inzerce, prodej, prodám, bazar

Herní joystick na letecké simulátory na windows 95

Kategorie: Herní zařízení

Herní joystick na letecké simulátory na windows 95 v top stavu, téměř nepouzity -sběratelská záležitost
Herní joystick na letecké simulátory na windows 95
Podobné inzeráty
Joystick Genius MaxFighter F-31U Vibration
Prodám herní letecký joystick MaxFighter F-31U Vibration, značky Genius. Nový, téměř nepoužívaný (hraný max. 3 hodiny) pak pouze uložený ve skříni. Plně funkční, připravený k okamžitému používání. Vhodný k PC. Možno dokoupit převodník z RS232 na usb port. Jedná se o atraktivní joystick s vibracemi. Množství ovládacích prvků z něj dělá ideálního společníka pro náročné letecké simulátory a 3D hry. Joystick je vybaven speciálním vibračním motorkem pro větší realističnost při hraní. Připojíte jej jednoduše přes převodník na USB port. Joystick má ergonomicky tvarovanou rukojeť pro lepší držení. Hlavní vlastnosti: Spoušť a 9 akčních tlačítek 6 programovatelných tlačítek na základně joysticku Poziční klobouček Pružinový mechanismus Nastavitelný pro leváky i praváky, pro každou velikost ruky. Nechybí ani view finder, rudder a throttle. Základna joysticku je pevná a stabilní, což umožňuje precizní ovládání. Osobní převzetí Písek, Strakonice. Mohu zaslat Zásilkovnou. Zásilkovna ceník dopravného: - na pobočku: při platbě předem 79,- a na dobírku 102,- - na adresu: 109,- a na dobírku 132,- Dohoda možná. Prosím jen vážní zájemci!
Thrustmaster HOTAS Warthog - stav nového
Vynikající profi joystick, stav nového. Přecházím na konzoli, tak rozprodávám herní příslušenství. Téměř nevyužit, nebyl čas. V současné době se prodává za 10500 Kč. Na místě možno vyzkoušet. V případě zájmu nafotím originál foto, ale stav nového. Nic lepšího nekoupíte. Mám i originální obal. Celokovový joystick od společnosti Thrustmaster, který je přesnou replikou řízení v bojových letounech U. S. Air Force A-10C. Joystick má ovladač plynu, kontrolní panel a 51 funkčních tlačítek, která jsou programovatelná. Jedná se špičkový joystick pro letecké simulátory s magnetickými snímači 3D. Dodáváno s programem T.A.R.G.E.T.
Predám kempston joysticky a iné ...
Predám joysticky na Commodore 64, Atari, Sharp, ZX spectrum , Didaktik M a Gama ... - Boeder Joystick s autofire 687Ķč o.1 - Kempston Joystick 670Ķč o.2 / predané - Joystick pre C64 700Kč o.3 - Kempston Joystick 650Ķč o.4 - Kempston Joystick 650Ķč o.5 - Kempston Joystick Ķč o.6 - Joystick 670Ķč o.7
Logitech Extreme 3D Pro
Inženýři firmy Logitech vyvinuli speciálně pro joystick Extreme 3D Pro speciální směrové kormidlo s otočnou rukojetí. Užijte si pohodlné a intuitivní ovládání. 12 programovatelných tlačítek Vnímejte pouze horizont a nic jiného. S 12ti programovatelnými tlačítky budete mít každou funkci přesně tam, kde budete chtít. S joystickem Extreme 3D se nemusíte omezovat na přiřazování jednotlivých funkcí, ale můžete vytvářet i složitá makra. Osmisměrný poziční klobouček Klobouček specifický pro letecké simulátory vám dovolí jednoduše přepínat mezi úhly pohledu nebo zbraněmi z vašeho arzenálu. Citlivá spoušť Staňte se nejlepším střelcem oblohy Citlivá spoušť joysticku Logitech zachytí i ten nejjemnější stisk, takže můžete vystřelit tak rychle, jak jenom budete chtít. Uchopte do ruky nástroj k poražení vašich protihráčů a vydejte se vstříc obloze. Pohodlný úchop I po hodinách strávených v akci s radostí absolvujete ještě další misi. Pohodlné držení joysticku zajišťují speciálně tvarované křivky které se přizpůsobují vaší ruce a přinesou vám hodiny pohodlného letu. Stabilní základna Těžká základna drží pevně na stole, čímž eliminuje jakékoliv nechtěné pohyby a dává hráči ještě vyšší přesnost na obloze. Parametry a specifikace: Vlastnosti: Joystick s 12 plně programovatelnými tlačítky Přesná otočná rukojeť Osmisměrný pogumovaný kloboučkový přepínač Stabilní, kompaktní a robustní základna Rozhraní: USB Systémové požadavky: Windows Vista / 7 / 8 70 MB volného místa na disku USB port Internetové připojení Rozměry: 200 x 195 x 200 mm
Predám joystick Logitech Force 3D Pro
Predám herný USB joystick Logitech Force 3D Pro s technológiou Force Feedback. Málo používaný, čistý, vo výbornom stave bez poškodení. Plne funkčný vrátane všetkých tlačidiel, ôs (tiež podpora osy otočenia páky) a force feedback motorov. S pôvodným adaptérom na napájanie. Vhodný pre letecké simulátory ako FSX, X-Plane, MSFS - s podporou force feedbacku ale aj bez - driver vie zabezpečiť pocit "pružiny" aj rôzne efekty. Vhodný aj na experimenty alebo prerábky... Len ako je na fotkách, bez balenia - nie je problém ale bezpečne poslať. Detailná špecifikácia, testy na webe. Fotky sú reálne, dobierka, zásielkovňa OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas! Ďakujem!
JOYSTICK JS 101 USB
Prodám, joystick JS 101USB pro letecké simulátory+návod +instalační CD.Posílám přes Zásilkovnu.