inzerce, prodej, prodám, bazar

HEZKÉ STATÉ VÁHY

Kategorie: Starožitnosti

Prodám po celkové renovaci staré váhy. Váhy jsou vyvážené a funkční,mají kvalitní mosazné nové misky. Váhy zasílám na dobírku,poštovné 290 Kč, možná platba na účet,poštovné 200Kč. V případě zájmu napište e-mail s adresou nebo :
HEZKÉ STATÉ VÁHY
Podobné inzeráty
PĚKNÉ STAROŽITNÉ  VÁHY
Prodám po celkové renovaci pěkné litinové staré váhy.Váhy mají nové kvalitní mosazné misky.Váhy zasílám na dobírku,poštovné 290Kč,možno platit na účet,poštovné 200Kč. V případě zájmu napište e-mail s adresou nebo :
PĚKNÉ STAROŽITNÉ VÁHY
Prodám pěkné staré litinové váhy vínové barvy. Váhy jsou vyvážené a funkční, mají původní mosazné misky se stopami po používání. Váhy zasílám na dobírku jako balík do ruky, poštovné 290Kč, při platbě na účet poštovné 200Kč. V případě zájmu napište e-mail s adresou nebo volejte. Tel:
KRÁSNÉ STARÉ VÁHY
Prodám po celkové renovaci krásné staré litinové váhy.Váhy jsou vyvážené a funkční, mají původní mosazné misky se stopami po používání. Váhy zasílám na dobírku jako balík do ruky, poštovné 290Kč. Při platbě na účet poštovné 200Kč. V případě zájmu napište e-mail s adresou nebo volejte. Tel:
Kupecké, kuchyňské váhy "labutěnky"
Nabízím k prodeji méně typické kupecké váhy (zelené) velmi těžké a zvláštní - cena 1800,-. Dále bílé váhy - labutěnky za 1300,-. Dohromady nebo zvlášť. Starožitnosti jakožto alternativní investice je nejlepší možná volba, jak chytře investovat a ochránit hotovost před znehodnocením. Osobně v Brzkově u Polné, nebo osobní doprava za 10,-/km, při výběru více předmětů. Je možno se též domluvit na poslání přes ČP dle jejich tarifu. Zásilkovnou za 79,-. Zelené - větší váhy přes zásilkovnu balíkem větším do deseti kg za 119,-.
Váhy, váhy lékárenské, váhy laboratorní
Starožitné váhy, šíře cca 50 cm, výšku lze regulovat, celková hloubka cca 32 cm. Vč. závaží, pinzety. K vidění u Dolních Břežan/Praha.
Prvorepublikové váhy 1894 - Olmütz - Kupec M. Wödl
Nabízím tyto dřevěné váhy, včetně 5 kg závaží. Jedná se o Prvorepublikové váhy z doby Rakouska-Uherska, značeny 1894 - Olmütz. Signovány i tehdejším majitelem Kupec M. Wödl. Funkčnost netestovaná, do budoucna budou spodní nožky na výměnu, jinak ještě hezké na svůj věk.