inzerce, prodej, prodám, bazar

Henry Makow:Cruel Hoax – Nemilosrdná lež

Kategorie: Zábavná

ŽIJEME V ÉŘE ÚPADKU, která požaduje snadná řešení. Na tohle svinstvo neexistuje rychlý lék. Už po 300 let podrývají bohaté a mocné skupiny lidskou rasu. Satanský kartel centrálních bank nás postupně degraduje a kolonizuje. Naši „vedoucí představitelé“ vesměs napomáhají našemu zotročení. Lidé vyvolení k tomu, aby razili cestu pokroku v kultuře, politice a velkém podnikání, jsou v horším případě zrádci, zločinci a úchylové a v lepším případě oportunisté a hlupáci. Účelem současné prosperity je udržovat nás spokojené a tvárné.
Je to bitva o rozum a duši lidstva. V předních liniích stojí rodina, rasa, náboženství a národ. Musíme naše rodiny, přátelé a sousedy učit. Naši spoluobčané jsou dobromyslní lidé, kteří byli podvedeni. Jsou spícím obrem, jenž čeká na své probuzení. Braňme naši kolektivní identitu a všemi zákonnými prostředky se vzepřeme tyranii. Když se pokusí pravdu zakázat („hate speech“), budeme vzdorní. Jediné, na čem záleží, je pravda; jedině pravda nás zachrání. Luciferáni spoléhají na podvod a lež. Události z 11. září jim sňaly masku. Miliony lidí si začínají uvědomovat příšernou skutečnost. Odvážní lidé se ozývají. Objevují se sběhové. Konečně je tady protestní hnutí, které nesponzoruje vládnoucí špička. Nakonec přijde vlna, která odpůrcům Božím ukáže, zač je toho loket. Každý z nás má zvláštní dar. Naplňte své poslání“
Henry Makow:Cruel Hoax – Nemilosrdná lež
Podobné inzeráty
Muži chtějí milenky-Laura Janáčková
kniha: Muži chtějí milenky-Laura Janáčková Kniha je úplně nová, v perfektním stavu (nechtěný dárek); Kniha je praktickým návodem pro ženy, jak se stát pro muže tou jednou jedinou osudovou láskou. Srozumitelně vysvětluje partnerský trojúhelník ze všech stran, tzn. z pohledu muže, manželky i milenky. Nabízí několik praktických tipů, jak se v milencích a milenkách vyznat a jak situaci řešit. Mužům jsou věnovány kapitoly, které jim pomohou zorientovat se v bludišti ženské manipulace a předstírání v době, kdy jsou obluzeni láskou a sexuálním vytržením. Ženě pomůže odhalit lež a přetvářku a naučí ji, jak si svého muže udržet a být jeho manželkou a milenkou zároveň. Kniha je volným pokračováním loňského bestselleru Muži chtějí potvory a je opět plná tipů, návodů a krásných ilustrací.