tedy obávat, že by helma vašemu dítěti nepadla. Přesně padnoucí a dobře zapnutá helma je zásadní pro to, aby dobře chránila při případném pádu. Velikost M: obvod hlavy 50 - 55 cm, hmotnost 240 g
Prodám přilbu na kolo nebo skateboard velikost 54-58.
Prodám přilbu na kolo nebo skateboard velikost 54-58. Použitá jen asi dvakrát.
Merida Crossway 600 (řazení Deore, přehazovačka Deore XT)
Nabízím k prodeji své nové kolo Merida Crossway 600 XL (tedy postava cyklisty od 185 cm) koupené v roce 2021 v Cyklopointu Mikulov za 26900,- takže kolo má pouze dvě sezony. Kolo je v perfektním stavu,ani škrábaneček a navíc vždy v březnu provádím servis s výměnou řetězu a seřízením všeho, v tom jsem nekompromisní. (Tento rok servis 18.3 tzn. řetěz za 900czk + seřízení kola). S péčí jsem ho dovybavil do plně turisticky uživatelského stavu dalšími doplňky: - super rohy Ergon GP3 za 1400, - pohodlné sedlo Selle s otvorem pro pohodlnou delší jízdu a s výplní Royal gel za 1500, - ke kolu sedící stříbrné blatníky na obě kola za 500, - robustní stojánek Fletcher za 490, - přední výkonné bílé a zadní červené světlo s 0,5 W diodou za 500, - 4x odrazky ve výpletu, tak i bílá vpředu na kokpitu - nosič na sedlovce Sport Arsenal 209 + prima rozložitelná brašna Sport arsenal 560 dohromady 1800,- - brašna na rám Zefal za 500, - bezdr. computer sigma 1009 BTS a 800, - zvonek knog a držák na láhve Nabízím své kolo dobrému člověku,kolaři, který bude toto kolo milovat jako já a pečovat si o něj, prosím ne zastavárník nebo překupník.Vím, že kola stále nejsou a dodací lhůty Merid u XL velikostí jsou měsíce, proto to chci prodat klukovi,který za takový stroj bude rád. Druhé nejlepší kolo u cross kol Merida. Kolo tedy i s doplňky stálo předloni na jaře cca. 34 000,- nabídnu za 18 000,-. Vzhledem k mému věku jsem se nechal umluvit prodejcem zkusit kolo Gravel,kdy za kratší dobu výletu ujedu stejné kilometry jako předtím na crossových kolech.Dobře jdu do toho.:) Kolo je perfektní, čisté, vypucované, na to jsem pedant jako nikdo a ten servis za 1500 co teď pan servisák v cyklopointu Mikulov provede, chci dát novému vlastníku jako bonus ,cena 18000,- vč. doplňků zůstane stejná. Když se dívám na weby a bazary kol, takové kolo ještě v záruce a k tomu Merida a takto vybavené se v Česku předpokládám nesežene, takže jistě bude nového cyklistu roky taková koupě těšit.
Kolo skladacka, skladaci kolo, Universal kolo, Polsko DORO76
Prodam kolo, je to skladacka UNIVERSAL DORO 76 vyrobeno Polsko, neni nijak zdevastovana, ma krasne blatniky i detaily a puvodni nalepky i puvodni barva da se rici neponicena, stred neni vyklechtany, je funkcni, krasne dobove stare sedlo ktere neni nijak poskozene ale je na nem pouze ochrany potah, kolo neni rezave, nijak poskozene, pouze ma prazdne plaste, protoze se na ni nejezdi a je pouze uz uskladnene nejakou dobu, v ramu po otevreni je misto na male naradi, kabelka na naradi je ale povesena pod sedadlem a je soucasti prodeje. Je to dedictvi ktere nevyuziji, ale chleba to nezere... Nejlepe osobni prevzeti. Kontakt pres , nebo na email, tel. je vymysleny, cislo sdelim pripadnemu zajemci az pri dalsi vazne komunikaci. Nemam zajem aby mi volalo tisice nejakych Call center. Nevolat prekupnici, nepotrebuji nutne prodat za kazdou cenu ani nemam potrebu prodavat za hubicku. Kdo nema zajem tak nepiste a usetrime si praci a cas navzajem. Dekuji za pochopeni. V. hledani: retro, stare kolo, DORO 76, kolo skladacka, Universal, Polsko, Made in Poland, skladaci kolo, neni to horak ani horske kolo, cestovni kolo.