inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledá se švadlena

Kategorie: Brigády

Milé švadlenky, ráda bych založila chráněnou dílnu v Hořicích a hledám švadlenky - prozatím na brigádu.
Hledá se švadlena
Podobné inzeráty
Zaměstnání v předčasným důchodu
Dobrý den, tímto inzerátem se snažím najít brigádu nebo zaměstnání bez přiznání příjmu ( hotově na ruku) Jsem v tíživé situaci kdy moje náklady jsou větší než výživné ale nemohu si vydělat větší obnos peněz než 10.000,- jelikož jsem v předčasným důchodu, Jsem schopný truhlář a s mojí ženou jsme zkušení čalouníci, žena je šikovná švadlena, pokud by se tady někdo našel kdo by měl zájem něco opravit, potáhnout,ušít atd.. nebo nábytek do domácnosti vyrobit z masivu, dřevotříska není moje obliba, budu rád,za případné nabídky děkuji.
Švadlena
Hledám šikovnou švadlenku s praxí, která by měla zájem o dlouhodobou spolupráci a pravidelný přivýdělek. Lišov, Třeboň a okolí.
Vyklízecí firma hledá brigádníky Ústí nad Labem
Vyklízecí firma hledá brigádníky Ústí nad Labem na občasné práce vyklízíme bytí domy pudy prostě vše více na telefonu 403 986
Muž hledá prací v oboru Zedník-malíř-manuální prací
45 letý muž hledá práci - brigádu jako zedník, přidavač, manuální činnost, kancelářská činnost, call centrum , řidič skupiny B, prodavač, atd. Mám spoustu pracovních zkušenosti, práce se nebojím. Předem děkuji za Vaše nabídky.
Muž hledá práci jako technik, údržbář, montážní práce, apod.
Muž 51 let z Benešova hledá práci brigádu jako strojní mechanik, technik, údržbář, autovrakoviště, autoservis, zámečnické montážní práce, lakýrnické práce, zahradnické práce, pomocné stavební práce, apod. Vozidlo k dispozici. Jsem z Benešova. Nabídky do 60 km. Platba denně podmínkou, od 200 Kč čistého na hod. Nejlépe max. dva dny v týdnu,nejlépe čtvrtek a pátek. Tel.
Úklidový pracovnice/pracovník vnitřních prostor
Společnost Paradise Casino Admiral, a.s. hledá pro naši pobočku v Plzni spolehlivého a zodpovědného člověka na pozici: Úklidový pracovnice/pracovník vnitřních prostor Úklid casina, vyluxování, setření prachu, úklid toalet. Bezúhonnost, zodpovědnost, spolehlivost. Nástup ihned. DPČ nebo DPP, mzda 130 Kč/hod, 3-4hod/den, 5dní v týdnu dle domluvy Adresa provozovny: Nákupní 1484/11, Plzeň, 312 00 (areál Obchodní centrum Rokycanská) Kontakt: askrivan@, +420