inzerce, prodej, prodám, bazar

HiFi věž Schneider MIDI 2225- Nr. 42575, výkon 40W

Kategorie: Hifi systémy, Rádia

Prodám funkční 2-kazetovou věž Schneider midi 2225 - Nr. 42575 - Schneider Rundfunkwerke, se 2 reproduktory (1 původní, 1 náhradní).
Výkon max: 40W

Byla vyrobena v roce 1988v Turecku.

Regulátory hlasitosti, balance i korekčí jsou v pořádku, nechrastí, nechraptí.

Rádio funguje, příjem je Stereo, i když LED indikace nesvítí.
Obě kazetové jednotky fungují bez chyb, přetáčí na obě strany, přehrávají, deck A nahrává (z rádia, gramofonu i externího vstupu), a kopíruje z kazety decku B normální rychlostí i speed dubbing režimech.
Externí stereo CINCH vstup funguje taktéž bez chyb.
Gramofon funguje, má původní vložku, a je možné volit 2 rychlosti: 33 a 45. Automatické vypínání reaguje moc citlivě, a vypíná gramofon dříve než se ramínko dostane na konec desky - to bude potřeba nastavit. Kryt gramofonu má škrábance a šmouhy - viz fotky.

Když se připojí kvalitní externí reproduktory, tak věž má neuvěřitelně příjemný, měkký, sametový přenos basů, tj. nízkých kmitočtů (asi díky koncovému stupni SANYO LA4500).

Rozměry: 350 x 265 x 350 mm

Ukázka funkčnosti:
se o soukromou inzerci.
HiFi věž Schneider MIDI 2225- Nr. 42575, výkon 40W
Podobné inzeráty
KOUPÍM - Hifi Věž Aiwa typ NSX-S222 pouze plně funkční
Koupím hifi systém (hifi věž) značky Aiwa typ NSX-S222, dle fota, pouze plně funkční stav, ideálně co nejméně používanou a zachovalou. Reproduktory být nemusí, hlavní je stav samotné hifi věže. Plně funkční audiokazety, zejména funkce REC - nahrávání kazeta na druhou kazetu, plně funkční CD měnič (všechny 3) a funkční nahrávání z CD na kazetu. Rádio plně funkční, plně funkční ovládání hlasitosti. Ovladač být nemusí.Přívodní kabel funkční, ne oblepený izolepou. Pouze tento nebo velmi podobný typ se stejným ovládáním tlačítek, na který jsem zvyklý. Kdyby ji náhodou ještě někdo měl, prosím nabídněte, bude v dobrých rukou, opečovávána, aby dlouho ještě vydržela. Ideálně osobní odběr - Trhové Sviny, nutno dovézt (ze zdravotních důvodů nemám auto), zaslání fotek před prodejem nutné, včetně otestování daných funkcí. Kdyby náhodou někdo byl ochoten poslat, tak platba předem pouze po zaslání ověřených referencí ideálně z Aukra a podobně a se zárukou na odzkoušení. Pokud nevíte, jak se ta věž ovládá, pošlu vám instrukce a pak mi pošlete fotky funkční hifi věže. Nabídky pouze e-mailem, rovnou pošlete i foto dané hifivěže ve funkčním stavu: jakub10004@ Nevolat, tel. není platný.
Nabídka rádií 70-80let 20.století,TESLA,RFT a nověj.věží
Nabízím novější kombinované věže rádio-kazetové s Cd mechanikou, mini věž je zachovalá, reproduktory hrají a jsou v pořádku, Samsung MM-B7 i s repro bedýnkami a možností i s malou na-pojitelnou anténou-věž je funkční, jen nefunkční Cd-netočí se(převody nebo elektro-motůrek-lze opravit),cena mini věže Samsung 399 Kč, dále nabízím hifi věž Watson CO-1920, věž je plně funkční, načítá i Cd, hraje rádio a kazetová mechanika taky hraje-cena za věž Watson 549 Kč, další mini věže a přenosná rádio-kazetová s Cd a i bez Cd k dispozici na dotaz, dále nabízím retro tranzistorová stolní rádia z minulého století 70 až 80 let Tesla,RFT,změna nabídky-prodej rádia vždy poznamenaná za typem rádia,ze z hora podle typu TESLA GALAXIE 440A,TOMIS S-TE,RFT PROMINENT DE LUXE 214,EUROPHON TB prodáno,BRUINS RC-941 HIFI,TESLA ALTO 445A-měl jsem dvě,jedno rádio vlevo druhé už prodáno,vlevo dole jedno rádio s hodinami po levé straně s otevíracími dvířky pro nastavení hodin TESLA FORTE 461A- prodáno,první plastové rádio vpravo TESLA ALTO 445A chybí hmatník ladění vpravo,nad červeným rádiem je rádio TESLA DUETTO 444A-podobné rádio jako TESLA ALTO 445A nad ním,pod nimi je jediné červené plastové rádio vpravo dole TESLA EURIDIKA 441A-prodáno,ostatní rádia jsou funkční a některá v zachovalém stavu,jen jedno plastové šedivé rádio s hodinami nehraje-špatné repro,pro další informace pište na email nebo volejte na telefon,ceny od 250 Kč za plastové rádia a více,do 549 Kč podle domluvy za rádia ve dřevě,rádia jsem zkoušel,nešlo jen jedno,k dispozici více foto k rádiům,bez záruky na funkčnost,rádia jsou určeny k renovaci,vyčištění,bez většího důkladnějšího vyčištění,požádání na e-mail,napište a nabídněte,domluvou,děkuji.
Hifi věž technics - made in Japan ❗ZAMLUVENO ❗
Zdravím, prodám HiFi věž značky Technics - made in Japan. Věž je složena z komponentů: stereo tuner/amplifier SA-EH590, Stereo sound procesor SA-EH590, Stereo Cassette deck RS-DV290, Compact disc player SL-EH590. Stav: nálezový stav, hifi věž byla zabalená v krabici ve spíži, použitá neoriginální krytka potenciometrů. Vizuálně pěkný stav, plně funkční, ( CD, aux, radio, kazety, vše funguje jak má ). Bohužel bez DO ( dálkové ovládání ). Stav reproduktory: co se týče reproduktorů, vizuálně pěkný stav dřeva, bez škrábanců. Plasty mírně podřené, na jedné reprobedně lepený plast u výškového reproduktoru. Výškové reproduktory mají mírně promáčknuté vrchlíky. Na jedné reprobedně je při vyšší hlasitosti trošku slyšet praskání středového reproduktoru. Bez krycích mřížek.
Hifi věž Aiwa CX Z-1100
Prodám japonskou hifi věž Aiwa model CX Z-1100. Věž se skládá z CD přehrávače s třemi talíři pro CD, kazetový přehrávač tzv. dvojče,tuneru s rozsahy AM a FM CCIR i OIRT. Vizualní provedení čern provedení, na povrchu jsou nějaké malé fleky, na boku jsou nějaké škrábance.Věž nemá funkční cd přehrávač neustále vyjíždí a zajíždí talíř, kazetový přehrávač bude potřebovat nové řemínky,zbytek rádia je funkční. Vhodná na opravu nebo na ND!. Poslední fotka je z internetu, nemám ji vyfocenou. Osobní odběr v Pardubicích nebo Heřmanův Městec.
polská HiFi elektronika
Sběratel k.o.u.p.í polskou HiFi elektroniku Radmor, Unitra, Fonica, Tonsil vyrobenou v letech 1970-1990. Jedná se zejména o staré radiopřijímače HiFi, gramofony HiFi, kotoučové magnetofony HiFi, reprosoustavy HiFi apod. Mám zájem o funkční, ale i nefunkční příp. nekompletní přístroje. V případě telefonického kontaktu, prosím o kontakt po 18:00 hodině. Děkuji za nabídky.
HIFI hudební věž retro Schneider
Prodám retro hudební věž zn. Schneider. Gramofon funkční, CD funkční, kazeťák funkční, pouze radio občas stávkuje. Prodávám samozžejmě včetně reprobeden.