inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám práci jako Sádrokartonář

Kategorie: Řemeslné práce

Dobrý den,

Hledám práci v Praze na pozici Zedník/Sadrokartonář. Zvládnu například i položit zamkovou dlažbu,udělat zásuvku a jiné menší práce.
Hledám spíše uplatnění ve stavební firmě formou HPP. Ale nebráním se pokračováním s ŽL(OSVČ).
Hledám práci jako Sádrokartonář
Podobné inzeráty
Hledám práci v zahraničí
Dobrý den, hledám práci technického zaměření/montáže/stavebnictví/údržba nebo příbuzné obory. Mám mnohaleté zkušenosti s prací v cizině (různé kontinenty), domluvím se anglicky(B1) a jsem zvyklý ji aktivně používat. Jsem manuálně zručný a technické věci se velmi rychle učím (baví mě to), mám zkušenosti s různýmy druhy stavebních montáží (prosklené stěny, zimní zahrady, dveře, protipožární systémy atd), mechanických prací (opravy aut, rekonstrukce veteránů) a stavebnictví (ohledně rekonstrukcí téměř vše, nemám moc zkušeností s elektřinou a instalatérskou) Upřednostňuju práci na živnostenský list a práci na turnusy (není problém zústat v zahraničí několik týdnů, ale neukázat se měsíce či roky v ČR tomu bych se rád vyhnul). Aktivní řidič skupiny B, věk 33let. Při plném úvazku nabídky pod 3000euro čistého neberu. Za nabídky děkuji a v případě zájmu cokoliv doplním. Omlouvám se, ale telefon v izerátu je vymyšlený, sdělím rád přes email, už jsem přišel kvůli vtipálkům kdysi o číslo.
MONTÁŽNÍ PRACOVNÍK
Co Vás u nás čeká? Budete se pohybovat na čerstvém vzduchu, u toho budete vykonávat různorodou práci, jako je realizace koupacích a okrasných jezírek, včetně montáže filtrační technologie, hydroizolace, betonování, terénní úpravy, výkopové práce, pokládky přírodního kamene atd. Také se zabýváme montážemi automatických závlahových systémů. Každý pracovní den se ráno sejdeme na firmě (Brno - Horní Heršpice) a vyrážíme služební dodávkou na místo zakázky. Vzhledem ke každodennímu dojíždění na zakázky požadujeme řidičský průkaz skupiny B. Co spoluprací s námi získáte? • Práci v malém kolektivu, který si zakládá na dobrých vztazích a profesionálním přístupu k práci i zákazníkům. • Dobré finanční ohodnocení, možnost příspěvku na dopravu, bonusy za dobře provedenou práci. • Smlouvu na dobu neurčitou po ročním zapracování. • Flexibilní pracovní dobu (možnost kratšího pracovního dne, když je potřeba nebo naopak). • Práci na čerstvém vzduchu, různorodou a kreativní činnost. Každá zakázka je jiná, nudit se nebudete, domů budete odcházet s čistou hlavou. Jestli hledáte práci u společnosti s jasnou vizí do budoucna a férovým přístupem ke svým zaměstnancům, máte chuť neustále posouvat svoje hranice, tak se nám neváhejte ozvat. K nám se do práce budeš těšit. Více informací o nás najdeš na WWW. Těšíme se na Vás! Životopisy posílejte na hajovska@, tel.:
Sadrokartonar v nemecku
Hledam sadrokartonare nebo pomocnika v oboru Oblast Norinberk Pozaduji A1 Tel +4915146513007
Hledám pomocníka kolem staveb.
Dobrý den hledám pomocníka kolem staveb. Na drobné demolice, vyklízení. Převážně na přípravu interiéru pro rekonstrukce. Vyrovnávka zdí, práce se sádrokartonem, zbytek zaškolím. Práce převážně Břeclav, Hustopeče. Nejlépe z Břeclavska- Hodonínska, a okolí. Hledám pouze 1 člověka. Hledám pouze pracovitého schopného pokud možno manuálně zručného člověka na Ičo a pod. Další informace na telefon či email. Požadavek vlastní auto, řidičák B. plně pojízdný ! Pokud nezvednu telefon. Napište mi SMS nebo email. Jak budu moct zavolám zpět.
Elektrikář HLEDÁ práci -zahraničí i ČR
Jsem elektrikář 38 let.-Zlín Hledám velký výdělek.( Zahraničí nebo CZ). Ideálně práce úkolem. Praxe. bytové, průmysl a haly. bez fotovoltaik. Angličtina a němčina: pasivní. Němčina byla na komunikativní úrovni před 6 lety - jsem pracoval 4 roky v Německu. Tehdy jsem mel jako OSVČ 22 Euro/ hod. Takže posílejte pouze rozumné nabidky. Hledám práci - ne život na montáži proto alespoň cca 58hod/týden. Auto a vercajk mám. Klidně i na krátkou výpomoc k někomu do party nebo turnusy 3-4 +1 týden doma - domluva. Nabidky (i stručné)prosím předem na email stasek84@ Nástup dle dohody.
Hledám práci
Hledám práci jako truhlář nebo montér nábytku. Mám zkušenosti s montáží kancelářského, školního, lékařského nábytku včetně židlí. Montuji i kuchyně a vestavěné skříně. Pracuji po celé ČR. V současné době pracuji na živnostnenský list. Auto a nářadí potřebné k montáži mám vlastní.