inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám podnájem Brno spěchá

Kategorie: Podnájem, spolubydlící

Hledám spolubydlení, podnájem pokoje, garsonky, v Brně a blízkém okolí, bez RK, levně, může být i u starších lidi, nebo zdravotně postižených, pomohu s nákupem, vyperu, uklidím. Spěchá, nejlépe St. Lískovec, bydlím tady, nebo trasa tramvaje č.8. není podmínkou. Jsem žena 60 let, slušná, pracující, tolerantní, čistotná, pozitivního myšlení.
Požadují soukromí, čistotu a klidné spaní, Do 8500,-kč. Domácí chce pronajmout celý byt, pro mne dost finančně náročné, z toho důvodů hledám něco jiného.
Lokalita: Brno, je možné i blízké okolí. Trvalé bydlení nepožadují. Prosím o slušné a seriózní nabídky. tel.
Hledám podnájem Brno spěchá
Podobné inzeráty
Hledám podnájem
Hledám podnájem v Brno-Slatina, 2kk , s trvalým bydlištěm. Je to pro rodinu bez děti a domácích mazlíčků, jsme tři dospělí, příjem mzda, důchod. Jsme bezproblémové. Vybaveni máme, kromě pračky, manželské postele a lednice. Nájem +služby od 12500 az 14000 Kč. Prosim bez kauce a bez RK jen majitel, o byt se budeme starat, nemusíte se obávat, že by jsme ho poničili. Bez plynu a bez bojleru.Balkón a sklep by byl vhodný.
Podnájem
Nabízím podnájem v bytě 2+1 na Palackého třídě. Podnájem by byl jako 1+1 s balkonem. Jeden pokoj by byl uzamčen pro úschovu věcí majitele. Pouze nekuřáci. Kontakt emailem.
Hledám podnájem Brno
Muž, středního věku, abstinent, slušný, hledá podnájem pokoje v Brne.najemni smluva.
Prosím o pomoc
Dobrý den,jsem matka samoživitelka mám dvě děti které chodí do školy. Hledám co nejrychleji podnajem 2+1 nebo 2kk. Nejlépe bez RK v Olomouc .jsme slušný nebyl snámi problém ale bohužel majitel prodává byt do konce tohohle měsíce a potřebují někde dát hlavu s dětmi. Budu ráda když se mi někdo ozve děkují moc .kontakt . Spěchá
podnájem
Nabídněte dlouhodobý podnájem, pracující žena z Holubova. Možnost nastěhování co nejdříve. Nabídky prosím pouze formou SMS, nebo zprávu přes , děkuji.
Podnájem Praha 8
Nabízím podnájem za rozumnou cenu a občasnou výpomoc v domácnosti ve větším mezonetovém bytě v Praze 8 nekuřačce samoživitelce .Prosím jen : .