inzerce, prodej, prodám, bazar

historické zemědělské stroje

Kategorie: Historické stroje

Prodám,žebřiňáky,sáně,trakař pluhy kočárové sáně,vše v pěkném stavu.
historické zemědělské stroje
Podobné inzeráty
historické zemědělské stroje
Zdravím, prodám historické zemědělské stroje, mlátička, secí stroj/sečka a zřejmě řezačka. Cena dohodou. Možné prodat po jednom, nebo všechny.
PRAGA-historický stabilní elektromotor-dynamo
Nabízím - nejen pro příznivce značky-stabilní elektromotor PRAGA,starý cca 70 let,sloužil k pohonu mlátičky,lisu a jiné historické zemědělské techniky.Mám i jiné historické zemědělské stroje vhodné do malého muzea,rozměry100-80-80,více info není problém na telefon ,watsap,SMS-ne. Inzerát platný do smazání.
Repasovaná sečka, obracečka a další stroje
Repasované, funkční historické zemědělské stroje. Jako dekorace na statek i užitečný stroj na malou výměru. Sečka s tříbodovým závěsem za traktor, obracečka za koně. Další podobné stroje rovněž na prodej. Spěchá.
Zemědělské stroje
Prodám staré zemědělské stroje. Podmítác 2500, shrnovac sena 3000, kultivatory 1700 kus, přední díl žebřiňáku 1000 kc
Historické stroje
Prodám historické stroje,viz.foto,jednotlivě i spolu,na prohlídce se dohodneme,zájem,nabídky přes odpovědní formulář. Ne telefonem ,SMS.Cena dohodou.
Historické pluhy, zemědělské stroje.
Prodám: Rádlo zahnuté rukojeti cena 250,-kč Rádýlko odplevovač cena 250,- Kč Náprava dvě loukoťová kola cena 1.000,- Kč Pluh železná kola cena 1.500,- Kč Pluh s kolečkem,šipka cena 1.000,- Kč Po dohodě dovezu. Pouze volat nebo psat na e-mail. Na SMS neodpovídám.