inzerce, prodej, prodám, bazar

hero gizmo-moped

Kategorie: Mopedy

moped--hero gizmo elektronik- majestik-- ankur

na prodej mopedy jak 2 tak ankur -ramzey-pacer-

tak 4 tak-- Hero gizmo -VOGUE - nebo dily ..



stadion-jawetta- jawa ..zadni svetla-přepinače -zapalovaní -civky- rozety- kolečka-ložiska orig- nadrž S 22 sedlo -kohouty....
hero gizmo-moped
Podobné inzeráty
majestik-hero-moped
hero gizmo -majestik-pacer-ankur --mopedy dily . stavebnice na složeni Dily k mopedum jsou ,,lze je i dosložit popřípadě rozprodat i na ND .. Na prodej Hero Gizmo 4 tak motor 97ccm ..plně funkční motor je demont nadr -tlumiče . nosič a kaslík /vše ám -SPZ -štítky -Vin čislo na prodej i ANKURY ,,fota vložím,,3x třibrny-2x červený 1x modry jak s našlapovačkou tak bez Moped PACER ,,je kompletní --nový kohout paliva- karburace- motor je z jiného mopedu ..plně funkční + lze přikoupit i nové pistní kroužky /nikasil valec/ - plaště zanovní -svetlo i předni masku mám taky .. Motor na ANKUR-HERO GIZMO s našlapovačkou --plně funkční poslední ks...jinak ojnice-klikovky-pisty Abkur motor se sanim do valce- posledni funkční kus - ojnice-klikovka- unašeč-zapalovaní- karburátory..ještě na prodej !! Na email moc nechodím tak volat !!!!
Hero Gizmo
Nabízím moped v dokladech 50 CCM hero Gizmo s motorem Honda. 18" palcová kola s doklady s STK.Z důvodu nevyužití. Nutno dozapojit přední světlo mám originál.Moped spadl pouze ze stojanu a praskl plast.drzak a páčka. Světlo možno dokoupit, atd... Možno přikoupit kufr. Odvoz pouze po evidenční kontrole. Přepis nutný. Na SMS nereaguji.
Hero gizmo moped
Moped hero gizmo. 49cc. platna stk do 06.2024.
Hero Gizmo
Prodám tento moped značky Hero Gizmo jako zdroj náhradních dílů Je nepojízdný a nekompletní stav Výfuk,koleno a spojku mám k tomu.
Hero gizmo
Přidám moped hero gizmo majestic.Manuální převodovka trikvalt.Pojízdné bez spz
Hero Gizmo  ANKUR
Prodám kola z ankura hero Gizmo,lze použít i na 2 kolovou káru. Víz foto.