inzerce, prodej, prodám, bazar

Helma / přilba na motorku značky SHOEI RX-R

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám prémiovou moto přilbu japonské značky SHOEI RX-R
-Vel. M (Medium)
-Plně funkční
-Málo nošená helma Shoei
-Stav: pěkný stav viz. foto
-Včetně originálního vaku s logem

Japonská značka SHOEI vyrábí všechny součásti svých motocyklových přileb pouze v domovském Japonsku, což se odráží v precizním provedení a maximální kvalitě s důrazem na detail. Není náhodou, že spousta špičkových závodníků používá právě přilby SHOEI.
Značka Shoei představuje prvotřídní japonské ručně vyráběné helmy špičkové úrovně. Při výrobě každého kusu je kladen nejvyšší důraz na perfektní zpracování. Pod nejpřísnějším dohledem se dbá o kvalitu a tím i o Vaši maximální ochranu. Helmy Shoei splňují ty nejpřísnější normy a zajistí Vám to nejvyšší možné bezpečí.

V případě vašich dotazů pište / volejte. Děkuji.

Odesílám: Zásilkovnou,Českou poštou/ DPD / PPL /
Platba: Předem na účet / Dobírka

+ Koukněte také na další moje nabídky, prodávám podobné věci

Děkuji
Helma / přilba na motorku značky SHOEI RX-R
Podobné inzeráty
Shoei X Spirit
Prodám přilbu Shoei X Spirit v dobrém stavu. Nepadena. Vše originál Shoei YF Design. Velikost L. Nejvyšší modelová řada od Shoei.
Shoei neotec II Vyklápěcí Helma  Vel. XXS XS Přilba
Shoei neotec II Vel.XXS Ale vypadá na XS Stav viž fotky Preferuji osobní převzetí a vyzkoušení. Lze poslat po domluvě. Pokud to budete chtít zaslat Českou poštou na dobírku, tak za poštovné je to 229,- Na dobírku pouze po předchozí platbě POŠTOVNÉHO. Bez predem zaplaceneho postovneho neposilam z duvodu nevyzvednuti zasilky. Nabídka je aktuální do smazání. Cena odpovídá stavu zboží. Zboží potom už nevrátím. Děkuji za pochopení. Harley-Davidson Chopper Cruiser Harley Davidson Podobně jako Arai Shark Hjc Schuberth Shoei Nolan X-lite Ls2 Caberg Agv Harley Davidson
Shoei Neotec II
Prodám helmu Shoei Neotec II, vel. S 55-56cm, barva bílá lesklá, s vysouvací sluneční clonou, s přípravou na pinlock, najeto jen asi 6000km. Stav: použitá, jako nová Pevná cena.
Helma Shark,Shoei,kožená bunda
Prodám helmy Shark Evo vel. M, nošená 10x,Shoei Multitec vel. M starší ale nepoškozená,obě čisté,voňavé,obě vyklápěčky s interkomem(nevím jak jsou na tom baterie,nic za interkomy nechci). Dále kožené bundy- 4SR pánská,MBW dámská,poslední také dámská,všechny v hezkém stavu. Shark-5000,- Shoei-5000,- 4SR-2500,- MBW-2000,- poslední- 1500,-
Integrální přilba na motorku HJC RPHA 11
Integrální přilba na motorku HJC RPHA 11 Crutchlow Replica Black MC5SF Velikost L - 58-59cm Přilba je v TOP stavu, bez jakýchkoliv škrábanců a poškození, pouze odzkoušená. Důvod prodeje nevyhovuje barva. Pořizovací cena 12400,-Kč K přilbě přidám: Originální tmavě kouřové plexi dále Fólie proti zamlžení Pinlock DKS161 řada 120 a Vak na přilbu Dokonale propracovaná přilba s výbornou ventilací a kvalitním interiérem. Přilba je vyrobena z uhlíkového vlákna, aramidového vlákna a sklolaminátu. Optimalizovaný aerodynamický design skořepiny pro vynikající proudění vzduchu a maximální výkon při vysokých rychlostech. Emergency Kit lícnice pro bezpečnou a rychlou záchranu v nouzové situaci. Zapínání přilby D kroužky. Výborně propracovaná ventilace přilby zajišťuje dokonalou cirkulaci vzduchu. Přilba je přizpůsobena pro veškeré dioptrické brýle. Multicool interiér s pokročilou antibakteriální textilií poskytuje lepší odvod vlhkosti a rychlejší schnutí. Interiér je kompletně vyjímatelný a omyvatelný. Hmotnost přilby 1300 g (+/- 50 g). Homologace ECE 22.05.
Helma na motorku SHOEI RX-R
Prodám helmu na motorku SHOEI RX-R Vel. XS. Plně funkční